torsdag den 27. januar 2011

Tuomioistuin myöntää Sonyn väliaikaisen lähestymiskiellon vastaan Geohot, PS3 karkaaminen vielä käytettävissä kaikkialla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/court-grants-sonys-temporary-restraining-order-against-geohot/:
Se näytti hetkeksi kuten Geohot ja fail0verflow voisi ehkä Sonyn DMCA oikeusjutun aikana PS3 karkaaminen on toimivaltakysymyksiä muotoseikan , mutta asiat eivät mene heidän tavalla: USA käräjäoikeudessa Pohjoinen Kalifornian myönnetty Sonyn pyyntö väliaikaisen lähestymiskiellon kieltävät Mr. Hotz ja hänen iloiset miehet jakelevat tai linkitys karkaaminen, auttaa tai kannustaa muita karkaaminen, murtautuneet PS3 tai PSN tai jakaa tietoja he ovat löytäneet ja hakkerointi. Mikä parasta, he ovat määräsi kääntää mitään tietokoneita tai tallennusvälineen avulla luodaan karkaaminen Sonyn lakimiehet - vaikka meillä tunne Geohot n asianajajien nostaa hieman meteliä siitä.

Tietenkään tämä ei tarkoita, että Sonyn voittanut mitään aineellista - se on vain osoittautunut tuomioistuimelle, että karkaaminen aiheuttaa se jatkuvaa haittaa vaikka tapaus jatkuu, ja se on vielä todella voittaa virallisen syytteen keräämään vahingoista tai pysyvä määräys. Ja älkäämme unohtako, että pakottaa Geohot lopettaa jakamisessa se ei lopeta kukaan muu - lähes tarkka peili DeCSS tapauksessa näemme jo karkaaminen heijastuu kaikkialla Internetissä . Tapa oppia historiasta, Sony.

[Kiitos, Henry]

Tuomioistuin myöntää Sonyn väliaikaisen lähestymiskiellon vastaan Geohot, PS3 karkaaminen vielä käytettävissä kaikkialla perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 14:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PSX-Scene | lähde TRO (PDF) , Order (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar