torsdag den 27. januar 2011

Fordin älykäs ajoneuvot langattomasti, ammu hula vanteet pois pakoputket (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/fords-intelligent-vehicles-communicate-wirelessly-shoot-hula-h/:
Fordin älykäs ajoneuvot langattomasti, ammu hula vanteet pois pakoputket (video)
Kuvittele, kuinka paljon onnettomuuksia voitaisiin välttää, jos meillä kaikilla oli täydellinen X-Ray visio - olettaen tietenkin, että jokainen voisi olla että häiritsee kaikki alasti jalankulkijoita. Ajurit olisi koskaan yllättynyt nopeasti hidastamalla liikennettä, autoja eriteltyinä noin sokea käyrät tai autos zoomata tulee sokeita pisteitä. Ei ole väliä kuinka monta mainokset vastaamaan takana Mad Magazine me koskaan, mutta Ford on vaihtoehto sen Ajoneuvojen älykkäiden Tutkimus: autojen yksinkertaisesti luottaa GPS ja langattoman datayhteyden palkin niiden sijainti ja nopeus toisiaan.

Autot varoittaa kuljettajia kun auto edessä saattue nopeasti hidastumassa tai kun on eriteltävä kamppeet nurkan seuraavan mutkan. Mielenkiintoista tech käyttää WiFi , eikä teknillisen, joten valikoima on melko rajallinen, mutta silti tarpeeksi kaukana varoittaa kuljettajia vilkkuvia valoja tai käynnistää automaattinen jarrujärjestelmä. It's all osoitti video tauon jälkeen, ja vaikka ei ole hulluja platooning stuntteja kuin Volvo äskettäin osoitti pois , meidän on tajuta, että on tulossa versio 2.0.

Jatka käsittelyssä Fordin älykkäistä ajoneuvoista langattomasti, ammu hula vanteet pois pakoputket (video)

Fordin älykäs ajoneuvot langattomasti, ammu hula vanteet pois pakoputket (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 11:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar