søndag den 19. juni 2011

Bushnell paluureitti D-Tour henkilökohtaisen GPS vie sinut kotiin, näyttää, miten se sai sinut siellä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/bushnell-backtrack-d-tour-personal-gps-takes-you-home-shows-you/:

Olemme nähneet oman osuutemme mutkatonta (ja alle varustellun ) GPS-laitteet, mutta Bushnell paluureitin D-Tour heittää vain tarpeeksi temppuja tekemään sisäisestä teknis-mountain-mies kuolata. D-Tour pyyhitty pois laivalla Kartat ja turn-by-turn suuntiin viisi yksinkertaista reittipisteitä ja digitaalinen kompassi. Eksyä? Seuraa vain nuoli takaisin leiripaikalle. Kun pääset kotiin, voit upottaa vaellus tiedot Bushnell n kartta sovellus, joka näyttää täsmälleen missä olet ollut, kuinka paljon olet matkustanut, ja kuinka nopeasti vaelsi. Sen lisäksi sisäänrakennettu digitaalinen kompassi, kello, lämpömittari ja korkeusmittari . Ei liian nuhjuinen, mutta hieman jyrkkä at 120 dollaria, kun otetaan huomioon sinun tulee silti tarjota omia karttoja. Hit tauko video doodad n raidan tallennus ja kartoitus ohjelmisto.

Jatka lukemista Bushnell paluureitin D-Tour henkilökohtaisen GPS vie sinut kotiin, näyttää, miten se sai sinut siellä


Bushnell paluureitti D-Tour henkilökohtaisen GPS vie sinut kotiin, näyttää, miten se sai sinut sinne alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 04:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bushnell | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar