torsdag den 27. januar 2011

SourceForge Down jälkeen Attack

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DqNF47CBPyw/SourceForge-Down-After-Attack:
Animats kirjoittaa "SourceForgessa ylläpidossa useita avoimen lähdekoodin projekteja, on alas tänään. Management väittää heidän kimppuunsa hyökättiin:" Havaitsimme, suora kohdennettu hyökkäys, joka johti hyödyntää useita SourceForge.net palvelimet, ja on aktiivisesti sulkemaan kourallinen Kehittäjien centric palvelujen turvaamiseksi datasta ja suojata suurin osa palveluista. " Tällä hetkellä CVS ja SVN pääsy lähdekoodiin, vaikka lukemiseen, ei ole käytettävissä, eikä ole ilmoitettu ennalleen aikaa. " (SourceForge ja Slashdot ovat molemmat osa Geeknet, Inc.)

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Amazon juhli ensimmäistä "10000000000 dollaria vuosineljänneksen myynti, toteaa Kindle kirjoja ohittaminen pokkareiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/amazon-celebrates-its-first-10-billion-quarter-in-sales-find/:
19 heinäkuu 2010 merkittävä päivä, että Amazon on digitaalinen kirjamyyntiä varjoon myynti kovakantisia kirjoja, ja se tuskin kesti puoli vuotta näiden e-kirjan myynti on myös ohittaa myynti pokkareita. Mukaan ouftit uusin tulos julkaisu, "Kindle kirjoja on nyt ohittanut nid kirjoja suosituin formaatti on Amazon.com." Yhtiö oli arveli, että tämä tapahtua Q2 tänä vuonna, mutta se selvästi meni paljon aikaisemmin kuin edes se odottaa. Bezos ja yhteistyötä. Lisäksi myydään 12950000000 dollaria arvosta tavaraa, mikä Jungle ensimmäinen "10 miljardia dollaria vuosineljänneksellä." Tämä tuli jopa $ 416 miljoonaa nettotuloista, mikä kahdeksan prosenttia uptick vuoden yli vuoden. On huomioitava, liiketulos karanneet 476000000 dollaria Q4 2009 ja 474000000 dollaria tänä vuonna, ja epäsuotuisa vaikutus vuoden yli vuoden muutoksia valuuttakurssien tuottaa huikeat 18 miljoonaa dollari osuma.

Kun tarkastellaan 2010 kokonaisuutena, Amazonin myynti kasvoi 40 prosenttia vuonna 2009, ja liiketulos nousee noin 25 prosenttia 1410000000 dollaria verrattuna koko vuoden 2009. Puhuminen nimenomaan Kindle , yhtiö on nyt siirtymässä 115 Kindle kirjoja jokaista 100 pokkarit myydään, mutta tämä luonnollisesti otetaan huomioon vain Yhdysvalloissa kirja liiketoimintaa. Emme vieläkään ole lähempänä selville, kuinka monta sytyttää on siirretty, mutta emme kertoneet, että "miljoonia" kolmannen sukupolven malli siirrettiin vuonna Q4 2010, ja Kindle Storeitself on yli 810000 kirjaa sen digitaalisilla hyllyillä . Pään ohi tauko, jos olet janoinen lisää, Sir ekonomisti.

Jatka käsittelyssä Amazon juhlii ensimmäistä "10 miljardia dollaria vuosineljänneksen myynti, toteaa Kindle kirjoja ohittaminen pokkareiden

Amazon juhli ensimmäistä "10000000000 dollaria vuosineljänneksen myynti, toteaa Kindle kirjoja ohittaminen pokkareiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 16:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Huumeiden Catapult osoitteessa Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/--zpSb72VOg/Drug-Catapult-Found-At-US-Mexico-Border:
suraj.sun kirjoittaa "mukaan Fox News raportti:" Huumeiden salakuljettajat yrittävät saada marihuanan koko Arizonan ja Meksikon rajalla ilmeisesti yrittää uutta lähestymistapaa - keskiaikainen katapultti, voidaan käynnistää 4,4 kiloa marihuanaa kerrallaan. National Guard joukot toimivat kauko videovalvonta järjestelmän Naco rajavartiosto asemat sanovat havaittu useita ihmisiä valmistelee ritsa ja käynnistää paketteja rajavartioalue aidan viime perjantai-iltana. 3 jaardin pitkä katapultti löytyi noin 20 metrin päässä Yhdysvaltojen raja tasoskanneri vedettäväksi SUV mukaan Meksikon armeijan upseeri kanssa 45. sotilaallisen vyöhykkeen raja valtion Sonora. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Volkswagen esittelee 313 MPG XL1, Kivitaulut Tuotanto 2013

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FObiEKwoMxA/Volkswagen-Unveils-313-MPG-XL1-Slates-Production-For-2013:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Volkswagen juuri julkistanut uuden auton Qatar Motor Show, joka saa uskomattomia 100km alle litra dieseliä - se vastaa 313 mailia / gallona! XL1 konseptiauto on päivitetty versio VW L1 ajoneuvo, ja siinä on erittäin tehokas dieselmoottorin lisäksi sähkömoottori, joka saa virtansa litium-ioni-akku. Ajoneuvo on tällä hetkellä teilataan aloittaa tuotanto vuonna 2013 ja sen odotetaan maksavan noin 29.500 dollaria. " Autoblog pyytää sitä 261 mpg, joka ei ole liian nuhjuinen joko. Alle tuhat kiloa tyhjä, toivon, että tämä tulee todella hyvä pyörä lukita.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Splice iPhone video-editori ei iMovie temppuja ilmaiseksi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/splice-iphone-video-editor-does-imovie-tricks-for-free-video/:
Olemme mitään todellista tunnontuskia kanssa iMovie ja IOS - ja puhelin-editorilla, se on melko vaikuttava. Mutta tietysti, se maksaa rahaa omiin, ja joillekin se on tärkeä asia. Onneksi niille vähät koskaan senttiäkään vuonna App Storesta, siellä saumoja. Tämä yksi on ollut jo muutaman kuukauden, mutta uusin versio (2.1.11) sattui maan muutama päivä sitten. Ihmiset haltuunsa Lifehacker ottaneet sen spin iPhone 4, ja täysin ilmainen video editor, se varmasti näyttää kannattaa ladata. Ei ad-free versio 1,99 dollaria, ja sekin on vähemmän vahingollista oman talouden kuin Applen ensimmäisen osapuolen ratkaisua. Hit pelata nähdäksesi mitä on varastossa.

Jatka käsittelyssä Splice iPhone Video Editor ei iMovie temppuja ilmaiseksi (video)

Splice iPhone video-editori ei iMovie temppuja ilmaiseksi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 16:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lifehacker | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Microsoft ilmoittaa Q2 tulos: $ 8.17b voittoa, Xbox tulot jopa 55%, Windows alas 29%

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/microsoft-announces-q2-earnings-8-17b-profit-xbox-revenue-up/:
Microsoft ilmoitti juuri se oli itse vankan toisella neljänneksellä lähettämistä 8170000000 dollari voiton ennätys tulot 19950000000 dollaria. Se on enemmän tai vähemmän lähes sama kuin viime vuonna, jolloin se keräsi 8,5 miljardia dollari voittoa 19 miljardia dollaria tuloja - ja vaikka numerot näyttävät vakaa ja Redmond onnistui hieman ehkä arvioiden asiat muuttuvat nopeasti alle rivi: vahva Kinect ja Xbox 360 myynti ajoi Viihde ja laitteet Division liikevaihto nousi 55 prosenttia 3,6 miljardia dollari, mutta Windows ja Windows Live laskivat lähes 30 prosenttia 5050000000 dollaria. Tämä tarkoittaa tulojen ero Microsoftin kuluttajan matkaviestintoimintamme ja Windows liiketoiminta on nyt vain noin $ 1,3 miljardia verrattuna 4,8 miljardia dollari viime vuonna tähän aikaan - ja se epäilemättä selittää, miksi Xbox sai alkuun laskutuksesta klo Ballmer CES perussävel tänä vuonna, kun perinteisesti on huomiotta, ja miksi Microsoft on siirtymässä Windows ARM kuten mobiili-ja tabletti tilat lämmetä. Aiomme hypätä puhelu, me kerromme kyllä jos jotain hyvää tapahtuu.

Microsoft ilmoittaa Q2 tulos: $ 8.17b voittoa, Xbox tulot jopa 55%, Windows alas 29% alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 16:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Microsoft , yksityiskohtainen tulos | Lähetä | Kommentit

Barnes & Noble tuo hyppysellinen-to-zoom selailun parani WiFi-yhteyden ja Nook Väri päivitys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Sai itse Nook väri , ethän? Jos et kirjoita odottaa OTA päivitykset lyön ylösalaisin pää, Barnes & Noble on juuri valloilleen ohjelmistopäivityksen, joka on ladattavissa ilmaiseksi. Versio 1.1.0 lupaa parantaa Nook Colorin WiFi-yhteydet, parantaa Koti ja Shop suorituskyky ja "parantaa lukukokemusta lehtien ja lastenkirjoja." Suoraan sanottuna, tämä on varsin utelias lupaus, mutta oletamme meillä mieluummin sitä kuin ei. Muita uutisia, päivitys on lisätty ripaus-to-zoom selaimessa, ja B & N myös vannoo, että muut sekalaiset bugit olivat puristuksissa sen tekemiseen v1.1.0. Hit lähde linkkiä saada nämä bytes suoratoisto, tai vain odota, että se toimitetaan yli-the-air lähipäivinä. Sittenkin, vain ladata sen.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Barnes & Noble tuo hyppysellinen-to-zoom selailun parani WiFi-yhteyden ja Nook Color päivittää perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Barnes & Noble | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

De momento no sabemos que precio tendrá en euros, pero en Reino Unido se está vendiendo por unas 330 libras, lo que al cambio actual serían unos 376 euros, aunque no podamos que este sea el precio cuando llegue a estar a la venta en España.

Lisää | Viewsonic

Nexus S tulossa uusi AT & T maku?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/nexus-s-coming-in-a-new-atandt-flavor/:
Jopa Kanadassa Mobilicity toimitusjohtaja teki outo kommentti äskettäin , että Bell, Telus ja Rogers ovat kaikki tulossa Nexus S samoihin aikoihin, että hänen liikenteenharjoittajalla ei maaliskuussa. Miksi näin outoa? No, se seisoo, ei muunnos Nexus S tukee 850 / 1900 MHz WCDMA että olisi tarpeen suorittaa (suurella nopeudella, anyway) näistä kolmesta verkoissa. Circle takaisin noin Bluetooth SIG, jossa PocketNow on löytänyt merkintä GT-i9020A, saatatte muistaa, että eurooppalainen versio laitteesta on i9020, mutta T-Mobilen AWS -yhteensopiva rakentaa on i9020T, "T" näennäisesti pystyssä "T-Mobile." Laajemmassa se on ehdottomasti mahdollista, että "" täällä on "AT & T" - mikä taas olisi yhdenmukainen kanssa Mobilicity Execin sanahelinää. Jos tämä on totta, se on teoriassa mahdollista, että voisimme nähdä AT & T ja sen vastaavasti varusteltu Kanadan serkut saavat oman Nexus S pian viisi outoa viikon päästä. Kuten Nexus One ennen, meillä kova aika kuvitteli AT & T virallisesti tukea tätä asiaa - mutta hei, lukitsematon täyden hinnan versio on vankka alku, me halua sanoa.

Nexus S tulossa uusi AT & T maku? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 14:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PocketNow | lähde Bluetooth SIG | Lähetä | Kommentit

Virallinen - Talous Crash Ei Computersin vika

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SRmlcabwD6M/Official-mdash-Economic-Crash-Not-Computers-Fault:
itwbennett kirjoittaa "2-vuoden valtion tutkimuksessa todettiin, mitä me jokseenkin kaikki tiesivät olevan totta: Nopea kauppa järjestelmät eivät olleet syynä 2008 talouden romahdusta." kriisi oli seurausta ihmisen toiminnasta ja toimimatta, ei äiti Luonto ja tietokonemallien mennyt sekaisin, jonka mukaan "vuotanut kopio kertomuksen päätelmien paljasti New York Times."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Tuomioistuin myöntää Sonyn väliaikaisen lähestymiskiellon vastaan Geohot, PS3 karkaaminen vielä käytettävissä kaikkialla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/court-grants-sonys-temporary-restraining-order-against-geohot/:
Se näytti hetkeksi kuten Geohot ja fail0verflow voisi ehkä Sonyn DMCA oikeusjutun aikana PS3 karkaaminen on toimivaltakysymyksiä muotoseikan , mutta asiat eivät mene heidän tavalla: USA käräjäoikeudessa Pohjoinen Kalifornian myönnetty Sonyn pyyntö väliaikaisen lähestymiskiellon kieltävät Mr. Hotz ja hänen iloiset miehet jakelevat tai linkitys karkaaminen, auttaa tai kannustaa muita karkaaminen, murtautuneet PS3 tai PSN tai jakaa tietoja he ovat löytäneet ja hakkerointi. Mikä parasta, he ovat määräsi kääntää mitään tietokoneita tai tallennusvälineen avulla luodaan karkaaminen Sonyn lakimiehet - vaikka meillä tunne Geohot n asianajajien nostaa hieman meteliä siitä.

Tietenkään tämä ei tarkoita, että Sonyn voittanut mitään aineellista - se on vain osoittautunut tuomioistuimelle, että karkaaminen aiheuttaa se jatkuvaa haittaa vaikka tapaus jatkuu, ja se on vielä todella voittaa virallisen syytteen keräämään vahingoista tai pysyvä määräys. Ja älkäämme unohtako, että pakottaa Geohot lopettaa jakamisessa se ei lopeta kukaan muu - lähes tarkka peili DeCSS tapauksessa näemme jo karkaaminen heijastuu kaikkialla Internetissä . Tapa oppia historiasta, Sony.

[Kiitos, Henry]

Tuomioistuin myöntää Sonyn väliaikaisen lähestymiskiellon vastaan Geohot, PS3 karkaaminen vielä käytettävissä kaikkialla perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 14:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PSX-Scene | lähde TRO (PDF) , Order (PDF) | Lähetä | Kommentit

Tyhjennä Onko Valtakunnallinen katkos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-d8-eRmgt0c/Clear-Has-Nationwide-Outage:
Anonyymi lukija kirjoittaa "raporttien pohjalta Clear n foorumi, WiMax tarjoaja on kärsinyt tappion palvelun ongelma koko maassa. Levoton WiMax toimittaja (tunnetaan myös nimellä Clearwire) on ollut monia käyttäjä valitukset kuristus, laskutusta, ylikuormitettu tornit ja pullonkauloja, ja vääristely palvelutarjonnan mainoksissa ja jälleenmyyjille, joten tämä ei voi olla hyvä uutinen Clear johdolle. Raportit ovat hajallaan eri foorumiketjut, mutta ainakin yksi selkeä edustaja oli ilmoittanut käyttäjä on tunnustanut sen valtakunnallinen kysymys. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


O2 suunnitelmat vapaata ja avointa WiFi-verkon kautta UK, Sky poimii Cloud

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/o2-plans-free-and-open-wifi-network-across-the-uk-sky-picks-up/:
Vain kourallinen Muni-Fi hankkeita päättyi mitään suurempaa kuin Eternal Tears täällä Yhdysvalloissa, mutta toivottavasti O2: n valmis haasteeseen rapakon. Brittiläinen lentoyhtiö juuri ilmoitti aikomuksestaan "tarkentaa WiFi maisemaa" sen kotona kansa käynnistämällä O2 WiFi, jossa roppakaupalla "premium kuormittajat" on kaulitaan ja hallinnoi keskeisiä paikka omistajille. Kuten nyt, se on vaikea paikantaa, kuka tarkalleen alkaa isäntä O2: n reitittimet, mutta keskeinen osa on tämä: he ovat avoimia kaikille asiakkaille pääsyn ilmaiseksi, ei väliä mikä liikkuvia tai laajakaistan tarjoaja ne kanssa. Making kaihda kuka on tulossa jälkeen, toiminnanharjoittajan on vahvistanut aikovansa "vähintään kaksinkertainen määrä palkkio kuormittajat nykyään tarjolla BT Openzone ja Cloud yhdistetty vuoteen 2013", jossa käyttöönotossa alkaa jo tänään ja jatkuu niin kauan kuin se kestää. "Kurssi, kaksinkertaistaa jopa Pilvi voi ottaa hieman enemmän työtä, koska Sky vain poimin sen ylös ja julkistamatonta summa, mutta hei, me olemme varmasti jokainen britti olemassa olisi vain mukava nähdä nämä kaksi Duke se pois WiFi herruudesta.

Jatkaa lukeneisuus O2 suunnitelmat vapaata ja avointa WiFi-verkon kautta UK, Sky poimii Cloud

O2 suunnitelmat vapaata ja avointa WiFi-verkon kautta UK, Sky poimii Cloud perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal (1) , (2) , BBC , O2 UK | Lähetä | Kommentit

T-Mobile Sidekick 4G luonnossa tekemällään Samsung?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/t-mobile-sidekick-4g-in-the-wild-made-by-samsung/:
Jos nämä ensimmäiset in-the-luonnonvaraisten laukausta T-Mobilen tuleva Android-powered Sidekick 4G osoittautuvat legit - ja olemme mitään syytä epäillä heitä, varsinkin kun TmoNews "track record - osaisimme sanoa harjoittaja on tehnyt kohtuullisen hyvää työtä siirtämiseen klassinen Sidekick suunnittelu ja vetämällä se nykyaikana pois vahvuus iso näyttö ... ja tietysti moderni käyttöjärjestelmä. Mielenkiintoista, sana kadulla on, että uusi malli on tehnyt Samsung, ei Sharp, historiallisesti, Sharp on tehnyt kaikki Sidekicks lukuun ottamatta unohtuva Slide , joka oli Motorolan kertaluonteinen. Näyttää kääntyvä näyttö on korvattu kallistus-dia, mutta mikä tärkeintä, laite näyttää samalta kun ne ovat auki ja kiinni, mikä pitäisi laittaa hyvän mielen sydämissä vanhan koulukunnan Sidekick käyttäjille. Kuka on innoissaan?

T-Mobile Sidekick 4G luonnossa tekemällään Samsung? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 13:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Yhteisöjen tuomioistuimen työjärjestyksen Dungeons and Dragons uhkaa vankila turvallisuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YAXxmx_nNvo/Court-Rules-Dungeons-and-Dragons-Threatens-Prison-Security:
KermodeBear kirjoittaa "Dungeons & Dragons - alun perin saatanan peli - on nyt todettu kannustaa jengi-käyttäytymistä. Vuonna toteamus kolmen tuomarin paneeli 7. Circuit Court of Appeals, D & D voi jäljitellä järjestämistä jengit ja johtaa todellinen kehitys sen. " From ennakkoratkaisupyyntö "aikana D & D-pelejä, yksi pelaaja merkitään" Dungeon Master "." Dungeon Master tehtävänä on antaa ohjeita muille pelaajille, jotka Muraski todisti jäljittelee järjestämistä jengi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.