torsdag den 28. april 2011

Ohjelmoija Endeavor Nyt miehistön viimeinen lento

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pgdZ57l5clc/Programmer-For-Endeavor-Now-Crew-On-Final-Flight:

Lucas123 kirjoittaa "Greg Chamitoff, ohjelmoija, joka kirjoitti ohjelmiston NASAn Endeavour avaruusalus, on räjäytys pois sukkulan viimeinen 15-päivän lennon tehtävänä asiantuntija perjantaina. Chamitoff, joka loi ohjelmisto keskittyy avaruusalusten analyysiin ja liikkumavaraa optimointiin. Toimii avaruusaseman robottikäsivarsi, ja hän osallistuu myös kahteen avaruuskävelyä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Engadget Podcast, live at 17:00 ET!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:


Se on torstai, ja tiedät mitä se tarkoittaa: huomenna on perjantai! Lisäksi se podcast aika! Engadget Podcast käynnistymässä klo 5:00 EST, vaikka Darren on jossain hävisi autiomaassa. Vakavasti, emme tiedä missä hän on. Huolimatta siitä, että Tim on liittynyt jälleen Myriam ja ensimmäistä kertaa, Associate Editor Brian Lämmitin tuo hänen huomattavasta podcasting asiantuntemuksensa karhu korvalla reikiä. Keskustelu älypuhelinten vetovoiman tabletit tabletit ja suru tietojen vuotavan odottaa, niin liittyä meihin tauon jälkeen, ei sinua?



PS - Jos olet liikkeellä, mutta eivät halua jäädä paitsi live pilailu, ustream on matkapuhelin asiakkaita Android, IOS-ja Windows Phone .

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, live at 17:00 ET!


Filed under:


Engadget Podcast, live at 17:00 ET! perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 16:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kyllä, Armadillo voi antaa sinulle Lepra

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3sbJOP3UX9I/Yes-an-Armadillo-Can-Give-You-Leprosy:

sciencehabit kirjoittaa "Jo vuosia, tutkijat ovat arvelleet, että armadillos voi siirtää lepra ihmisille, ja että ne jäävät muutaman kymmenen tautitapauksia, joita esiintyy Yhdysvalloissa vuosittain. Nyt he ovat todisteita. geneettinen tutkimus julkaistiin New England Journal of Medicine osoittaa, että Yhdysvaltain armadillos ja ihmispotilaissa jakaa mitä näyttää olevan ainutlaatuinen kanta bakteeri, joka aiheuttaa spitaali. Jos armadillo verta "sai minun renkaat autoni valumisen [eläimen] yli, haluan pestä alas, "neuvoo yksi asiantuntija." Enkä kaivaa maaperässä, on paljon Armadillo ulostetta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Korkeimman oikeuden: AT & T voi pakottaa välimiesmenettely

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FN7xMd2pECY/Supreme-Court-ATampT-Can-Force-Arbitration:

suraj.sun kirjoittaa tämän onnettoman uutiset ilmoituksen mukaan Ars Technica: "Korkein oikeus keskiviikkona totesi, että AT & T - ja ylipäätään yritys - voisi estää ryhmäkanteisiin sopii johtuvat riidat asiakkaiden kanssa ja sen sijaan voimassa niiden asiakkaita sitovassa välimiesmenettelyssä . päätös kumoaa edellisen alemman tuomioistuimen päätökset, luokitellaan määräyksiä AT & T: n sopimuksen, jossa vanhentunut luokka välimiesmenettelyssä, kuten "kohtuuton." ... Jos sopimaton käytäntö vaikuttaa paljon asiakkaita, AT & T tai muut yritykset voivat rauhassa laskeutua muutama yksittäinen väittää sen sijaan, että edessä on suuremmat ryhmäkanteisiin siirtokuntia, joihin voi kuulua rankaiseva palkintojen tarkoituksena on pelottaa tulevaisuus huonoja käytäntöjä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Uusi lämpöpumppu Viime 10000 vuotta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOJEiF9yfEU/New-Heat-Pump-Will-Last-10000-Years:

formaggio kirjoittaa "Useimmat lämpöpumput säilyttää keskimääräinen käyttöikä 10-20 vuotta, mutta tutkijat yliopiston Stavanger Norjassa (USN) ja Oslon yliopiston uskovat, että he ovat kehittäneet uuden lämpöpumppu, joka kestää jopa 10000 vuotta . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Yhdysvaltain Kiinteistölaitos Sulje 137 datakeskusta 2011, enemmän 2015

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tKXzWVyCtnM/US-Govt-To-Close-137-Data-Centers-In-2011-More-By-2015:

1sockchuck kirjoittaa "Yhdysvaltain hallitus sulki 39 datakeskuksia tänä vuonna, ja odottaa sulkea 98 enemmän vuoden 2011 loppuun mennessä, liittovaltion CIO Vivek Kundra sanoi keskiviikkona. 137 sulkemiset ovat askel kohti pitkän aikavälin tavoitteena on vahvistaa 800 ja hallituksen 2094 tietokeskuksiin vuoteen 2015. hallituksen virastot ovat tunnistaneet 100 sähköposti järjestelmät ja 950000 postilaatikoita siirtyä cloud computing malli osana Kundra n "Cloud ensimmäisen aloitteen."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Pepsi Luo sosiaalinen verkosto automaatista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNS7-DBxm8E/Pepsi-Creates-a-Social-Network-Vending-Machine:

RedEaredSlider kirjoittaa "Nyt jopa automaatteja on päästä sisään sosiaalisen median toimesta. Pepsi on rullattu pois uuden koneen, joka voi lähettää sooda ystävä käyttäen Facebook-kuin toiminnallisuutta. Artikkelista:" Yhdessä ostaa soodaa joko käteisellä tai luottokortilla, sosiaali Automaatit järjestelmän avulla ihmiset voivat lähettää käyttäjälle sooda lahjaksi. Kaikki ne tarvitsee vain syöttää vastaanottajan nimi, matkapuhelinnumero ja henkilökohtainen tekstiviestin. Kuluttaja voi myös lähettää videon kanssa lahja . Vastaanotetut vastaanottaja tietää, mistä he voivat lunastaa sen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Chrome OS koneet vuotanut vikailmoitukset: Acer netbook ja touch-ystävällinen Seaboard

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:

Acer Chrome OS Netbook Kyntäminen kautta vikailmoitukset on luotettava tapa kaivaa mehukkaita morsels info, ja kiitos että ajattomia taktiikka meillä on joitakin silmälasit on pari ennalta Chrome OS -laitteita. Ensimmäisenä on netbook Acer koodinimeltään ZGB joka mukaan äskettäin teki raportin, on 1366 x 768 paneeli, todennäköisesti 10-12 tuuman välillä. Tiedämme myös, että voit liittää ulkoisen näytön sen kautta HDMI-portti powered by koodaaja sirun Chrontel. Koska AMD: n Fusion netbook-alusta tukee HDMI natiivisti, voimme myös turvallisesti olettaa, että ZGB on käynnissä vain Web-käyttöjärjestelmä Atom-prosessori. Siellä tiedot loppua nyt, mutta hei, se on parempi kuin ei mitään.



Toiseen laitteeseen, rannikko, on kelluva noin Chrome OS virhe varikolla jo jonkin aikaa, mutta raportit ovat vihdoin paljastaa houkutteleva yksityiskohtia. Tiedämme nyt, että se saa virtansa Tegra 2 ja urheilu kosketusnäyttö - täydellinen paikka kokeilla niitä sormen-friendly hienosäädön olemme kuulleet niin paljon. On myös mainintoja "kannen kytkin" ja fyysinen näppäimistö, mikä tarkoittaa sitä voi vaihtaa tai jotain suoneen Eee Pad Slider kuin puhdas pöydältä. Mallilla tekijä olisi hoksaat koska se talo pari USB-porttia ja HDMI-liitin, joka voisi tehdä ja melko paksu tabletti. On selvää, että kumpikaan näistä laitteista ovat vielä vahvistettu (ja rannikko on todennäköisesti käytetään sisäistä testausta vain), mutta ainakin meillä paremman käsityksen siitä, mitä odottaa, kun selain-pohjainen käyttöjärjestelmä tulee kuluttajille myöhemmin tänä vuonna.

Chrome OS koneet vuotanut vikailmoitukset: Acer netbook ja touch-ystävällinen Seaboard perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 13:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Macles , Chrome Story | Lähetä | Kommentit

Tweet_Fit tweets kun hiki vanhusta (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/tweet_fit-tweets-while-you-sweat-to-the-oldies-video/:


Shake Paino ei ole, mutta 21. vuosisadan harjoitus ratkaisuja mennä, Tweet_Fit varmasti on potentiaalia saada ihmiset puhumaan - tai ainakin, Tweeting . Kehittämä UK suunnittelun opiskelija, yhdistetty kuntosali lisävaruste pitää loppuun standardin käsipaino ja lähettää päivityksiä kimittää huomioon, kun aloittaa ja lopettaa harjoituksen. Ota se viesti, ja se opastaa täydellisen kippurassa. Tweet_Fit suunnittelija toteaa, että se tarjoaa uudenlaisen tavan kouluttajien seurata asiakkaidensa ja voidaan kannustaa tervettä kilpailua ystävien kesken. Koska se ei tee bragging siitä, kuinka paljon voit penkki yhtään helpompaa, mutta sitten Tweeting kutsu ase show on niin persoonattomia. Tweet_Fit on vielä prototyyppi, mutta voit tarkistaa videon Twitter-pohjaisten käsipaino toiminta tauon jälkeen.



[Kiitos, Fraser]

Jatka käsittelyssä Tweet_Fit tweets kun hiki vanhusta (video)


Tweet_Fit tweets kun hiki vanhusta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Fraser Spowart | Lähetä | Kommentit

GPS Maker TomTom Submits Speed ​​Data poliisin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yPIT5weEjU4/GPS-Maker-TomTom-Submits-Your-Speed-Data-To-Police:

Anonyymi lukija kirjoittaa "GPS-järjestelmät TomTom Live valikoima kaikki ominaisuus sisäänrakennettu 3G-kortteja, jotka ruokkivat sijainti ja reitti tiedot takaisin Keski-palvelimeen. Mukaan CNET, nämä tiedot yhdessä käyttäjien nopeus tietoja, tehdään käytettävissä paikallishallinnon ja poliisi. " Artikkelista: "Tietäen, poliisit näkevät missä olet ajo ja kuinka nopeasti olet menossa on silmät avaava kamaa, mutta TomTom sanoo tiedot nimettömiksi ja voi koskaan jäljittää yksittäisen käyttäjän tai laitteen. Normaalisti olisimme vakuuttuneita tämän, mutta muistuttaa Apple sanoa jotain vastaavaa ennen sijainti-paikannus ulostetta osuma puhelin kuljettava fani. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






iPhone 3G ja iOS4 puute kemia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s2w2hsBbz3E/iPhone-3G-and-iOS4-Lack-Chemistry:

adeelarshad82 kirjoittaa "Myönnettäköön, että iPhone 3G on noin 3 vuotta vanha, mutta jotkut meistä, jotka vielä se on houkutus päivittää sen IOS 4 kansiota, kierre sähköposti-ja iBook, vaikka se tarkoittaa vankilassa-breaking puhelin. Valitettavasti kuitenkin , kuten on käynyt ilmi, se on oikeastaan ​​ei maksa vaivaa. Ei vain päivitys hidas puhelin, joissakin tapauksissa sekunnin murto-osassa ja muut paljon enemmän, mutta se on painajainen aito takaisin IOS 3. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Oma Crowdsourced seurantaryhmä Tietoja crowdsourcing

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2w4t-eP52gw/My-Crowdsourced-Follow-Up-About-Crowdsourcing:

Slashdot vakituinen avustaja Bennett Haselton kirjoittaa "Minun edellisessä artikkelissa, ehdotin algoritmi Facebook voisi käyttää käsitellä väärinkäytösten valituksia, jotka vaikeuttaisivat koordinoidun väkijoukot saada epäsuosittuja sisältö poistetaan nostamalla valitukset kaikki kerralla. Lupasin yhteensä 100 dollaria paras lukija ehdotuksia siitä, kuinka parantaa idea, tai miksi niiden mielestä se ei toimisi. Lue niiden ehdotukset ja päättää, mitä arvoa sain tietoviihteen dollari. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.