fredag den 25. februar 2011

Motorola Xoom juurtunut kahden tunnin tasainen, synkkä muuttaa tukiranka jetpack tuottoja Verizon mainos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-rooted-in-two-hours-flat-sinister-transforming-ex/:


Mikä on ensimmäinen asia aiot tehdä teidän Motorola Xoom ? Jos olet Koush , vastaus on selvä - asennus ikioma ClockworkMod elpyminen kuva ja ROM Manager, ja antaa tälle pääkäyttäjän oikeudet. Se on oikein, juuri samana päivänä luovuttamisen, Motorola Xoom kaikki vaan räätälöitävissä rakentaa Android ja kaikki ilo tuovat.



Samalla Verizon päätti nostaa meidät jälkipuoliskolla äkillisesti leikata Xoom TV-mainos, joka todella eroaa huomattavasti riippuen siitä, onko Espanjan on ensisijainen kieli. Joko niin, se on melko ikävä asia, eikä Iron Man urotekoja stratosfäärin taitoa löytyy, vain nopea osoitus pelaamista kiihtyvyysmittari ja muutama nopea pyyhkäisee läpi Honeycomb. Voit silti katsella, jos kerromme teille, että se tauon jälkeen vaikka, ei sinua?

Jatka käsittelyssä Motorola Xoom juurtunut kahden tunnin tasainen, synkkä muuttaa tukiranka jetpack tuottoja Verizon mainos


Motorola Xoom juurtunut kahden tunnin tasainen, synkkä muuttaa tukiranka jetpack palaa Verizon mainoksen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhoneArena , Droid-Life | lähde VerizonWireless (YouTube) , Koushik Dutta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar