tirsdag den 2. august 2011

Engadget on palannut kouluun 2011 arvontoihin: jaamme 3000 dollari arvosta vaihde ... 15 kertaa!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:



Takaisin kun monet meistä olivat valmistautuu mennä takaisin kouluun, ostoslista oli täynnä kannettavat (eräänlainen ilman akkua), kyniä (lue: ei kynä), ja muutamia kymmeniä kyniä (old-school # 2S että tarvitaan manuaalinen teroitus). Ehkä, vain ehkä, meillä olisi uusi graafinen laskin odotettavaa, mutta jos me koskaan nähnyt "älykkäitä" ja "puhelin" samassa lauseessa, se oli luultavasti käsinkirjoitettu muistio äiti kerjäämässä meitä lopettamaan tehdä pitkän etäisyys kehottaa lankaverkko.



Nyt, takaisin kouluun merkitsee piristymisen ylimääräisiä vuoroja työ maksaa uusia tietokoneita, kameroita, älypuhelimet, e-lukijoita, ja tablets - puhumattakaan niistä yhä pilviin hinnat julkaisijat komentava varten oppikirjoja Collegessa Storesta. Haluamme lievittää joitakin että taakka - muutaman teistä, ainakin. Tänä vuonna Teemme yhteistyötä Top valmistajien lähes jokaisessa luokassa tuoda teille yksi eepos kylkiäinen, jossa on kaikki tuotteet Meidän edellä mainittiin, sekä paljon muuta! Lucky voittajat saavat Engadget-merkkisten Olkalaukku, täynnä uusinta teknologiaa vaihteella. Hyppää ohi tauko täynnä pilaantunut palkintoja sekä ohjeet saapuvien takaisin kouluun Giveaway.

Jatka lukemista Engadget n takaisin kouluun 2011 arvontoihin: jaamme 3000 dollari arvosta vaihde ... 15 kertaa!


Engadget on palannut kouluun 2011 arvontoihin: jaamme 3000 dollari arvosta vaihde ... 15 kertaa! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar