tirsdag den 2. august 2011

OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD tarjoaa 2800 MB / s, 500000 IOPS, runsaasti elämyksiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/oczs-z-drive-r4-pcie-ssd-offers-2-800mb-sec-500-000-iops-pl/:


Vaikea uskoa, että me täplikäs OCZ Technologyn alkuperäisiä Z-Drive CeBIT 2009. Hieman yli kaksi täyttä vuotta on kulunut, ja jo olemme nähneet 600MB/sec väittää tarjotaan että kaveri varjoon muutamalla jatkajia . Tänään, viimeisin rivi tekee sen debyytti, jossa Z-Drive R4 tarjoaa 2800 MB / s ja yli 500000 IOPS yhdellä SuperScale valvojan askel jopa dualie, ja näet 5600 MB / s siirtonopeus yhdistettynä 1200000 panos-tuotos-toimintoa sekunnissa. Ei ole yllättävää, tämä kaveri on suunnattu suoraan yrityskäyttäjät - ihmiset, jotka voivat aidosti hyötyä nopeutta, ja ovat valmiita maksamaan julkaisemattomia hinnat (joo, pyysimme!), Jotka menevät yhdessä sen kanssa. Se säilyttää PCIe-lomakkeen tekijä, ja lähetetään kahta eri kokoonpanoissa: puolikorkea versio suunniteltu tilaa rajoittavat 1U palvelimet ja multi-solmu Rackmount palvelimet, ja täyskorkea versio. Jokainen niistä on saatavilla kanssa SLC / MLC NAND flash-muistia, ja kuten kaikki OCZ: n yritys pakki, asiakaskohtaisia ​​kokoonpanoja ja toiminnallisuus ovat saatavilla pyynnöstä. Täysi versio on tauon jälkeen, Big Spender.

Jatka lukemista OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD tarjoaa 2800 MB / s, 500000 IOPS, runsaasti elämyksiä


OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD tarjoaa 2800 MB / s, 500000 IOPS, runsaasti elämyksiä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 17:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Yhdysvaltojen patenttijärjestelmä on absurdi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/isy-hwdfsLY/US-Patent-Regime-Is-Absurd:

Nimetön lukija kirjoittaa kanssa lausunnon pala Economist noin vaikutuksista patentti vetouistelu USA: n talouteen. Kirjoittaja väittää, että Yhdysvaltain patenttijärjestelmä on aiheuttanut Yhdysvaltain olennaisesti vahingoittaa itseään. Asiat ovat menneet niin pahaksi, että maksaa suojelu on par kurssille.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mittaus Laajakaista Amerikka raportti julkaistiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dxAlRSe2DQ8/Measuring-Broadband-America-Report-Released:

AzTechGuy kirjoittaa "Tämän vuoden alussa sain yhden" Whitebox "reitittimet testata nopeutta minun ISP ja vertaa sitä mainostettu nopeus. Tänään sain sähköpostia, että he ovat julkaisseet ensimmäisen raportin toisen raportin takia lopussa vuosi. Omat tulokset eivät vastaa tuloksista näkyy myös kertomuksessa. " Näyttää siltä, ​​että useimmat Internet-palveluntarjoajat ovat sisällä 80% niiden mainostetaan nopeuksilla ruuhkatunteina Verizon johtava pakkaus enimmäkseen yli niiden mainostetaan hinnat. Cablevision käyttäjät, toisaalta, ei pitäisi odottaa enemmän kuin puolet luvatusta kaistanleveys (youch!).


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mysterious kohteen tiedot merenpohjan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BPVcuxx0nGE/Mysterious-Object-Found-In-Seabed:

iONiUM kirjoittaa "Tutkijat ovat löytäneet outo esine merenpohjan Ruotsin ja Suomen välillä. Vaikka väitteet lentelee että sen UFO että oudosti muistuttaa Millennium Falcon, se on luultavasti jotain enemmän hyvänlaatuinen."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Zediva suljetaan liittovaltion tuomari, MPAA juhliin!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6eq_pviUG68/Zediva-Shut-Down-By-Federal-Judge-MPAA-Parties:

AlienIntelligence kirjoittaa "Näyttää siltä porsaanreikä että Zediva perustivat liiketoimintamalli on haihtunut. Zediva suurin ongelma oli saada yli 1991 päätöstä vastaan ​​samanlainen tapa välittää tekijänoikeudella suojattuja teoksia. Zediva on vannonut valittaa päätöksestä."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Iomega Mac Companion kiintolevy tarjoaa 3 Tt tallennustilaa ja huoltoasemalle varten iPadisi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/iomega-mac-companion-hard-drive-offers-3tb-of-storage-and-a-fill/:


Miten saada mojova uusi kovalevy Mac tekemättä teidän muiden gadgets mustasukkainen? Iomega tarjoaa jopa ratkaisun varsin tyylikäs Mac Companion kovalevy, kahden tai kolmen teratavun ulkoisen aseman suunniteltu Applen tietokoneissa mielessä, että lisää korkea-powered lataus porttia oheislaitteille. Ajaa myös pakkauksissa ylimääräistä USB ja FireWire-porttia (ei Thunderbolt , kaverit?), plus joukko merkkivalot, joiden avulla voit tietää, kuinka täynnä se on kanssa silmäyksellä. Asemat ovat saatavilla Applelta osoitteesta 195 dollaria ja 295 dollaria, ja 2TB ja 3 Tt, vastaavasti.

Jatka lukemista Iomega Mac Companion kiintolevy tarjoaa 3 Tt tallennustilaa ja huoltoasemalle varten iPadisi


Iomega Mac Companion kiintolevy tarjoaa 3 Tt tallennustilaa ja huoltoasemalle varten iPadisi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 14:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Iomega | Lähetä | Kommentit

Ovat huonoja taloudellisia aikoja Hyvä Free Software?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9jKPi4Qe_o/Are-Bad-Economic-Times-Good-for-Free-Software:

Dog's_Breakfast kirjoittaa "taantuvassa taloudessa, ohjelmistolisenssit olla luksusta. Linux ja BSDs tarjoavat ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Muassa Yhdysvalloissa lelut mahdollisuus laiminlyömään valtion velka (ja siten vaarantavat talouden romahtaminen), kirjailija miettii tätä ei ehkä viimein johtaa "Vuosi Linux Desktop. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Missouri Laki sanoo opiskelijoiden, opettajien Olla Facebook Ystävät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNl76PGy53Q/Missouri-Law-Says-Students-Teachers-Cant-Be-Facebook-Friends:

Nimetön lukija kirjoittaa "Opettajat voivat olla ystävällisiä oppilaiden kanssa, mutta niitä ei voida heidän ystäviään, ainakin kun kyse on sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook. Osavaltion kuvernöörin Jay Nixon on allekirjoittanut Senaatti Bill 54, joka astuu voimaan elokuun 28, 2011 Missourin osavaltiossa. Toisin sanoen myöhemmin tässä kuussa se on laitonta opiskelijoille ja opettajille olla ystäviä verkossa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko Google + katedraali Bazaar?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TwgtdnkmG_A/Is-Google-a-Cathedral-Or-a-Bazaar:

Nimetön lukija kirjoittaa "Kun äskettäin massa keskeyttäminen tilejä, Google on korostanut pyrkimystään luoda sosiaalinen verkosto, joka on hyvin erilainen tapa monet (myös ne, joiden tilinpäätös oli keskeytetty) haluaisi nähdä sen. Metafora tuomiokirkko ja Bazaar käyttää ohjelmistokehitykseen voidaan soveltaa kahdenlaisia ​​sosiaalisten verkostojen ehdottamat Google toisaalta ja nimimerkillä kannattajien välillä. Googlen katedraali malli korostaa järjestystä ja valvoa samalla basaari malli tukee käyttäjiä, jotka voivat olla nimettömiä , on useita identiteettejä, vuorovaikutuksessa kenenkään kanssa kuin huvittaa, ja jäävät huomaamatta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Telex toimisi, mutta onko se Overkill?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tqM13NnWGaU/Telex-Would-Work-But-Is-It-Overkill:

Slashdot säännöllinen avustaja Bennett Haselton kirjoitti tällä viikolla, että "ehdotettu" Telex "anti-sensuuri järjestelmä voisi teknisesti toimia, mutta jos olen puuttuu jotain, se olisi kustannustehokkaampaa käyttää samoja resursseja torjuntaan sensuuria käyttämällä nykyisiä teknologiaa. " Hänen essee aiheesta seuraavasti.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Uusi Android troijalainen voi nauhoittaa puheluita, altista noloa fantasia baseball keskustelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/new-android-trojan-can-record-phone-calls-expose-your-embarrass/:

Malware Oikeudet Mobiilihaittaohjelmien ole mitään uutta, varsinkin Android käyttäjille, jotka ovat koulutettuja itse liikkua joskus varjoisa takaisin kujilla Market. Hieno folks at CA Technologies törmäsin mielenkiintoinen uusi troijalainen kuitenkin, että tekee jotain hieman enemmän ärsyttävä kuin max pois teidän luottokortit - se tallentaa keskustelut. Ei ole näyttöä siitä, että tämä on todella löytänyt tiensä villi vielä, mutta on täysin mahdollista, että jotkut ilkeä kehittäjä voivat kaapata puhelut ja ladata ne etäpalvelimeen. On selvää, tämä ei pidä paljon kiinnostusta oman perinteisen Cyber ​​roisto, mutta epäluuloinen läheisensä ja yritysten vakoojia voinut kenttä päivä tällaisia ​​ominaisuuksia. Kaikki mitä voimme tehdä on suosittelen pysymään valppaina ja ylläpitää aimo annos paranoiaa mistä tahansa apps puhelimeesi.

Uusi Android troijalainen voi nauhoittaa puheluita, altista noloa fantasia baseball puhua alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 11:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket nyt | lähde CA Technologies | Lähetä | Kommentit

Engadget on palannut kouluun 2011 arvontoihin: jaamme 3000 dollari arvosta vaihde ... 15 kertaa!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:



Takaisin kun monet meistä olivat valmistautuu mennä takaisin kouluun, ostoslista oli täynnä kannettavat (eräänlainen ilman akkua), kyniä (lue: ei kynä), ja muutamia kymmeniä kyniä (old-school # 2S että tarvitaan manuaalinen teroitus). Ehkä, vain ehkä, meillä olisi uusi graafinen laskin odotettavaa, mutta jos me koskaan nähnyt "älykkäitä" ja "puhelin" samassa lauseessa, se oli luultavasti käsinkirjoitettu muistio äiti kerjäämässä meitä lopettamaan tehdä pitkän etäisyys kehottaa lankaverkko.



Nyt, takaisin kouluun merkitsee piristymisen ylimääräisiä vuoroja työ maksaa uusia tietokoneita, kameroita, älypuhelimet, e-lukijoita, ja tablets - puhumattakaan niistä yhä pilviin hinnat julkaisijat komentava varten oppikirjoja Collegessa Storesta. Haluamme lievittää joitakin että taakka - muutaman teistä, ainakin. Tänä vuonna Teemme yhteistyötä Top valmistajien lähes jokaisessa luokassa tuoda teille yksi eepos kylkiäinen, jossa on kaikki tuotteet Meidän edellä mainittiin, sekä paljon muuta! Lucky voittajat saavat Engadget-merkkisten Olkalaukku, täynnä uusinta teknologiaa vaihteella. Hyppää ohi tauko täynnä pilaantunut palkintoja sekä ohjeet saapuvien takaisin kouluun Giveaway.

Jatka lukemista Engadget n takaisin kouluun 2011 arvontoihin: jaamme 3000 dollari arvosta vaihde ... 15 kertaa!


Engadget on palannut kouluun 2011 arvontoihin: jaamme 3000 dollari arvosta vaihde ... 15 kertaa! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Microsoft hillitsee Wi-Fi sijaintitietokantaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CwzD0LPH0jk/Microsoft-Curbs-Wi-Fi-Location-Database:

suraj.sun kirjoittaa "Microsoft on lopettanut julkaisemisen arvioitu sijainnit miljoonia kannettavia tietokoneita, matkapuhelimia ja muita laitteita Wi-Fi-yhteydet ympäri maailmaa jälkeen CNET artikkeli perjantaina esille tietosuojaongelmia. Päätös muokata Live.com n paikannusominaisuuden palveluun tulee seuraava tarkastelu, miten Microsoft saatavilla sen tietokannassa koottu sekä Windows Phone 7-puhelimet ja mitä yhtiö kutsuu "Ylläpito ajo" by Street View-kuten ajoneuvoja, jotka tallentavat Wi-Fi pääsee julkisilla teillä. Jokainen langaton laite on yksilöllinen tunnus, jota kutsutaan MAC-osoite, joka ei yleensä voida muuttaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.