søndag den 16. januar 2011

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Macintosh Plus juhli 25 vuotta tulemalla täydellistä DJ päähineet (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/macintosh-plus-celebrates-25-years-by-becoming-ultimate-dj-headg/:
Ei ole 65.000 dollaria ja / tai seitsemäntoista kuukautta rakentaa itsellesi Daft Punk kypärä? Tässä on toiseksi paras asia: crack avata Macintosh Plus, lisää iPad, vanha pyöräilykypärä ja jotkut elektroluminesenssi pyydyksiä, ja saada juottamista. Alun perin koulu hankkeen suunnittelija Terrence Scoville, tämä esitystilan kypärä nyt istuu huipulla kallo DJ Kid Chameleon. Koska ei ole mitään kuin muutama digitaalinen ilotulitus juhlistaa vanhan tietokoneen syntymäpäivä. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Macintosh Plus juhli 25 vuotta tulemalla täydellistä DJ päähineet (video)

Macintosh Plus juhli 25 vuotta tulemalla täydellistä DJ päähineet (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Afterglow Visual Productions | Lähetä | Kommentit

Facebook avaa Home osoitteita ja puhelinnumeroita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gEh9_H-usfA/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Haluatko todella kolmannen osapuolen sovellus kehittäjille ole päästävä matkapuhelinnumerosi ja kotiosoite? Facebook on ilmoittanut, että kehittäjät ole apps nyt kerätä henkilökohtaisia yhteystietoja niiden käyttäjille. Vartiointiliikkeeseen Sophos kertoo se "siirto, joka voisi airut uudelle tasolle vaaraa ole käyttäjien ja neuvoo käyttäjiä poistamaan kotiosoite ja puhelinnumerot verkosta välittömästi."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Office robotit lähitulevaisuudessa, valmistautuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JXbd6d7gBhg/story01.htm:
Reader jsrodrigues muistuttaa BusinessWeek artikkeli ennusti tulevan aallon toimisto robotteja. Näihin kuuluvat tarjoukset Willow Garage, Anybots ja Smart Robotit, jotka on suunniteltu automatisoimaan tiettyjä pätkiä toimistorakennuksiin meatspace gruntwork, kuten siirtolentoihin postin ja kahvin, mutta älykkäämmin ja sujuvasti kuin aiemmilla sukupolvilla tällaisia työkaluja. Smart Robotit on lähetetty suunnitelma, jossa selvitetään hyödyt toimisto elämän robotit; testiajon robotteja, että yritys on asetettu jo vuonna 2012 "suuri toimistotalo Manhattanilla."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget Podcast 229 - 01.16.2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/engadget-podcast-229-01-16-2011/:
Luulit aiomme ottaa tauon jälkeen CES, eikö niin? Joo, ei. Olemme takaisin ja Badder kuin koskaan, kaikki uusimmat iPhone / iPad juorut ja aarrearkku uudet tiedot ja näkemys ovat Automotive Julkaisija Tim Stevens joitakin tappaja uusia juttuja konepellin alle ajoneuvojen lähitulevaisuudessa. Kaivaa!

Isännät: Joshua Topolsky, Paul Miller
Vieras: Tim Stevens
Tuottaja: Trent Wolbe
Musiikki: Born to Be Wild

00:02:40 - Live from Verizon iPhone tapahtuma
00: 07:02 - Verizon iPhone
00:10:30 - AT & T arvioi "tukea IOS Personal Hotspot, mitään suunnitelmia vielä
00:14:10 - AT & T iPhone 4 vs. Verizon iPhone 4: mikä on muuttunut?
00:22:10 - IOS 4,3 beta saapuu devs tuo radiosoittoa video tukea apps, henkilökohtainen hotspot ja muokattavissa iPad sivukytkintä (päivitetty: video!)
00:29:05 - Exclusive: tulevaisuus iPad 2, iPhone 5, ja Apple TV, ja miksi Apple on siirtymässä sen liikkuvan linja Qualcommin piirisarjojen
00:38:47 - IBM osoittaa Watsonin supertietokone Jeopardy vastaa käytännössä
00:45:00 - IBM: n Watson supertietokone tuhoaa kaikki ihmiset Jeopardy käytännössä kierroksella (video!)
00:51:52 - Toyota debytoi uusi Prius-mallit, perhe-ystävällisempi Prius V ja funkier Prius C
00:58:25 - Porsche julkisti 918 RSR, 767hp hybridi
01:00:45 - Tesla pääsuunnittelija Peter Rawlinson geeks meille noin Model S design
01:08:17 - kierros X-palkinnon voittaneen Edison2 Very Light Car (video)

Kuule podcast

Tilaa podcast

[ iTunes ] Tilaa podcast suoraan iTunesissa (enhanced AAC).
[ RSS MP3 ] Lisää Engadget Podcast syötteen (MP3) RSS-lukijaohjelman ja on osoitettava toimitetaan automaattisesti.
[ RSS AAC ] Add Engadget Podcast syötteen (tiiviimpään AAC) RSS-lukijaohjelma.
[ Zune ] Tilaa podcast suoraan Zune Marketplace

Lataa podcast

LISTEN (MP3)
LISTEN (AAC)
LISTEN (OGG)

Yhteystiedot podcast


1-888-ENGADGET tai podcast (at) Engadget (piste) com.

Twitter: @ Joshua

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Rikkoo AUP Crime Länsi-Australiassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CtqQ-9Vjz2o/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Viime Oikeusjuttu korostaa, että rikkomisesta hyväksyttävää käyttöä politiikan työssä voisi maa olet tuomioistuimessa Länsi-Australiassa: poliisi tekee haun poliisin tietokannasta ystävä sai sakkoja - ei paljastamatta luottamuksellisia poliisin tietojen keruusta, mutta luvattomasta käytöstä "rajoitetun käytön tietojärjestelmä" - halkeilua. Huolestuttavampaa Länsi australialaiset, tämä oikeudellinen blogi muistuttaa, että rikkomisesta mitään hyväksyttävää käyttöä politiikan näyttäisi olevan tarpeeksi maata sinut vankilaan halkeilun - esimerkiksi käyttämällä Internet-yhteytesi rikkoa tekijänoikeuksia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä
Mitä nyt spin renkaat autoon tulevan? Onko se edes renkaat? Juuri nyt näyttää siltä, joko vety polttokennojen tai puhdas EV on hallitseva kaduilla muutaman vuosikymmenen, ja onneksi niillä on tarpeeksi teknologiaa ajattelemaan he voivat rauhanomaisesti rinnakkain - aivan kuten Apple ja Microsoft fanboys ja tytöt ovat tiedetään isäntä todella suurta puoluetta yhdessä, jos ne harjoittavat kauan, kunnioittavasti keskusteluja heidän eriäviä mielipiteitä. Vaikka EV ovat jo matkalla, polttokennojen ottaa pois me tarvitaan muutakin vety huoltoasemilla ja yhteistyötä autonvalmistajien. Se tapahtuu nyt Japanissa, jossa 13 yritystä - Toyota , Nissan ja Honda sekä joukko kaasua ja yleishyödyllisten laitosten - yhdistäneet voimansa, jotta "pehmeä kotimaan markkinoille" on polttokennoautoja heti 2015. He toivovat luoda noin 100 vety asemia eri puolilla maata, työ muodostaa laajempi vetyhuolto verkosto sekä valistaa ihmisiä FCVs yleensä. Annamme heille etumatkaa antamalla tiedät, että sanoista "polttokennoauton", vaikka he ovat myös usein kutsutaan FCEVs, tai "Fuel Cell Electric Vehicles." BAM! Kaksi erät pois tehtävälista.

Jatka käsittelyssä 13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä

13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 14:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Neuvoja Opetus Linux CS Fuksit?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u95stKbsY8Y/story01.htm:
copb.phoenix kirjoittaa "Olen toisen vuoden opiskelija tietojenkäsittelytieteen opiskelija opettaa tietokoneen labs fuksi luokan lähdössä mennä yli suuret laajennukset ja outs Linux terminaalin ja graafisen käyttöliittymän. Vaikka minulla on omat käsitykseni ja professori yli tämän luokan nojata, olen ollut vaikea saada muutamia oppilaita, että olen yrittänyt opettaa aiemmin yhteydessä pisteitä ja ymmärtää, miten se liittyy siihen, mitä he jo tietävät tietokoneista. Onko kukaan siellä ole mitään neuvoja miten sitouttaa ja innostaa tulevia luokka? (ehkä tärkeä: Meidän koneet ovat käynnissä Ubuntu Hardy). "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nykyään IETF Turns 25

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DO5yTOI5obY/story01.htm:
FranckMartin kirjoittaa "Vähän tunnettu suurelle yleisölle, Internet Engineering Task Force, juhlii 25-vuotissyntymäpäiväänsä 16. tammikuuta. DNSSEC, IDN, SIP, IPv6, HTTP, MPLS ... kaikki lyhenteet, jotka olivat kodifioitu IETF. Mutta vähän tunnettu, voidaan väittää IETF ei ole olemassa, se vain tapahtuu niin, että ihmiset täyttävät 3 kertaa vuodessa noin hotellissa ympäri maailmaa ja postituslistoille välillä. avoimuus IETF ja sen rakenne on inspiroinut niin ICANN on aikavälillä sekä miten Internet Governance Forumin (IGF) on avoinna kansalaisyhteiskuntaan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




HP lupaa webOS netbooks mennä yhdessä älypuhelimet ja laatat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Todd Bradley ei luvata meille ei halua olla enemmän kuin vain liitutaulut HP: n webOS valikko ja tänään voimme lisätä netbook luetteloon muototekijät Palm tunnetun OS. Tämä tähänkin tuntematon siivu info tulee operaattorin koulutusta verkkosivuilla HP on perustanut kouluttaa jälleenmyyjille vahvuudet tulevan tuotteita. Koulutus video sivuston puhuu suuren synergian, joka voi johtua älypuhelimet, laatat ja netbooks kaikki käynnissä sama käyttöjärjestelmä ja "puhua" toisiinsa, mikä kuvastaa Bradley "yhdistetty kokemus" mantra pari päivää sitten. Älypuhelimet sanotaan olevan alku uuden perheen webOS tuotteita, niiden suurempien sisarusten määrä tulla "liian aikaisin". Onko 9 helmikuu riittävän nopeasti? Me sanoisi niin.

Jatkaa lukeneisuus HP lupaa webOS netbooks mennä yhdessä älypuhelimet ja laatat

HP lupaa webOS netbooks mennä yhdessä älypuhelimet ja laatat perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PreCentral | lähde HP webOS Keski | Lähetä | Kommentit

ClamAV Windows Open Beta alkaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BRRbFCBtBMw/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "julkinen beta on ClamAV for Windows 3.0, joka sisältää täydellisen integraation ClamAV moottorin osaksi Immunet Protect tuote, on nyt avoinna. Jos olet kiinnostunut pelaa ClamAV for Windows 3.0, katso näitä foorumeita. 32 -bittinen ja 64-bittiset versiot ovat ladattavissa. ClamAV Windows ei pidä sekoittaa ClamWin, erillinen hanke. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.