mandag den 13. juni 2011

Inhabitat viikko Green: aurinko juna tunnelit, uudelleen täytettävien akku goop, ja maailman ensimmäinen 3D-painettu bikinit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/inhabitats-week-in-green-solar-train-tunnels-refillable-batte/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.






Tällä viikolla vihreä kuljetus vasemmalle fossiilisia polttoaineita pölyä Inhabitat kertoi ennätykselliset sähköinen VW Bug ampaisi 0-60 vuonna 1,6 sekuntia ja Team Steam paljastettiin avaruusajan ajoneuvo , joka on vying otsikko "nopein höyryä auto maan päällä . " Bongasimme myös maailman ensimmäinen maakaasulla superauto , kun joukkue Cambridge opiskelijoiden paljastettiin tyylikäs aurinko kilpailija , joka yrittää matkustaa 1800 mailia World Solar Challenge. Öljy polttoaineiden myös menettänyt enemmän hohtoa kuin GM: n toimitusjohtaja vaati 1 dollari kaasun veronkorotus Yhdysvalloissa, kun MIT esitteli uudenlaisen nestevirtauksen akku , joka voisi tankata sähköautojen hetkessä.



Koska kesä aurinko osuu voittajana mullistavan aurinkoenergia hankkeita valaisee vasemmalle ja oikealle - tällä viikolla Google julkisti uudet aurinkopaneelit patenttia , jotka voivat tehdä aurinkoenergiaa halvempaa kuin hiili, kun taas QSolar jyrinä joukko sateenkaaren värinen Kristal paneelit , jotka voivat korvata ikkunat ja seinät. Aurinkosähkö gadgetit oli myös niiden hetki auringon Pixel Qi veti takaisin verho edullisia, tehokkaita aurinkoenergialla tablet ja aalto ja aurinko-powered merenkulkumiehistöön robotti sai 22.000.000 dollaria rahoitusta.



Puhuminen aurinkoenergiaa, tällä viikolla suosiota avataan kahden kilometrin pituinen aurinkosähkö juna tunneliin , joka tarjoaa valta Pariisi-Amsterdam nopea radan. Olimme myös wowed Steve Jobsin näkemys Applen uusi avaruusalus muotoinen puhdasta energiaa kampuksella , ja meidän Bright Ideas Valaistussuunnittelu Kilpailu on todella lämpenee, joten muista äänestää suosikkiasi vihreä merkkivalo ennen Kilpailu päättyy ensi viikolla. Lopuksi jaoimme 6 suuri vihreä Isänpäivä lahjoja varten tech-savvy isät, ja kesä saa tarkoitus aloittaa toimme eksklusiivisia kuvia hiljattain avattu 2 §: ssä New Yorkin High Line puisto , kaunis keskeytetty uimarin keidas Tanskassa, ja Maailman ensimmäinen 3D-painettu bikinit .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar