fredag den 25. februar 2011

Verizon toimitusjohtaja väittää Applen LTE tuotteet tulevat, ei täsmennetä, kun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/verizon-ceo-claims-apple-lte-products-are-coming-doesnt-specif/:


Dan Mead, Lowell McAdam n seuraaja ruorissa Verizon Wireless on kertonut Wall Street Journal, että me "lisää peräisin Applen LTE . He ymmärtävät arvolupaus LTE ja olen erittäin vakuuttunut siitä, että he ovat menossa olla osa sitä. " Ei lisätietoja ollut tulossa johtavalta exec, kuten ajoitus ja erityinen muoto Applen osallistumista Verizon LTE suunnitelmia, mutta ainakin nyt on viitteitä siitä, että Cupertino toimii aktiivisesti kohti 4G-yhteydet. Mead kommentit tulivat osana haastattelu keskustella iPhone 4 lanseeraus hänen verkossa, joka on jo nähnyt laitteen rintakuva kautta Verizon avaamalla myyntiennätyksen . Erityisesti on varsinaista aloittamista tämän puhelimen, Tim Cook sanoi LTE version iPhone olisi edellyttänyt liian monia kompromisseja, joten epäilemme näitä kompromisseja, mitä Applen työskentelevät nyt.

Verizon toimitusjohtaja väittää Applen LTE tuotteet tulevat, ei täsmennetä, kun alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 17:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Scoop | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Discoveryn Final Launch onnistunut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/19jUWKyiWUE/Discoverys-Final-Launch-Successful:

Phoghat kirjoittaa "Selviytyminen alas-to-last Toinen ongelma, avaruussukkula Discovery teki historiaa eilen käynnisti lopullisen tehtävän kiertoradalle. Eniten matkustellut luotain on kuljettaa miehistön kuusi astronauttia ja yksi ihmisen kaltaisia Robonaut, yhdessä uutta pysyvää varasto ja tarvikkeet International Space Station. " Käynnistää itse meni suunnitelmien, muutaman palan vaahto eristys murtautui vapaaksi ulkoisen polttoainetankin matkalla ylös, mutta se ei uskota turvallisuusriskiä, ja he aikovat tarkastus varmistaa. NASA on videoita eilisen käynnistää ja Discovery jälkikäteen, ja Atlantic on suuri kokoelma kuvia, joissa shuttle. Mike Coats, lentäjä Discovery ensimmäisen tehtävän vuonna 1984, puhui haastattelussa hänen yhteys luotain. Discovery palaa Maahan maaliskuun 7.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ensimmäinen HIPAA Fine $ 4,3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oD9VF9ayWTU/First-Ever-HIPAA-Fine-Is-43M:

Trailrunner7 kirjoittaa "terveydenhuollon alan hampaaton tiikeri lopulta paljasti sen hampaat, kuten Yhdysvaltojen terveys-ja Human Services antoi $ 4,3 sakon Maryland terveydenhuollon tarjoaja rikkomisesta HIPAA Privacy sääntö. Kanne on ensimmäinen raha sakko myönnetty koska laki hyväksyttiin vuonna 1996. Yhdysvaltain Department of Health and Human Services (HHS) on antanut Ilmoitus Lopullinen päättäväisyys Cignet Terveydenhuolto Temple Hills, Maryland 4. helmikuuta. huomautus seurasi toteamus HHS: n toimisto kansalaisoikeudet, Cignet ei ole toimittanut 41 potilasta jäljennökset niiden potilastiedot ja koska se ei ole vastannut pyyntöihin HHS: n toimiston Civil Rights liittyvää tietoa valituksia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






AMD: n Fusion APU mittelevät 21 Desktop Prosessorit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlWEbFEqBu8/AMDs-Fusion-APU-Pitted-Against-21-Desktop-CPUs:

crookedvulture kirjoittaa "Kun AMD julkisti Bobcat prosessoriarkkitehtuuri takana ensimmäiset Fusion Apuvoimalaitteet yritys väitti sen Atom-tappaja saavutettaisiin 90% suorituskyvyn valtavirran työpöydän jalostajia. Mutta ei se? Tässä artikkelissa verrataan AMD E-350: n suorituskykyä lisää yli 20 työpöydän suorittimet välillä 87 dollaria ja 999 dollaria selvittää, ja tulokset eivät ole erityisen rohkaisevia. Vaikka Fusion tarjoaa paljon parempi integroitu näytönohjain kuin Intelin uusin Atom, eikä seisoo paljon mahdollisuuksia pysyä vieläkin low-end työpöydän suorittimia. E -350 ei tarjota erittäin alhainen virrankulutus ja vaikuttava alustan integrointi, joten se on hyvä valinta koti-leikkaussali PC-ja matkapuhelinverkkoihin. Desktop käyttäjät ovat parempi odottaa Llano, Fusion iteraation ilmestyy tänä keväänä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsung Galaxy S II saa hyvin alustavia, kallis UK hinnoittelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/samsung-galaxy-s-ii-gets-very-preliminary-expensive-uk-pricing/:


Älä mene hyppäämällä Android purjevene vielä, nämä ovat hyvin varhaisessa numeroita, mutta Samsung Galaxy S II on hinnoiteltava pari kuningaskunnan vähittäiskauppiaiden ja luokka he laittoi sen on selvästi kalliimpien. Expansys on listaus £ 630 (1020 dollari) ja piparkakku-urheilun auki luurin, kun Play.com on se £ 600 ($ 971) ja on lupaava 31 maaliskuu julkaisupäivän. Vaikka olet hassu tarpeeksi laittaa käteistä Facebookiin ennakkoon nyt, eivät ota huomioon, että Play näkyi maksaa £ 650 (puntaa 670 OVH) vasta eilen, joten hinnoittelu näyttää olevan edelleen vaihdellut, ja löytää sen sweet spot. Mitä tahansa tapahtuukin, niin suuri lähtökohta, epäilemme S II: n hinta on sen houkuttelevin ominaisuus on aloittaa.

Samsung Galaxy S II saa hyvin alustavia, kallis UK hinnoittelu perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 14:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GSM Arena , Phandroid | lähde Play.com , Expansys | Lähetä | Kommentit

Engadget lukija Janakkala tänään San Franciscossa 18:30 PST!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:


Aivan oikein ihmisiä - se tapahtuu taas! Engadget miehistö on saada yhdessä heidän parhaat bileet asut ja merenkulun lännestä toisen erän upeassa lukija Meetups. Meidän viimeinen tapahtuma NYC veti kuormien ihmisiä ja oli ympäri räjähdys, ja San Francisco erä on varmasti aivan yhtä räjähdysherkkä (tai ehkä enemmän? c'mon ... näyttää meille, mitä sinulla on). Tällä kertaa olemme kumppaneina Sprint, sekä Sony PlayStation, Motorola, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, Sling, Sonos, HTC, Corning, Sphero, OnLive, Plantronics, Snapstick, ja tuoda sinulle yö gadget geeking, kylkiäisiä, herkullisia elintarvikkeita, ja joitakin awesome musiikkia (jos kukaan muu kuin meidän podcast tuottaja Trent Wolbe). Myös koko sotku Engadget toimittajat ovat valmiina viihdyttää ja tiedottaa, joten jos sinulla on kiireellisiin kysymyksiin - hiukkaakaan ne alas!



Kaikenikäisille rähinä käydään tänä iltana, 25. helmikuuta kello City Näkymä Metreon , joka sijaitsee kätevästi keskustan SF. Jos olet nörtti kaupungin, olet todennäköisesti jo tietää, mitä me puhumme. Ovet avataan klo 18:30, ja kapasiteetti on rajoitettu 1200 ihmistä - joten jos haluat päästä sisälle, sinne aikaisin!

Jatka käsittelyssä Engadget lukija Janakkala tänään San Franciscossa 18:30 PST!


Engadget lukija Janakkala tänään San Franciscossa 18:30 PST! perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 15:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

PayPal Palautetaan Fund For WikiLeaker Manning

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XO0XJKE0h08/PayPal-Reinstates-Fund-For-WikiLeaker-Manning:

itwbennett kirjoittaa "PayPal on poistettu väliaikaisesti kohdistetaan rajoituksia huomioon rohkeutta vastustaa, ryhmä kerää varoja tukemaan puolustusta Yhdysvaltain armeijan Pfc. Bradley Manning, joka pidätettiin syytettynä ladata turvaluokiteltua tietoa ja tarjota sitä Wikileaks. Kuten ehkä muistatte, PayPal oli sotkeutunut kiistoja viime vuoden lopulla, kun se läpällä huomioon Wikileaks keskellä kiista paljastaa Yhdysvaltojen ulkoministeriön asiakirjoja. PayPal viestinnän johtaja Anuj Nayar sanoi blogissaan, että päätös ei ollut mitään tekemistä Wikileaks. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kun Internet Lähes murtunut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NI-ldPnb5fQ/When-the-Internet-Nearly-Fractured:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Atlantic on kiehtova, jos pitkiä, tarina miehestä nimeltä Eugene Kashpureff kuka syttynyt kiista tulevaisuuden maailmanlaajuisen verkoston käynnistämällä rogue DNS rekisteri 90-luvun lopulla. Tässä ote: "Hän päätti mennä askeleen pidemmälle vain rekisteröitymällä sivuston vaihtoehtoisia ylätason verkkotunnuksia, ja kaappasi liikenteen tarkoitettu InterNIC.net. Hän huomautti verkkotunnuksen oman sivuston, jossa hän vaati muistiin vastalauseen siitä, miten verkkotunnuksen tila oli valvota, ja sitten tarjota kävijöille mahdollisuus jatkaa edelleen verkkoratkaisu sivuilla. Tämä oli sinun muistaa, noin samaan aikaan, että liittovaltion hallitus yritti tehdä asian liike, maailmalle, että Tämän Internet asia ei ollut digitaalinen villi länsi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Pieniä transistoreita voitaisiin käyttää Track Cash

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sO__xPBoFuE/Tiny-Transistors-Could-Be-Used-To-Track-Cash:

disco_tracy kirjoittaa "Pankit ovat jo pitkään katsoneet saattaa pii transistorit valuutan turvallisuussyistä, mutta tekniikka oli liian paksu ja intensiivinen Paperiset laskut. Nyt pieni pienitehoisia orgaaniset transistorit kehittämä saksalaiset tiedemiehet mahdollistaisi todella seuraa rahaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Maailman ensimmäinen robotti maratonin päässyt hitaan alun todennäköisesti pysymäänkin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:


Se voi viedä niitä hyviä 92 tuntia pidempi kuin nopein ihmisen juoksijoita, mutta ryhmässä viiden pikkuruinen humanoidit ovat virallisesti aloittaneet maailman ensimmäinen täyspitkä robotti maraton. Robo Mara Full, laittaa päälle japanilainen robotiikan yritys Vstone , käynnistyi tänään Osakassa, Japanissa ja näkevät koneelliset kilpailijoiden kautta 42 km (26 mailin) rodun, arvioidaan kestävän vähintään neljä päivää. Vuoden maraton, tulijat ympyrä 100 metrin sisäradalla yhteensä 422 kertaa hieman apua niiden ihmisten autot - kontakti on sallittua ainoastaan aikana akun ja servo tilalle. Vstone n Robovie-PC johti pakkaus alussa, mutta kolme päivää jäljellä mennä, se on vielä robotti peli. Voit tarkistaa elävää kaikki, öh, hidas ja raivoissaan toiminnan kattavuutta linkkiä, ja saada kokonaiskuvaa rodun, jossa on kiusallinen käännös, jonka jälkeen lähde linkkiä.

Maailman ensimmäinen robotti maratonin päässyt hitaan alun todennäköisesti pysyä näin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg , BBC | lähde Vstone | Lähetä | Kommentit

Kitkaton supraneste Löytyy Neutron Star Core

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yiiCKbYFDqs/Frictionless-Superfluid-Found-In-Neutron-Star-Core:

intellitech kirjoittaa "NASA: n Chandra X-ray Observatory on löytänyt ensimmäiset suorat todisteet supraneste, outo, kitka-free olomuotoa, ytimessä neutronitähti (abstrakti). supranesteiden luotu laboratorioissa Maan näyttely merkittävä ominaisuuksia, kuten kyky kiivetä ylöspäin ja paeta ilmatiiviissä astioissa. toteamus vaikuttaa merkittävästi ymmärrystä ydinvoiman vuorovaikutusta asiaan Suurin tunnettu tiheys. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Onko Syfy rakastan Sci-Fi?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jlj9c2YkN_U/Does-Syfy-Really-Love-Sci-Fi:

brumgrunt kirjoittaa "Onko Syfy pudonnut pois scifi yhteensä? katsomaan uusin aikataulujen mukaan se kauemmas juurilta kuin koskaan." On vielä paljon vanhempi scifi-sisältöä radioaalloilla, mutta se on hiljalleen asteittain pois, ja unohtaa alkuperäisen ohjelmoinnin. Onhan tämä ohjelma miehistön jäsenet, jotka tuhosivat Caprica jonka täytteenä se perjantai-iltana kuoleman paikka ja jakaa kauden kahteen osaan. Nämä ovat neroja, jotka tappoi Stargate Atlantis ja Stargate Universe. Nämä ovat ihmisiä, jotka haaksirikkoutuneen Farscape, yksi kekseliäs ja hauska sci-fi-ohjelmat koskaan televisiossa. myös loppui Mystery Science Theater 3000, vain suurin show koskaan keksitty robottien avaruudessa. " Onko tämä nyt niin hyvä kuin sen saa? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.