torsdag den 27. januar 2011

JVC RD-R1 ja RD-R2 boomboxes tuo stereotallennus valmiuksia, studio kaduilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/jvcs-rd-r1-and-rd-r2-boomboxes-bring-stereo-recording-capabilit/:
Etsitkö pienempi, vähemmän näkyvästi keinoja kuunnella hilloja ja tapa tallentaa vapaauinti taisteluissa? JVC on sinulle sen uuden RD-R1 ja RD-R2 kompakti boomboxes jotka painavat niukasti 450 grammaa (yksi punta, niitä käytetään amerikkalaistunut mittaukset). Laitteet tulevat varustettu kahdella monisuuntainen mikrofonit ja microSD-korttipaikka (jossa mukana 2GB-kortti) tallentaa riimit on bittinopeuksia jopa 192Kbps. Molemmat mallit on myös viiden sekunnin lähtölaskenta ja läppä-tyyli alkaa toiminnallisuutta - joten sinun on aika saada "Vogue" päälle ja poseerata ennen musiikin alkua. Lisäksi RD-R2 tuo metronomi ominaisuus ja 6.3mm mono niille, jotka haluavat lisätä sähkökitaran yhdistelmä. JVC ei ole julkaissut hintaa RD-R1, mutta kalliimpiin R2 malli vähittäismyynnissä ¥ 37800 ($ 460), kun se menee myyntiin helmikuussa, se ei ole halpaa. Näyttää kuitenkin siltä, vaivaiset maksaa luovaa vapautta. Sano sana, poika!

JVC RD-R1 ja RD-R2 boomboxes tuo stereotallennus valmiuksia, studio kaduilla perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 09:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Akihabara News | lähde JVC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar