torsdag den 27. januar 2011

Hulu haluavat tulla enemmän kaapelin vaarassa menettää joitakin ABC ja Fox sisältöä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/hulu-looking-to-become-more-like-cable-at-risk-of-losing-some-a/:
Hulu haluavat tulla enemmän kaapelin vaarassa menettää joitakin ABC ja Fox sisältöä?
Olemme yhä odottavat juuri laskeuma on Hulu aiotaan äskeisestä Comcast hankinta NBC , ja vaikka monet ovat pelänneet, että kaapeli yritys pyrkisi polvilumpio Hulu markkinoidensa suojaamiseksi, Wall Street Journalin artikkelissa on meille josko ehkä asiat voisi mennä hieman eri tavalla. Artikkelissa, tulossa kuuma kannoilla Netflix lähettämistä lupaavia Q4 tulokset viittaavat siihen, että Hulu johto harkitsee muuttaa pelkästään demand-palvelun osaksi enemmän perinteisen kaapeliverkon tarjoamalla "live" TV sisällön lisäksi arkistoon jaksojen . Se voisi varmasti antaa Comcast uuden elämän.

Samaan aikaan, NBC, Disney ja News Corp., kolme yritystä, jotka äskettäin aloitti puhua vastaan FCC määräyksiä ja Comcast buyout ovat ilmeisesti ristiriidassa siitä, kuinka paljon siitä, mitä Hulu tarjoaa olisi tarjolla ei-tilaajat. Ei puhetta siitä, että Disney voi vetää joitakin ABC sisältöä ja uutiset Corp. voi vetää joitakin Fox sisältöä Hulu on ilmaista tarjontaa ja tarjoaa sen sijaan koskevan Netflix ja muu kallis kilpailijoihin. Kuulostaa vähän spekulatiivista tässä vaiheessa, mutta kaapeli-liittymiä vähentynyt ensimmäistä kertaa vuosiin ja online-sisällön yleisömäärän skyrocketing, se on selvää, että jotkin muutokset ovat tekeillä.

Hulu haluavat tulla enemmän kaapelin vaarassa menettää joitakin ABC ja Fox sisältöä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 08:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar