søndag den 16. januar 2011

Uusi hiilinanoputken aerogel on nyt maailman kevyin aines

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/carbon-nanotube-aerogel-now-the-worlds-lightest-material/:
Jäädytetyt savu (lue: aerogel) - ei pidä sekoittaa tavaraa mummon käyttää maku hänen kalkkuna - on maailman kevyin aine, ja se vain pitää saada kevyempi. Tutkijat University of Florida ovat luoneet uudenlaista super materiaalia , joka tunnetaan nimellä Moniseinämäiset hiilinanoputken (MWCNT) aerogel, että tiheys on vain neljä milligrammaa kuutiosenttimetriä kohti, ja sitä voidaan käyttää anturit havaita epäpuhtauksia ja myrkyllisten aineet , kemiallisten reaktoreiden, ja elektroniset komponentit. Aerogels, joka tunnetaan maailman tehokkain eristeet, ovat olleet alusta lähtien 20-luvulla, mutta suurin osa näistä on valmistettu piidioksidista. Jotta voitaisiin tuottaa uutta aerogel tutkijat poistaa nesteen "märkägeeli hyvin hajallaan koskematon MWCNTs," luoda kennoston rakenne seinät vain 100 nanometriä paksu. Syntyvä aines on vaikuttava ja kestävä sähköjohtimen joka näyttää ja toimii vähemmän kuin jäätynyt savu ja enemmän kuin palanut vaahtokarkkia. Ja nyt te tiedätte. Tutustu kattavuus linkkiä videon.

Uusi hiilinanoputken aerogel on nyt maailman kevyin aines perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 10:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar