tirsdag den 2. august 2011

Windows Phone muutokset logo, virallisesti lonkka olla neliö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/windows-phone-changes-logo-officially-hip-to-be-square/:


Mitä logo? Nykyään se on kaikki - se on yksi tunnetuimmista symboleista yrityksellä voi olla, ja se näkyy Microsoft ei ota sen vertauskuvat kevyesti . Aikana viime viikolla olemme huomanneet mielenkiintoisen trendin: Windows Phone brändäys on vuodattanut ympyrä-pohjainen kuvaketta vastineeksi neliönmuotoinen variantti, että otetaan asianmukaisesti huomioon alustan "laatta" katsomaan ja minimalistinen teema. Ensin mielestä tämä oli onnenpotku kun katsoin milloin uusi logo Fujitsun IS12T tapahtuma viime viikolla, ikään kuin se olisi lokalisoitu versio tehty Japanissa, kuten käy ilmi, mutta tämä on todellakin virallinen vaihtaa kautta linjan. Jos tarvitset lisää todisteita kuin lähde linkkiä, eilinen paina kutsua Nokian gamescom puolue ominaisuuksia uusi potenssiin variantti samoin. Olemme edelleen tilalla ulos vihreä robotti-muotoinen logo, mutta tämä on tehtävä nyt.

Windows Phone muutokset logo, virallisesti lonkka olla neliö alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 02:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WP Central | lähde Shinobu Takahasi n MSDN blogi [käännetty] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar