tirsdag den 2. august 2011

Internet Archive perustaja haluaa kerätä jokainen kirja koskaan julkaistu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/internet-archive-founder-wants-to-collect-every-book-ever-publis/:


Ei masentunut tarpeeksi vielä tietoa lähestyvästä kuolemasta tulostaa ? Tämä saattaa auttaa: Brewster Kahle, mies takana Internet Archive, on tietojen kokoaminen yhteen jokaisen kirjan koskaan julkaissut turvallisen varastoinnin vastaan ​​tulevaisuutta, jossa esiintyvyys digitaalisen median on täysin devalvoinut fyysisen tekstit - se on ehkä saavuttamaton tavoite, Hän myöntää, mutta Kahle n varasto on tällä hetkellä 500000 kirjoja ja kasvaa nopeasti. Associated Press kertoo yrityksen jotain enemmän sukua Huippuvuorten siementen varmuusvarasto kuin Library of Congress - nämä kirjat eivät tallennu luotonannossa, ne " uudelleen varastoidaan tulevaisuutta varten. Jos luet tätä Brewster, suosittelemme rekisteröitymisestä Amazon Prime-tili. Ne postikulut voi todella kasvaa nopeasti.

Internet Archive perustaja haluaa kerätä jokainen kirja koskaan julkaistu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 22:50:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Yahoo News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar