fredag den 25. februar 2011

ESPN 3D lisää NBA sen broadcast aikataulu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/espn-3d-adds-the-nba-finals-to-its-broadcast-schedule/:


Ota tuo Mark Cuban. Kaikkien rakastama HD-verkon omistava miljardööri kutsuttiin 3D urheilu DOA päätettyään ei ollut paljon ihmisiä kysyä 3D Super Bowl, mutta nyt ESPN: n 3D-verkko on jonottivat toisen mestaruuden vuonna lisäämällä NBA sen aiemmin sovituista liuskekivi on runkosarjassa ja pudotuspeleissä lähetyksiä . ESPN 3D on lähettänyt vuorokauden ympäri muutaman päivän ajan (jos olet katsomassa DirecTV ), mutta kun toistetaan tehdä helposti demo materiaalia, jos 3D tulee siirtyä mielenkiintoinen välikohtaus on in- Kysynnän ominaisuus vie enemmän korkean profiilin tapahtumiin, kuten nämä. Jos Mavericks johtaa liukuu ohi Lakers tai Spurs ja syvä playoff ajaa, me tarkista takaisin ystävämme Mark nähdä, miten hän oli katsella peliä, jos hän ei jo muutamia paikkoja pysyvästi viitoittanut vuonna areenalla.

Jatka käsittelyssä ESPN 3D lisää NBA sen broadcast aikataulu


ESPN 3D lisää NBA sen lähettää aikataulun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 18:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ESPN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar