mandag den 13. juni 2011

Tutkijat kilpi implantit hakkereita langaton charmia suojelua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:

Sydämentahdistimien kilpi Kaikkea voidaan hakata - se tärkeä yksityiskohta pitää mielessä, kun aloitamme pänttäämistä Langattomien radiolaitteiden kehoomme liitteenä lääketieteelliset implantit . Tutkijat ovat jatkuvasti tapoja suojata laitteiden kuten sydämentahdistin mistä kulkumiesten do-kaivoja näköinen aiheuttaa paitsi e-haittojen, mutta fyysisiä vammoja tai jopa kuoleman. Uusi järjestelmä on kehitetty yhdessä MIT ja UMass on paljon kehittyneempää, että aikaisemmin ratkaisuja voidaan käyttää olemassa olevia implantteja, ja on kulunut kehon ulkopuolella, jotta se voidaan poistaa hätätilanteessa. Kilpi, kuten sitä kutsutaan, toimii eräänlaisena lääkärin suojaavan palomuurin implantit luvattomalta - lääkärit lähettää salattuja ohjeet sille, jotka puretaan ja välitetään laitteeseen, kun se estää kaikki signaalit eivät käytä salainen avain. Kaikki mitä voimme tehdä, on selvittää, millainen henkilö voisi sotkea jonkun defibrillaattori .

Tutkijat kilpi implantit hakkereita langaton charmia suojelun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 16:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MIT | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar