søndag den 19. juni 2011

Westinghouse julkistaa ensimmäiset 3D HDTV, tulossa alennus tavaratalo lähellä sinua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/westinghouse-announces-its-first-3d-hdtv-coming-to-a-discount-d/:



Vain 18 lyhyen kuukauden kuluttua 3D teki ison HDTV debyytti CES 2010, Westinghouse on vihdoin valmis tekemään oman pääsyä kolmannen ulottuvuuden, jossa 47-tuumainen W47S2TCD. Kuten useimmat Westinghouse Lavastus, siellä oikeastaan ​​mitään erikoista tehdä tämä melko yleinen TV pop (kunnes heität yhden neljästä mukana paria 3D-lasit), mutta tulette saamaan passiivinen 1080p 3D-näyttö, 03:02 pulldown, kolmen tapa valittava värilämpötila, ja taustavalo lisälaite työkalu nimeltään DayBright. Yhtiö on myös paljastus viisi muuta televisiot, mukaan lukien ensimmäisen kytketty TV - 46-tuumainen WC-4625T - joka sisältää pääsyn Netflix ja vudu . 47-tuumainen 3D TV myydään Best Buy, Costco ja kohdistaa ovh 1199 dollaria, mutta me kuvitella myymälässä hinnoittelu on huomattavasti alempi - kanssa äskettäistä ilmoitusta Vizio n 42-tuumainen passiivinen tarjoamalla varten 699 dollaria, kuoret pois ylimääräiset 100 dollaria per tuuma uuden Westinghouse laitetta ei todennäköisesti istu hyvin kaupat metsästäjät.

Jatka lukemista Westinghouse julkistaa ensimmäiset 3D HDTV, tulossa alennus tavaratalo lähellä sinua


Westinghouse julkistaa ensimmäiset 3D HDTV, tulossa alennusta tavaratalon lähellä sinua alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 17:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Elämän Bug Hunter

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YC1lkANR7Ws/Life-As-a-Bug-Hunter:

Nimetön lukija kirjoittaa "Bug Hunter Aaron Portnoy väittää ansainnut $ 60K 3 kuukauden bug metsästäjä kun hän oli 19-vuotias. Aika vaikuttavaa. Tiukentuvat yrityksen budjetit ja kasvava paine saada tuote valmiiksi sen julkaisupäivän tarkoittaa koodi ei ole valittu niin perusteellisesti ja bug taajuus nousee. From artikkeli: "Mozilla - päättäjät Firefox-selainta - ovat ensimmäisinä aloittaneet Bug bounty ohjelma vuonna 2004. Heidän Pääpalkintona on tällä hetkellä 3000 dollari (£ 1800) ja ne ovat maksoi noin 40.000 dollari (£ 25000) vuodessa lähtien. Heidän alkuun palkansaajan on opiskelija Saksassa, joka on säkitettävä yli 30.000 dollari (£ 18000) sarjasta löytöjä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






New York Post estää iPad pääsyn kautta Safari-selain, toivoo maksat liittymän sijaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:


No, se on yksi tapa saada ihmiset maksamaan sanaleikkejä. New York Post, joka linnake oikeudenmukainen, tasapainoinen, eikä-at-all sensationalistic raportointi on estänyt iPad omistajat lukemalla sen tarinoita kautta tablet n Safari-selain. Jos ihmiset haluavat koko vuoto on Hugh Hefner saada ojitettu alttarille, he pyydetään lataamaan iOS app, joka vaatii rekisteröitymisestä tilauksen alkaen 6,99 dollaria on kuukausi-to kuukauden perusteella. Varaamalla News Corp: n ylimielisyys hetki, mitä outoa tässä on useita kiertoteitä Rupert Murdoch & Co jätti meidät cheapskates. Voit edelleen lukea sivuston työpöydälle selaimen tai puhelimeen, myös Android yksi. Periaatteessa siis News Corp. on kuristaa Web Access, mutta vain valikoitu joukko lukijoita. Se on räikeässä ristiriidassa muiden sisällöntuottajien (jopa News Corp omistama Wall Street Journal), joka on enemmän alustasta agnostikko. Sitten taas, siellä on himmeä mahdollisuus, että News Corp suunnattu iPad vaivaa uudelleen tuotemerkin Posti kiiltävämpi eräänlainen tabloidi, à la Daily . Mihin me sanomme, että on joitakin toiveajattelua siellä, Rupe.

New York Post estää iPad pääsyn kautta Safari-selain, toivoo maksat liittymän sijaan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 16:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde paidContent | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


T-Mobile myTouch 4G Slide laikullinen selvä, sans tapaus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/t-mobile-mytouch-4g-slide-spotted-in-the-clear-sans-case/:


Olemme jo nähneet sen kääntää ylös muutamassa epäselvä laukausta , ja nähnyt sen kuvassa hieman selvemmin sisällä tapaus , mutta nyt vihdoin on ensimmäinen hyvä, esteetön tarkastella T-Mobilen edelleen ilmoittamatta myTouch 4G Slide . Mitä enemmän, vihjeidenmyyjä että jos laukausta TmoNews myös tarjottu muutaman nopean vaikutelmia, sanomalla, että näppäimistö oli "uskomaton" ja lähes vastaava T-Mobile G2 , ja että puhelin itsessään on "yllättävän nopea", mutta hieman painavampi kuin G2. Osuma lähde linkkiä alla tarkemmin.

T-Mobile myTouch 4G Slide laikullinen selvä, sans tapauksessa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 14:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Vastaanotto Racer tekee tulostamisesta hauskaa, jätteitä enemmän paperia kuin koskaan ajatellut mahdollista (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:


Toki voit käyttää tulostimen sylkemään taulukkolaskenta, mutta entä koukkaaminen DualShock 3 pelata sitä kuin videopeli? Juuri Joshua Noblen ja undef duo teki aikana työpajan liittyvät OFFF viime viikolla, ja tulos on upea (jos ei hilpeä). Trio koodattu peli openframeworks , nimeltään vastaanotto Racer, joka käyttää lämpö kuittitulostin modded kanssa "kevyt Videotykki" näyttääksesi Pelin tiedot ja edustavat auto, DS3 valvoa sitä, ja kannettava tietokone kytkeä laitteita ja juokse ohjelmisto. Satunnainen radan esteet saa nopeasti painettu kun pelaaja yrittää navigoida ilman kaatuu - eräänlainen kuten Lane Splitter - tai kunnes paperirulla loppuu jälkeen 164 metriä. Siellä puiden rakastava selaimen version ja täydelliset tiedot, miten se toimii lähteen alla olevasta linkistä. Meillä sijoitettiin reilut 1400 1752 pistettä; kertoa, miten teet kommentteja.



[Kiitos, Jesse]

Jatka lukemista Vastaanotto Racer tekee tulostamisesta hauskaa, jätteitä enemmän paperia kuin koskaan ajatellut mahdollista (video)


Vastaanotto Racer tekee tulostamisesta hauskaa, jätteitä enemmän paperia kuin koskaan ajatellut mahdollista (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink designboom | lähde undef | Lähetä | Kommentit

Weird Science virittäytyy veteen ötököitä "peniksen Chorus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HUan1fVeRgw/weird-science-gets-its-smell-onon-the-tv.ars:



Inching lähempänä haju-o-vision: Oletko valmis random access aromit? Koska kansainvälinen tutkijaryhmä, jota tuetaan Samsung, on luonut "XY Addressable Matrix Haju vapauttavan järjestelmän avulla On-Off Vaihdettava Device." Laite itsessään on melko nokkela, jossa joukko osoitteellinen lämmitys johdot kulkevat polymeeri, joka kiteyttää eri aromit. Lämpö oikean yhdistelmän, ja tuoksu pizza varovasti leijuu pois laitteesta. Mutta mukana lehdistötiedote tekee selväksi, että Samsung oli kiinnostunut laitteesta, jotta se voisi vastata haju ympäristön mikä on näy näytössä, olipa se suuri (TV) tai pieni (matkapuhelin-vakavasti?).


Traumaattinen aivojen vammat (fiktiivinen) muinainen Galliaan: American lukijat saattavat olla tuttuja Asterix sarjakuvia, jotka on asetettu Roman miehittämässä Galliassa mutta Neurokirurgian osasto Heinrich Heine yliopistossa Düsseldorf tietää nyt kaikki 34 heistä hyvin. Tämä kannattaa, koska skannattu niitä merkkejä aivovammojen , ja keksi huimat 704 tapauksissa noin 20 per kirja. Lähes kaikki niistä johtui pahoinpitelyt, ensisijaisesti hyökkäyksiä gallialaiset jotka kohdistettuja roomalaiset. Suurin osa uhreista (70 prosenttia) olivat saaneet kohtuullisia varotoimia (yllään sotilaallinen kypärä), mutta päädyin menettää suojavarusteita ennen hyökkäystä. Gallialaiset, erityisesti aikana harjoittanut dopingin ennen hyökkäystä, jotka käyttävät kielletyn aineen nimeltään "taikajuomaa".


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Amazon Testit kotiinkantojärjestelmien Service Ruokaostokset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7HGp05eSEaM/Amazon-Tests-a-Home-Delivery-Service-For-Groceries:

destinyland kirjoittaa "Amazon.com on kaikessa hiljaisuudessa yrittää elvyttää epäonnistunut liiketoimintamallit WebVan ja HomeGrocer - kaksi Internet-yrityksistä joka on tarjonnut kotiinkuljetus tuoreiden päivittäistavaroiden - uuden palvelun nimeltä Amazon Fresh. viime viikolla yhtiökokouksessa, Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos peluuttaa kysymyksiä nykyisestä kokeista tehtäisiin Seattlessa. Bezos myönsi Amazon on "puuhastelun" kanssa ekonomiaa se, lisäten, että "jatkamme ajatella, että ... Haluamme ajatus, mutta meillä on suuri baari mitä odotamme kannalta liiketalouden jotain kuten Amazon Fresh kannattavuuden ja sijoitetun pääoman tuotto. " Ei lisätietoja olivat tulossa, mutta Bezos vielä tunnusti, että "jatkamme ajatella, että." "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Device Analyzer Android tutkimuksessa haluaa seurata jokaista liikettä, jos et anna sen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:

Device Analyzer Android tutkimuksessa haluaa seurata jokaista liikettä, jos et anna sen

Ja tässä ajattelimme ihmiset olivat huolissaan suojella henkilötietoja . Kuten on käynyt ilmi, kuitenkin melkoinen kimpale Android käyttäjät ovat vapaaehtoisesti antaa ryhmälle Cambridgen yliopiston tutkijat tarkastelemaan, miten he käyttävät matkapuhelimissa. Lataamalla Device Analyzer APP alk. Android Market, yli 1000 osallistujaa on sallittu tiedonkeruu ohjelma satotilaston taustalle, kun he käyttävät puhelimet. Ne tilastot - vaihtelee, kun virta kytketään päälle, jonka sovellukset ovat käytössä - tehdään sitten käyttäjien nähtävissä Device Analyzer verkkosivuilla. Tietenkin tämä on Cambridge, melko hyvin arvostettu korkeakoulun oppimista, ja tutkijat osallistuvat sanovat kerätyt tiedot on poistettu henkilökohtaiset tiedot "mahdollisimman hyvin", mutta emme ole kiinnostunut kenenkään tirkistelyn meidän solu tilastot. Jos olet Android ekshibitionisti, voit kuitenkin ilmoittautua opiskelemaan lähde linkkiä.

Device Analyzer Android tutkimuksessa haluaa seurata jokaista liikettä, jos et anna sen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 14:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DroidMatters | lähde Device Analyzer | Lähetä | Kommentit

Hyvä World Gamesin MyConservationPark säästävät uhanalaisten lajien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ofaMQOA9o2I/:

Array

Tärkein organisaatio Piilaaksossa että kukaan ei ole kuullut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jdE9AtGeoBo/:

Array

NY Post Goes App-Only For iPad käyttäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BgLKuj8pht8/NY-Post-Goes-App-Only-For-iPad-Users:

bfwebster kirjoittaa "selaaminen tänä aamuna, huomasin, että New York Post estää iPad käyttäjiä lukemasta verkkosivuillaan kautta Safari. sijaan, iPad käyttäjien on ladata ja käyttää NY Post App sijaan. Tämä App aiemmin edellytti maksullisena (joka on yksi syy, en käyttänyt sitä), mutta version latasin tänä aamuna ei tee mitään maksuvaatimuksia. vielä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Gordon Murray paljastuu uusi Batmobile, Yön ritari saa tosissaan vähentää hiilijalanjälkeä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/gordon-murray-reveals-new-batmobile-dark-knight-gets-serious-ab/:


Joten olet päättänyt rakentaa oma Batman Forever-tyylinen Batmobile , sinun Rumpukuivaus : n ylös korttelin pihalla, ja olet kutina uutta projektia. Ei ole liian aikaista aloittaa suunnittelu DIY versio Gordon Murray hiljattain paljastettiin Bat-ride (osa Batman Live World Arena Tour). Suunnittelija piirsi hänen kokemusta McLaren F1 hänen uuden konseptiauton, joka sisältää aimo annos imagineering: siellä hiilikuituinen elin, joka "hengittää", sekä LED-valaistu "virtuaalinen pyörät." Emme ole varmoja miten hiilikuitu hengittää tai mitä virtuaalinen pyörät ovat, mutta Murray selittää videon alla, he perustuvat Formula materiaaleja kuten hän kuvittelee ne 15-20 vuotta tästä eteenpäin. Hän myös visioi vihreämpää Dark Knight, jonka kyydissä kulkee vedyn ja polttokennojen sekä litium-ioni-akut - Enää caped Crusader kärsiä huonoa omaatuntoa, koska hänen liiallisesta hiilidioksidipäästöjä.

Jatka lukemista Gordon Murray paljastuu uusi Batmobile, Yön ritari saa tosissaan vähentää hiilijalanjälkeä


Gordon Murray paljastuu uusi Batmobile, Yön ritari saa tosissaan vähentää hiilijalanjälkeä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 12:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Autoblog | lähde Batman Live | Lähetä | Kommentit

Senaatin kieltää Merivoimien ohjus tuhoavia laser rahoitusta, tuo hölynpöly on ärsyttävää Dr. Evil vaikutelmia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/senate-denies-navys-missile-shooting-laser-funding-puts-the-ki/:


Jätä se senaatin murskata armeijan hauras unia. Kaikki Navy koskaan todella halunnut jättiläinen alusten perustuu laser, joita voitaisiin käyttää ampua alas ohjuksia. Huolimatta joistakin ennätyksellisen tilastot kuitenkin viimeistään Defense Authorization Bill periytynyt senaatin puolustusvaliokunnalle heittää jättiläinen kongressin ilonpilaaja on vapaa-elektroni laser . Hanke näyttää, on yksinkertaisesti osoittautunut liian kallista - muun muassa laser tutkijat eivät ole löytäneet ihanteellinen menetelmä virran ase alus. Mukaan nykyinen aikajanalla, hanke ei todennäköisesti ole saatu päätökseen ennen vuotta 2020, ja sellaisena laivaston pyynnöstä lisärahoitusta oli, hieman ironisesti, lopulta ammuttiin alas.

Senaatin kieltää Merivoimien ohjus tuhoavia laser rahoitusta, tuo hölynpöly on ärsyttävää Dr. Evil vaikutelmia alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 13:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Danger Room | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Google muistuttaa, että tänään on isänpäivä (ja soittaa isälle Gmailista)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aarxpNkgrhU/:

Array

Will Capped datasiirtosopimuksista Kill Cloud?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aYIirFbD0os/Will-Capped-Data-Plans-Kill-the-Cloud:

theodp kirjoittaa "Ottamalla käyttöön sen Chromebook, Google on vedonlyönti iso Cloud. Kuten Apple, sen iCloud aloitteesta. Samoin ovat Netflix ja Skype. Valitettavasti niiden olemassaolo on uhattuna tiedot kokopinnoitus harjoittajat, jotka ovat asettaneet Kurssin varmistaa, että verkko ei ole tietokone. "En tiedä mitä ratkaisu on," kirjoittaa David Pogue. "En tiedä, jos kenenkään ajatellut tätä. kuitenkin suuria muutoksia tulossa. On iso voimia muovaamaan elämäämme verkossa. Ja tällä hetkellä, he ovat suoraan törmäyskurssilla. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






FBI Rekrytointi ISP Combat Cyber ​​uhkia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cysFRUhRgHY/Feds-Recruiting-ISPs-To-Combat-Cyber-Threats:

ygslash kirjoittaa "Yhdysvaltain puolustusministeriön (DOD) ja Department of Homeland Security (DHS) on perustettu pilottiohjelman kanssa johtava yksityinen puolustus urakoitsijat ja palveluntarjoajat kutsutaan DIB Cyber ​​Pilot yritetään vahvistaa toistensa tietopohjaa koskevat kasvavia turvallisuusuhkia kyberavaruudessa. Uusi ohjelma sai alkunsa viime korkean profiilin hakata Kansainvälisen valuuttarahaston ja monet muut. Mutta ei hätää - sijainen puolustusministeri William J. Lynn lupaa, että uusi ohjelma ei liity "seuranta, kuuntelua, tai tallentamatta yksityisen sektorin viestinnän "by DOD ja DHS."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Commodore USA alkaa Toimitus kopio C64s ensi viikolla, täytät beige breadbox unelmat (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/commodore-usa-begins-shipping-replica-c64s-next-week-fulfilling/:


Jos olet kuin me, olet todennäköisesti käynyt hengitystä odottaessaan koska Commodore USA ilmoitti kopio kuuluisan C64. Se lupasi näppäimistö PC joka monistaa alkuperäisen n retro-beige viimeistely, jossa Atom-prosessori ja NVIDIA Ion-näytönohjain konepellin alle. Mutta huolimatta lukuisista ilmoitukset, ja vaikka rajat edistämisen kanssa Tron: Legacy , he ovat vielä alus tuotteita. Viimeisin sana yhtiö on ennakkotilauksia Shipping ensi viikolla, viidessä eri lajikkeita, mistä barebones runko ja kortinlukija C64x Ultimate - 895 dollaria kone, joka sisältää 1TB kiintolevy ja Blu-ray-soitin. Jos et ole kiusannut tarpeeksi viime vuoden viivästymisen, osuma video tauon jälkeen lisää esikatsella kuvia.

Jatka lukemista Commodore USA alkaa Toimitus kopio C64s ensi viikolla, täytät beige breadbox unelmat (video)


Commodore USA alkaa Toimitus kopio C64s ensi viikolla, täytät beige breadbox unelmat (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 11:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde YouTube (CommodoreUSAllc) | Lähetä | Kommentit