mandag den 13. juni 2011

Panasonic Lumix DMC-GF3 virallista: 12,1 MP, 1080i video, ei kuuma kenkä näköpiirissä (käytännön)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/panasonic-lumix-dmc-gf3-official-12-1-mp-1080i-video-no-hot-s/:


Viime viikolla vilaukselta Lumix DMC-GF3 , uusi lisäksi Panasonic alati kasvava perhe Micro Four Thirds -ampujia. Osoittautuu, kamera me vakoillut kyseisen YouTube-video oli legit: yhtiö juuri tehnyt virallista ja kyllä, se puuttuu kuuma kenkä. Saatavana neljä väriä, 12,1 megapikselin tarkkuus, se käyttää Panny uusin kuvanmuodostussuoritin, versot 1080i AVCHD-video, ja on 3-tuumainen kosketusnäyttö, laaja ISO-160-6400, ja tavalliseen tapaan täynnä älykkäitä Auto lisälaitteita. Toisin GF2 - joka ei ole menossa minnekään, muuten - se on suunniteltu vihrein aloittelijat mielessä, mikä tarkoittaa sitä luopuu asioita kokenut photogs olla kiinnostunut, kuten kuuma kenkä ja etsin. Tämä yksi on mono, ei stereomikrofoni, ja swap yksinkertainen rullaa takana. Panasonic on myös rejiggered Kosketusnäyttöjen tehdä tiettyjä asetuksia on helpompi löytää, ja lisäsi miniatyyri taidesuodin - jo katkottua on Olympuksen PEN -sarja. Niin, ja aloittelija-ystävällinen kamera, se näyttää enemmän kuin piste-ja ampua kuin DSLR - se 15 prosenttia kevyempi kuin GF2, ja 17 prosenttia pienempi.



GF3 on saatavilla heinäkuussa 699 dollaria ja 14mm objektiivi, jonka jälkeen elokuun lopussa, jonka 599 dollaria pakki, joka tulee 14-42mm objektiivi. Sillä välin, pään ohi tauko ja tutustu näyttökertoja vietettyään muutaman minuutin ei-lopullinen yksikkö ja 14mm linssi. Me vain sai pelata sen kanssa fluoresoiva kokoushuone, valitettavasti, mutta toivottavasti myös muutama testikuva antaa sinulle esimakua siitä, mitä voit tehdä syväterävyys sinun pitäisi keväällä kalliimpiin on kaksi sarjaa.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar