torsdag den 27. januar 2011

Facebook tuo hölynpöly merkkituotteiden HTC puhelin huhuja vielä aikoo lakaista Oscar

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/facebook-puts-the-kibosh-on-branded-htc-phone-rumors-still-plan/:
"Huhu sai kaksikymmentä-kaksisataa osumia kahden tunnin kuluessa?"
"Tuhat".
"Olen pahoillani?"
"Kaksikymmentä-kaksi tuhatta."
"Vau."
Ja niin se oli. jälleen kerran , että vallanpitäjät Facebookista on joutunut tekemään ja kieltää jälleen huhu , että FB-merkkisten luuri oli näköpiirissä, tällä kertaa murskaus toiveita ja unelmia sekä HTC-laitteen . Dan Rose, johtaja liiketoiminnan kehittämisestä yhtiön, esitti seuraavan lausuman: "Tämä on oikeastaan vain yksi esimerkki valmistaja, joka on ottanut meidän julkisen API (Application Programming Interface) ja integroinut heidät heidän laite mielenkiintoisella tavalla. huhuja noin siellä on jotain tämän HTC laite on liioitteleva. " Kysyttäessä onko luuri kyseessä olisi Facebook-merkkiset, hän seurasi tämän: "Ei ole mitään sellaista asiaa kuin Harvard Law. Eikä ole sellaista asiaa kuin Facebook puhelimen." *

* Sekä otettu lainaus.

Facebook tuo hölynpöly merkkituotteiden HTC puhelin huhuja vielä aikoo lakaista Oscar perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 10:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar