torsdag den 27. januar 2011

Motorola Mobility raportit vahva kasvu viimeisellä neljänneksellä, mutta ennustaa vaikeita aikoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/motorola-mobility-reports-robust-growth-in-last-quarter-but-pre/:
Kyllä, me olemme syvällä Q4 2010 tilinpäätöstietojen kausi, ja Motorolan tuore itsenäinen Mobility varsi on uusin tehostaa ja antaa lukuja. Tulot yhteensä yli viimeisten kolmen kuukauden aikana oli 3,4 miljardia dollari, merkintä 21 prosentin kasvua vuositasolla vuoden nettotulot mobiililaitteilla oli 2,4 miljardia dollari eli 33 prosenttia vuositasolla vuoden ja matkapuhelintoimitusten olivat näennäisesti terveitä 4900000 . Tämä luku on pettynyt Wall Street arvioi kuitenkin - kollektiivinen odotuksen mukaan MarketWatch oli 5,2 miljoonaa - ja nettotulos 80 miljoonaa dollari on tuskin (yritykselle tämän koko) musta. Lisää doom ja synkkyyden on valettu Motorola itse, mikä on ennustaa vaikeaa 2011 ensimmäisellä neljänneksellä, joka päättyy yhtiö menettää välillä 9 ja 21 senttiä osakkeelta nettona. Ah hyvin, yritetään nauttia auringosta Moto rahaa tänään ja unohtaa rainclouds huomenna.

Jatka käsittelyssä Motorola Mobility raportit vahva kasvu viimeisellä neljänneksellä, mutta ennustaa vaikeita aikoja

Motorola Mobility raportit vahva kasvu viimeisellä neljänneksellä, mutta ennustaa vaikeita aikoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 17:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Motorola | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar