lørdag den 25. december 2010

Engadget Podcast 222 - 12.25.2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/engadget-podcast-222-12-25-2010/:
Yeahhhhhhhhh boyeeeeee, on joulu, yo! Tiedätkö mitä se tarkoittaa! Engadget PODCAST TIME - JA ESITTÄÄ !!!!! osui!

Isännät: Joshua Topolsky, Paul Miller, nilay Patel
Tuottaja: Trent Wolbe
Musiikki: Last Christmas

00:03:35 - Verizon kiusaa Android LTE laitteisto 6 tammikuu CES
00:03:50 - Uusi HTC laite alkaa vuotaa pala palalta - on se Mecha / Incredible HD?
00:04:10 - Motorola on LTE puhelin Verizon teoksista
00:04:25 - Motorolan "Tablet Evolution" video kiusaa noin Honeycomb CES
00:35:50 - Palm tabletti on koodinimeltään "Topaz", näppäimistö lisävarusteena vuotaa ulos
00:36:20 - Kolme HP Slate-kuin webOS tabletit tulevat CES? Emme ole niin varma.
00:47:00 - Microsoft demo uusi liuskekiveä PC, Windows 8 tabletti toiminnallisuus CES?
00:49:05 - Microsoft ilmoittaa ARM-pohjainen Windows CES?
00:58:11 - Kuinka äännetään ASUS (video)
00:59:35 - FCC kulkee vain verkon puolueettomuus säännöt, lähes kukaan onnellinen niistä
01:00:30 - FCC vapauttaa koko verkon puolueettomuus säännöt
01:01:20 - Net puolueettomuus: Verizon, AT & T, Sprint ja T-Mobile reagoivat
01:06:00 - FCC: Emme tiukempia verkon puolueettomuus asetukset langattomaan koska Android on auki
01:13:27 - YLE: Seuraava erä Googlen TV-laitteiden viivästyy, kunnes ohjelmistopäivitykset
01:13:35 - Sony sanoo Googlen TV myynnin odotuksia, TV divisioona tiiviimpää yhteistyötä Googlen kuin kännykkä ryhmä
01:13:45 - Logitech sanotaan pysäyttämään Revue tuotantoon asti Googlen TV-ohjelmisto uudistaa
01:16:30 - Uusi Apple TV, Roku media serpentiinit kilpailu murtaa miljoona myynti


Kuule podcast

Tilaa podcast

[ iTunes ] Tilaa podcast suoraan iTunesissa (enhanced AAC).
[ RSS MP3 ] Lisää Engadget Podcast syötteen (MP3) RSS-lukijaohjelman ja on osoitettava toimitetaan automaattisesti.
[ RSS AAC ]

Onko kirjoitusnopeutesi Really Matter ohjelmoijille?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CWTsFqAP_Is/story01.htm:
theodp kirjoittaa "En voi ottaa hitaasti konekirjoittajan vakavasti ohjelmoijille," kirjoitti Coding Horror Jeff Atwood viime syksynä. "Milloin viimeksi näit metsästää-ja nokkia pianisti?" Atwood on paasaus sai John Cook tutkimaan, miten tärkeää on pystyä kirjoittamaan nopeasti. "Learning kirjoittaa hyvin on hyvä sijoitus, jotka ovat fyysisesti voivat tehdä niin," toteaa Cook, "mutta se ei ole niin tärkeää. Kun tulet kohtalainen taito, voit parantaa nopeutta ei paranna tuottavuutta huomattavasti. Jos kirjailija kirjoittaa 1000 sanaa päivässä pystyivät kirjoittamaan äärettömän nopeasti, hän voisi säästää ehkä tunnin päivässä. " At 150 WPM, toteaa Cook, maailman nopein konekirjoittaja oli vain 10x nopeammin kuin Stephen Hawking. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




VLC Android voi saapua vuoden 2011 alussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/boTd84jfFho/story01.htm:
dkd903 kirjoittaa "kehittämistä Android asiakkaan VLC on jatkunut jo kuukausia, mutta se on hidastanut se, että Android on multimedian kirjastot ovat Java. VLC itsessään perustuu C ja niin kääntämällä ne Java vaikeaa ja vie aikaa. uudempaa Android NDK kuitenkin käyttää äidinkielenään koodit Android-sovellukset on yhä helpompaa. Eli VLC kehittäjät ovat kehittäneet kaksi perusmoduulien audion ja videon ulostulo perustuu uuteen NDK ja useimmat VLC kirjastot on siirretty Android. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Toshiba ulkoistaminen puolijohteiden valmistuksessa kilpailevien Samsung

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/toshiba-outsourcing-semiconductor-production-to-rival-samsung/:
Potkua valmistus tarjouksia? Toki näyttää se. Pelkkä tunnin Sony ilmoitti aikeistaan ostaa takaisin Cell-siru valmistus mukavuudet Toshiba, näyttää siltä, Tosh on aloittamassa jälleen sopimusta. Tässä tapauksessa se tulee olemaan ulkoistaminen kannattamaton puolijohteiden valmistuksessa kilpailevien Samsung, joka vastaa laadimme aivot takana useita älypuhelimiin, televisio ja digitaalinen kodinkoneet. Useat lähteet ovat todenneet, että Toshiba on kiinnostunut uudelleen suuntaamisen painopiste päälle kukkivat muistisiru liike, ja lisäksi sen toivoen kiertää kallis laitos päivityksiä, jotka olisivat välttämättömiä kilpailukyvyn säilyttämiseksi järjestelmän LSI liiketoimintaa.

Toisin sanoen yritys on väistely investointikustannukset ja saattamisesta painotetaan enemmän alaa, joka on jo kannattavaa (NAND flash tuotanto, niille utelias), ja sen jälkeen Oita tehdas luovutetaan pois, niin sitten voidaan tehdä kuva-anturit digitaalikamerat. Nagasaki kasvi, kuten kuulimme aiemmin, luovutetaan Sonylle. Toshiban varastot lähetettiin pohjoiseen jälkeen sijoittajat tyytyväinen uutinen, mutta tietysti se jää nähtäväksi mitä kuluttaja vaikutuksia tällä on. Joka tapauksessa, me varmasti toivomme Toshiba koskaan joutuu mitään ongelmia Sammy - se ei ole kuin sen ylin päällystö voi koskettaa, riippumatta rikkomuksen .

Toshiba ulkoistaminen puolijohteiden valmistuksessa kilpailevien Samsung perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink EE Times | lähde Japani Times , AFP | Lähetä | Kommentit

Google lopettaa On2 Flix Engine videolähetin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QWOmlnY33sM/story01.htm:
trawg kirjoittaa "Google on hiljattain lopettaneet myynnin Flix Engine, viimeisten rippeiden ostoa On2 että ne myyvät suoraan käyttäjille. On2 kehittäjät VP8 video codec, jonka perusteella uudesta WebM videon muodossa, ostettiin Googlen vuoden 2010 alussa. Flix Engine oli kattava API for Windows ja Linux, jonka ansiosta integrointi On2 koodauslaitteista suoraan mihin tahansa ohjelmistotuotetta. Vaikka voit vielä ostaa On2 tuotteita toiselta yhtiöltä, se ei ole selvää, mikä vaikutus tällä on Googlen perimmäinen video strategiaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Intian Launch Vehicle räjähtää jälkeen Lift-Off

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CD-1Pz8SqUw/story01.htm:
Intian tietoliikennesatelliitti GSAT-5P tuhoutui räjähdyksen sen kantoraketin Geostationary Satellite Launch Vehicle. GSLV epäkunnossa ollessaan ensimmäisessä vaiheessa sen joulun aloittaa, kun alle minuutin lennon. YouTube on video räjähdys, joka on otettu TV9 kannada.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Joten, Mitä sinä saat?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/so-whatd-you-get/:
Let's vain kutsua sitä mitä se on: paras joululahja koskaan. Miksi? No, aluksi se joulukuun 25. päivä. Toiseksi, se on lauantaina paljon maailmaa. Kuinka usein se tapahtuu? Teknologia asut "ympäri maailmaa ovat onnistuneet ottamaan melko järjetön pino tuotteitaan harkitsemaan tänä vuonna - minkä kauhean suotavaa tavaroita roskaa, emmekä halua meidän pahin vihollinen on vihollisia - ja nyt on meidän vuoromme urkkia osaksi yrityksesi ja selvittää, mitä joulupukki polkumyynnillä (tai ei dumpata) alla puun yhdessä yössä. Hit meitä teidän tulokset kommentteja alla, ja varmasti äänestys tapahtuu niin, onko lapsi on oikeus uskottelee jännitystä yli hänen newfound laptop. Voi, lapsi video juuri viime taukoa - se on luultavasti hyödyllistä tietoa.

Kun olet valmis, katso, mitä ihmiset todella jazzed noin vuonna 2004 , 2005 , 2006 , 2007 , 2008 ja 2009 .

Jatka käsittelyssä Joten Mitä sinä saat?

Joten What'd saat? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 11:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Britannian pankit Yritä sensuroida Akateeminen julkaiseminen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0cOMqQQ-pnM/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Yhdistyneen kuningaskunnan edustajat pankkisektori on lähettänyt ottamaan alas ilmoitus (PDF linkki) Cambridgen yliopistosta, vaatien että heidät sensuroida opiskelijan kotisivuilta sekä hänen diplomityön (PDF). Pankkien väite on, että tiedot raportissa voitaisiin käyttää hyväksi haavoittuvuutta Chip ja PIN-järjestelmä, jota käytetään koko Euroopassa ja Kanadassa luottokortin maksuja. järjestelmä oli paljastunut perustavanlaatuisia puutteita aiemmin tänä vuonna, koska sen ansiosta rikolliset käyttää varastettu kortti tahansa PIN. Cambridge University on vastustanut vaatimuksia ja on lähettänyt vastauksen pankkiirien miksi he pitävät sivu verkossa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Pickens tuulivoiman Plan Keksi inistä End

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lCbpi3cgunA/story01.htm:
Spy Handler kirjoittaa "vuonna 2008, miljardööri T. Boone Pickens paljastettiin hänen" Pickens Plan kansallisen television, jossa vaaditaan Amerikan lopettamaan riippuvuutta ulkomaisesta öljystä lisäämällä tuulivoiman käyttöä ja maakaasu. Tulevien kahden vuoden aikana, hän käyttänyt $ 80 miljoonaa tv-mainoksessa ja $ 2 miljardia General Electric tuulivoimaloita. Valitettavasti markkinavoimat eivät suotuisat Mr. Pickens, ja joulukuussa 2010 hän ilmoitti, että hän on karkaamassa tuulivoimaliiketoiminnasta. Mitä hän aikoo tehdä Hänen 2000000000 dollari arvoinen tyhjäkäynnillä tuulivoimaloiden? Hän yrittää myydä niitä Kanadaan, koska Kanadan lain että valtuutukset kuluttajia ostamaan enemmän uusiutuvaa sähköä kustannuksista riippumatta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Visualisoidaan: täällä katselee sinua, fanboy!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/visualized-heres-looking-at-you-fanboy/:
Sinun tehtäväsi, sinun pitäisi valita hyväksyä se, on pilkata edellä omakuvan turvautumatta selvää vitsejä iPhone tarvitsee puskurin , iPad puuttuu kameran oman tai prefixing loukkaukset kirjaimella i. Tule, joulu, let's olla hieman enemmän kuin San Diego ja pitää sen tyylikäs. Omalta David Polette, Tämän kirjoittaja, myöntää ei Photoshop huijaukseen mitään, joilla vedota pelkästään hänen kamera, Applen vempaimia, eikä pieni määrä kärsivällisyyttä line asioita aivan oikeassa. Android käyttäjien hoito pelata yhdessä samoin?

[Kiitos, David]

Visualisoidaan: täällä katselee sinua, fanboy! perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 09:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Mitä robotit tekevät For Christmas

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/17aZHRwloss/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Monet robotiikan labs Yhdysvalloissa ja Euroopassa ovat päättäneet tehdä aiheeseen Joulu / uusi vuosi videoita. Aihe oli jätetty avoimeksi, mutta lopulta se olisi ollut) jotain tekemistä sen kanssa, robotiikan tutkimus kunkin laboratorion ja b) yhteys vapaapäiviä. Tässä virallinen ilmoitus on IEEE Spectrum blogi. videot, mukaan lukien tietokoneen ohjaamaa quadrocopter yrittää pelata Jingle Bells on Yamaha näppäimistö ovat saatavilla Robotics Podcast YouTube-kanava. (Disclaimer: I teki yhden videot!) "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.