torsdag den 27. januar 2011

Facebook puhelin huhuja palaavat: pilvi-pohjainen, HTC rakennettu?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/facebook-phone-rumors-resurface-cloud-based-htc-built/:
Ah, Facebook puhelin . Väitteistä huolimatta, että yritys ei täysillä ole puhelun , huhut jatkuvat, eikä yksi vaan kaksi erillistä tarinaa on nyt ilmaantunut samana päivänä, että salaperäinen "call"-painiketta on esiintynyt joitakin ihmisiä "Facebook-sivuja. Ensimmäinen näistä on kohteliaisuus BGR, joka sanoo, että on kuullut jonkun mukana viime aikoina keskittynyt ryhmä, joka oletettavasti keskittyvät Facebook puhelimeen. Kuten tarina menee, puhelin (joka ilmeisesti ei ollut oikeastaan jäljempänä "Facebook puhelin) olisi aina-GPS-palvelua, tai ei juurikaan paikallista tallennusta, kamera (jossa tallennetut kuvat pilvi), "News Ticker-tyylinen viesti ilmoitusjärjestelmä" kaikki viestit funneled yhdeksi "massa Saapuneet" ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jonkinlainen location-aware kuponki palvelu, joka on kuvattu "Facebook Tarjoukset steroideja."

Liittyminen on kertomus lontoolaisen City AM taloudellinen sanomalehti, joka sanoo, että on oppinut nimettömiä lähteitä, HTC debyytti kaksi Facebook-merkkisissä puhelimissa klo Mobile World Congress ensi kuussa. Tiedot näistä ovat muuten odotetusti valoa, mutta kirjassa todetaan puhelimet toimii "viritetty versio" Android ja urheilun Facebook värit - oletettavasti ole Joe Hewitt ja Matthew Papakipos (entinen Firefox ja Google, vastaavasti) ovat suurelta osin vastuussa käynnistää. Tietenkin, paperi sanoo myös HTC on vastuussa "Googlen Nexus alue", joka ei juuri apua sen osalta, ja johdattaa epäillä, että voimme yksinkertaisesti olla kyse yhden ison pelin puhelin täällä.

Facebook puhelin huhuja palaavat: pilvi-pohjainen, HTC rakennettu? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 22:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PC Magazine | lähde BGR , City AM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar