søndag den 19. juni 2011

Microsoftin haittaohjelmien: teidän AutoRunning päivää Windows ovat luetut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/18/microsoft-to-malware-your-autorunning-days-on-windows-are-numbe/:


Varo, haittaohjelmia. Windows AutoRun päivitykset Vista ja XP SP3 että Microsoft julkaisi helmikuussa ovat tähän mennessä osoittautuneet toimiviksi tyhjäksi tiedoston turmelee tavoilla. Vaikka Windows 7 on päivitetty poistaa automaattisen käynnistyksen sisällä AutoRun USB-asemat - jäädytys kyky virus hyödyntää sitä - edellä mainitut versiot oli edelleen epävakaa saakka heti tammikuussa. Pikakelaus eteenpäin ajanjaksoon helmikuusta ja tämän vuoden toukokuussa, ja päivitykset ovat vähentäneet tapausten määrästä 1,3 miljoonaa euroa verrattuna edeltävien kolmen kuukauden tuetuille Vista ja XP rakentaa. Hämmästyttävää, kun tuota vastaan ​​viime vuoden toukokuussa oli myös 68 prosenttia laskuun määrä tapauksia raportoitiin kaikissa rakentaa Windows Microsoftin haittaohjelmien poistotyökalu. On toinenkin fancy kuvaajan jälkeen tauko auttaa valaisemaan, ja löydät kaksi yhdessä täydellinen erittely lyömällä lähde linkkiä Down Under.

Jatka lukemista Microsoftin haittaohjelmien: teidän AutoRunning päivää Windows ovat luetut


Microsoftin haittaohjelmien: teidän AutoRunning päivää Windows ovat luetut alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 kesäkuu 2011 21:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar