tirsdag den 2. august 2011

Tokyo Institute of Technologyn SOINN robotti opettaa itse palvelemaan ihmisten (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/tokyo-institute-of-technologys-soinn-robot-teaches-itself-to-se/:


Robotit ovat korvaa enemmän ja enemmän ihmisen työntekijöitä jo jonkin aikaa, mutta useimmissa tapauksissa he ovat yhä vain ohjelmoidaan suorittamaan tiettyjä tehtäviä. Osoituksena tästä robotista kehittämä Hasegawa Groupin Tokyo Institute of Technology, mutta siellä on myös kasvava joukko pystyy opettamaan itselleen uusia temppuja, ja he saavat älykkäämpiä päivittäin. Tämä erityisesti yhden työllistää mitä kutsutaan itseorganisoituva inkrementaalinen neuroverkko (tai SOINN), jonka avulla se rakentaa perustietämystään että se voi soveltaa uusiin tehtäviin ja tehdä koulutettuja arvauksia siitä, miten edetä heidän kanssaan - tässä tapauksessa kaatamalla lasi vettä ja sitten pudottamalla jääpala siihen (tai mitä pitäisi olla vettä ja Ice Cube, ainakin). Head aikaisempien taukoa video.

Jatka lukemista Tokyo Institute of Technologyn SOINN robotti opettaa itse palvelemaan ihmisten (video)


Tokyo Institute of Technologyn SOINN robotti opettaa itse palvelemaan ihmisten (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 16:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo TV | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar