fredag den 25. februar 2011

Samsung Galaxy S II saa hyvin alustavia, kallis UK hinnoittelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/samsung-galaxy-s-ii-gets-very-preliminary-expensive-uk-pricing/:


Älä mene hyppäämällä Android purjevene vielä, nämä ovat hyvin varhaisessa numeroita, mutta Samsung Galaxy S II on hinnoiteltava pari kuningaskunnan vähittäiskauppiaiden ja luokka he laittoi sen on selvästi kalliimpien. Expansys on listaus £ 630 (1020 dollari) ja piparkakku-urheilun auki luurin, kun Play.com on se £ 600 ($ 971) ja on lupaava 31 maaliskuu julkaisupäivän. Vaikka olet hassu tarpeeksi laittaa käteistä Facebookiin ennakkoon nyt, eivät ota huomioon, että Play näkyi maksaa £ 650 (puntaa 670 OVH) vasta eilen, joten hinnoittelu näyttää olevan edelleen vaihdellut, ja löytää sen sweet spot. Mitä tahansa tapahtuukin, niin suuri lähtökohta, epäilemme S II: n hinta on sen houkuttelevin ominaisuus on aloittaa.

Samsung Galaxy S II saa hyvin alustavia, kallis UK hinnoittelu perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 14:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GSM Arena , Phandroid | lähde Play.com , Expansys | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar