søndag den 16. januar 2011

Varkaat vahingoittaa Etelä-Afrikkalainen liikennevaloissa tavoitella mehukasta SIM-kortin sisukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/thieves-damage-south-african-traffic-lights-reach-for-the-juicy/:
Johannesburg, Etelä-Afrikka oli kuusisataa huipputekniikan liikennemerkkejä, joissa jokaisessa langattomana modeemina ja GPS-siru. Ajatuksena oli, jos toinen epäkunnossa, he soittaa kotiin heti. No, tämä suunnitelma ei toimi niin hyvin, koska vain kaksisataa vielä kunnossa - vandaalit revityksi loput saada heidän SIM-kortteja, aiheuttaa ruuhkia ja onnettomuuksia. Ilmeisesti hallituksen jos kortit ovat lippu rajoittamaton ilmaiset puhelut ja varkaat - ainakin kunnes yksittäiset laitteet tunnistetaan ja niiden käyttöoikeudet kumotaan. Johannesburgin Tiet Virasto kertoi Mail & Guardian että rikollisuus näyttää sisältä työtä, koska vain uutta SIM varustettu signaalit näyttävät on kohdistettu toistaiseksi. Vahingoista kasaantuu, jossa virasto miettiminen se vaatii randia 8,8 miljoonaa euroa (noin 1.260.000 dollaria) korjata neljäsataa signaaleja tällä hetkellä epäkunnossa. Sanomattakin on selvää, virasto etsii parempia keinoja turvata liikennevalot. Olemme arvaamaan, että siirtyminen CDMA on todennäköisesti pois pöydästä. Embedded SIM , ehkä?

Varkaat vahingoittaa Etelä-Afrikkalainen liikennevaloissa tavoitella mehukasta SIM-kortin sisukset perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 08:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Guardian , Popular Science | lähde Mail & Guardian , Joberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar