søndag den 19. juni 2011

New York Post estää iPad pääsyn kautta Safari-selain, toivoo maksat liittymän sijaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:


No, se on yksi tapa saada ihmiset maksamaan sanaleikkejä. New York Post, joka linnake oikeudenmukainen, tasapainoinen, eikä-at-all sensationalistic raportointi on estänyt iPad omistajat lukemalla sen tarinoita kautta tablet n Safari-selain. Jos ihmiset haluavat koko vuoto on Hugh Hefner saada ojitettu alttarille, he pyydetään lataamaan iOS app, joka vaatii rekisteröitymisestä tilauksen alkaen 6,99 dollaria on kuukausi-to kuukauden perusteella. Varaamalla News Corp: n ylimielisyys hetki, mitä outoa tässä on useita kiertoteitä Rupert Murdoch & Co jätti meidät cheapskates. Voit edelleen lukea sivuston työpöydälle selaimen tai puhelimeen, myös Android yksi. Periaatteessa siis News Corp. on kuristaa Web Access, mutta vain valikoitu joukko lukijoita. Se on räikeässä ristiriidassa muiden sisällöntuottajien (jopa News Corp omistama Wall Street Journal), joka on enemmän alustasta agnostikko. Sitten taas, siellä on himmeä mahdollisuus, että News Corp suunnattu iPad vaivaa uudelleen tuotemerkin Posti kiiltävämpi eräänlainen tabloidi, à la Daily . Mihin me sanomme, että on joitakin toiveajattelua siellä, Rupe.

New York Post estää iPad pääsyn kautta Safari-selain, toivoo maksat liittymän sijaan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 16:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde paidContent | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar