søndag den 19. juni 2011

Commodore USA alkaa Toimitus kopio C64s ensi viikolla, täytät beige breadbox unelmat (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/commodore-usa-begins-shipping-replica-c64s-next-week-fulfilling/:


Jos olet kuin me, olet todennäköisesti käynyt hengitystä odottaessaan koska Commodore USA ilmoitti kopio kuuluisan C64. Se lupasi näppäimistö PC joka monistaa alkuperäisen n retro-beige viimeistely, jossa Atom-prosessori ja NVIDIA Ion-näytönohjain konepellin alle. Mutta huolimatta lukuisista ilmoitukset, ja vaikka rajat edistämisen kanssa Tron: Legacy , he ovat vielä alus tuotteita. Viimeisin sana yhtiö on ennakkotilauksia Shipping ensi viikolla, viidessä eri lajikkeita, mistä barebones runko ja kortinlukija C64x Ultimate - 895 dollaria kone, joka sisältää 1TB kiintolevy ja Blu-ray-soitin. Jos et ole kiusannut tarpeeksi viime vuoden viivästymisen, osuma video tauon jälkeen lisää esikatsella kuvia.

Jatka lukemista Commodore USA alkaa Toimitus kopio C64s ensi viikolla, täytät beige breadbox unelmat (video)


Commodore USA alkaa Toimitus kopio C64s ensi viikolla, täytät beige breadbox unelmat (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 11:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde YouTube (CommodoreUSAllc) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar