lørdag den 25. december 2010

T-Mobile 4G Hotspot näkyy myös FCC kohteliaasti ZTE

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/t-mobile-4g-mobile-hotspot-shows-up-in-fcc-courtesy-of-zte/:
Muista nämä huhut aiemmin tällä viikolla, että T-Mobile on vihdoin valmis käynnistämään mobiili hotspot tai kaksi? Nähdessään kuinka Verizon, AT & T ja Sprint ovat kaikki tehneet, se varmasti järkevää - varsinkin tämä uudenaikainen 21Mbps HSPA +-verkon T-Mobile sai meneillään - ja tosiaan, meillä on nyt saanut konkreettista näyttöä yksikkö FCC: n tietokanta. MF61 alkaen kiinalainen valmistaja ZTE on melko selvästi merkitty "T-Mobile 4G Mobile Hotspot" sisällä ... niin joo, siellä on teidän tupakointi ase. Luottamuksellisuus estää meitä näkemästä käyttäjän käsikirja tai kuva juttu, mutta mitä vähän voimme nähdä, näyttää me lopulta pyöristetty yksikkö ei toisin variantti Novatel MiFi AT & T ja useita eurooppalaisten lentoyhtiöiden . Oikeasti kuitenkin, ei ole väliä, mitä se näyttää - kunhan se sopii taskuun ja räjäytykset nopea tietojen kourallinen WiFi kytkettyjen laitteiden meidän valita, että kaikki me tarvitsemme.

T-Mobile 4G Hotspot näkyy myös FCC kohteliaisuus ZTE perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 18:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar