tirsdag den 2. august 2011

Mitä OMGPOP oppinut Yksi miljoonaa latausta ja Puppy Love

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-P4SzttOatE/:

Se on totta. Kaikki rakastavat pentuja. Online pelisivusto OMGPOP viisaasti valitsi Puppy Maailman olla sen ensimmäinen iPhone peli. Vuonna mobiilipelien, hoidat pentuja, anna ne lapsille ja lisätä onnellisuutta maailmassa. Kahden viikon jälkeen käynnistää, peli on ladattu lähes miljoona kertaa jo, ja on joukossa niin top 100 ilmaisia ​​pelejä ja top 100 bruttoutusmenettelyksi Games (pelaajat voivat by luita ja muita virtuaalisia kohteita 99 senttiä ja ylöspäin).


Näiden turhamaisuus mittareita , OMGPOP toimitusjohtaja Dan Porter tarjoaa seuraavat tilastot. Neljännes ihmisiä, jotka ovat ladanneet App tai 250000, jotka Aktiivisia käyttäjiä päivittäin. Kaksi kolmasosaa todella pelaa peliä vs. rekisteröitymisestä. (Hyvin korkea 94 prosenttia ihmisistä, jotka ladata App todella avautuisi ainakin kerran). Ja toistaiseksi yhtiö näkee Aktiiviset käyttäjät viettävät keskimäärin noin 8 senttiä päivässä virtuaalihyödykkeet (jaksotettu kaikilla käyttäjillä, joitakin tehokäyttäjille menoja enemmän kuin 50 dollaria valuuttaa pakkauksia, jotka voidaan käydä kauppaa paremmin pentuja, huone koristeet, ja koira vuodepaikkaa. Peli on jo nyt noin 20.000 dollari per päivä.


Mitä jos kaikki nämä lataukset tulevat, se on yhdistelmä eri myynninedistämismateriaalin omgpop.com ja sen Facebook apps (20 prosenttia), maksettuja mainoksia (20 prosenttia), ja vapaa altistuminen iTunesin kautta kaavioita ja viruksia jakaminen (60 prosenttia). "Sillä jokainen käyttäjä maksamme hankkimaan näemme 6 lisää käyttäjiä ilmaiseksi", sanoo Porter.


Mikä oli hänen suurin virhe? "Jos meidän pitäisi tehdä se uudestaan, meillä olisi vain tuettu iPhone 4", hän sanoo. Pelikertoja parhaat iPhone 4, koska se hyödyntää kaikki laitteisto saada kyseiset suloisia pentuja, mutta se yleistyi ihmiset isompien Phones aloitti lataamalla se myös. Aluksi se sai sadat 5 tähden arvosteluja, mutta sitten alkoi kertynyt paljon 1 tähden arvosteluja koska peli kaatui vanhempi iPhoneja. Kun käynnistää App, sinun täytyy pitää tukea samaa laitteet aloitit kanssa, ja iPhone 4 käyttäjät tekevät eniten rahaa OMGPOP muutenkin.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar