søndag den 11. september 2011

Hackathon Highlights: Henkilökunta suosikkeja Häiritä SF hackathon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mukpTsncukQ/:

scaled.IMG_2533

Se on ollut lähes 24 tuntia alusta hackathon ja hax0rs ovat hax3d. Olemme nähneet 130 hankkeelle senkin vain 60 sekunnin pituista, kaikki luodut alle 24 tuntia.


Vaikka kaikki hankkeet olivat ihania (oikeasti - tämä oli ehkä meidän paras hackathon vielä), joista osa on todella löydetty oikea avain TechCrunch kirjoittajien yleisössä. Missään tietyssä järjestyksessä (ja mitään viitteitä siitä, ketkä voivat kävelymatka voittaja), Osa henkilökunnasta suosikit:


ClubReport - Antaa sinulle live audio stream seuroja ympäri kaupunkia, auttaa sinua selvittää, kumpi haluat hopista.


Justabout - About.me yrityksille. Helppo, 30 sekunnin sivustot yrityksille, ensisijaisesti tarkoitettu ryhmä heidän sosiaalisen verkon tilit yhteen helppo löytää paikka.


Sää Checker - Mashup Weather Underground ja Google Calendar. Skannaa automaattisesti kalenteriin tulevista tapahtumista, ja varoittaa, jos sääennuste tuohon on kääntynyt huonompaan suuntaan.


SportBot: seuraa ja analysoi tweets noin urheilutapahtumien ja luo live blog-esque teksti yhteenveto tapahtuman perustuu pois suosittu tweets.


Ex-Rated: Voit arvioit Exes ja tutkia luokitukset mahdollisia kosijoita.


Katsotaanpa Juo Tonight: Punch kännykkäsi, vastaa muutamaan kysymykseen, ja se tulee hälyttää kun muut lähistöllä etsivät muukalaisia ​​juoda


@ Shopr - vastaa ostajien ja myyjien Twitterissä. Se on eräänlainen kuten Craigslist ja Twitter. Periaatteessa @ shopr käyttää Gnip louhia Twitter firehose ihmisille myydä asioita ja haluavat ostaa tuotteita.


SharedRoll.com : Voit luoda ryhmän hallinnoima valokuva-albumit lennossa.




Packmule - Toinen helppo käyttää ryhmä valokuvien jakamiseen työkalu.


Where Is Waldy? - "Wheres Waldo" Sillä oikeita valokuvia. Valitsee automaattisesti kasvot kuvan ja tehtäviä käyttäjä löytää se.


PassMyWill: "Your Will Online-Assets". Jakaa teidän sosiaalisia verkostoja salasanat teidän luotettujen rakkaansa jälkeen kuolet. Vai ei olet kuollut määräytyy sosiaalisen verkoston toimintaa, jota seuraa Kuolleen miehen kytkin E-mail.


Diskly: suoraa palautetta DJ reaalimaailman paikka. Etsii iPod kirjaston kappaleita samanlainen kuin tällä hetkellä pelaa paikka, ja voit ehdottaa niitä, DJ.


Kersantti Shame: Voit luoda tehtäviä itse, anna kersantti Shame mahdollisuus lähettää Facebook-seinälle. Fail lopeta tehtävä (määräytyy vai ei olet tarkistanut osaksi teidän tehtävänne esiasetettu monta kertaa)? Kersantti Shame soittaa sinulle julkisesti.


SlideJoin.com - palvelu, jonka avulla voit seurata yhdessä dia-esityksiä suoraan puhelimesta.


Karpool: "Helpoin tapa järjestää carpools ystäviesi kanssa." Kirjaudu sisään numero, lisää ratsastajia, ja aloittaa matkan. Karpool näyttää RIDER nykyinen sijainti, ja onko he ovat valmiita lähtemään.


MilkMe.co: Uh oh - olet melkein loppu maitoa! Teksti "Lisää maito" on säädetty puhelinnumeron, ja maitoa saapuu seuraavana päivänä. Vain Isossa-Britanniassa kuin se perustuu Tescon API.


Facefuse: Käyttää iOS 5 n kasvojentunnistusjärjestelmä yhdessä Face.com n kasvot API. Kun kasvot tunnistetaan, se palauttaa Wik


Voiko avioliitto AOL ja Yahoo tallentaa häipyminen Web Titaanit?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/5EMP37E7r7w/can-a-marriage-of-aol-and-yahoo-save-the-fading-web-titans.ars:



Bloombergin mukaan ja laajalle levinneeseen "Ihmiset perehtynyt asiaan," AOL saattaa olla jonesing varten fuusio boss-vähemmän "net Titan Yahoo .


Kaksi yritystä on jo yhteisiä neuvonantajana yritys Allen & Co, tehden joitakin hyvin suora viestintä-ja helpon pääsyn lähes-sisäpiirin näköalat sekä yritykset. Ja jotkut aineettomien varma ottelu:


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Sony tablet S saapuu Best Buy, valmiina koskea, ennakkotilattavissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/sony-tablet-s-arrives-at-best-buy-ready-to-be-touched-pre-orde/:


Toki voit ennakkoon teidän tablet S suoraan Sonyn ja odota kunnes 16. oman liuskekivi, tai voit ohittaa paikalliseen Best Buy ja pelata kierros aikaisen vapauttaa rulettia. Paikallinen kauppa kuitenkin kertoo meille tablet on saatavilla "ennakkoon ja näyttää vain," joten mittarilukema voivat vaihdella.



[Thanks @ DaHarder]

Sony tablet S saapuu Best Buy, valmiina koskea, ennakkotilattavissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 17:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Da Harder (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Onko Cleverbot läpäissyt Turingin testi?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czimzU8B36g/Has-Cleverbot-Passed-the-Turing-Test:

kruhft kirjoittaa "Näyttää siltä, ​​että Cleverbot, chatbot niin valmis myöntämään, että se oli yksisarvinen aikana keskustelua itsensä kanssa, on läpäissyt Turingin testi. Kulunut sunnuntai, 1334 äänet Turingin testi järjestetään Techniche festivaalilla Guwahati, Intiassa julkaistiin. Ne osoittivat, että Cleverbot äänestettiin olla ihminen 59,3% ajasta. Real ihmisillä ei vain hieman paremmin ja oletettiin olevan ihmiselle 63,3% ajasta. " Kuten Wikipedia linkki yllä huomauttaa kuitenkin olemassa mitään yksinkertaista "Turing Test" sinänsä - Monessa koneessa on onnistunut vakuuttamaan ihmisille vuosien varrella. Ehkä Cleverbot voisit tahtoa osallistua Slashdot haastattelussa olla extra-vakuuttava.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






@ Shopr Yhdistää ostajien ja myyjien Twitter

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GQhlqO7Ux4Y/:

@AtShopr

Ei kulu päivääkään, etten näe yksi Twitterin käyttäjiä Seuraan Tweet pyynnön kohteen, kuten viime hetken lippuja, tai postitse noin vastikään käytettävissä kohteen, kuten asunto vuokrattavana. Kuten Twitter on tullut de-facto lähetysverkko , osa sisällöstä on jaettu pyörii ostamalla ja myymällä kohteita kautta käyttäjien sosiaaliseen ryhmään. @ Shopr, joka kehitettiin TechCrunch Häiritse hackathon viime 24 tunnin aikana, on käynnistää niin palvelu, joka vastaa ostajat ja myyjät Twitterissä. Se on eräänlainen kuten Craigslist ja Twitter.


Periaatteessa @ shopr käyttää Gnip louhia Twitter firehose ihmisille myydä asioita ja haluavat ostaa tuotteita. Palvelun perustajat kertovat minulle, että heidän ensimmäinen tutkimus tällä hetkellä noin 7000 Tweets tunnissa liittyvät kaupankäyntiin ja ihmiset haluavat ostaa ja myydä tuotteita (yli 5000 myymällä liittyviä Tweets lähetetään tunnin välein).


Ostajat voit hakea @ shopr sivuilla, määrittämällä kohteen haluttuun ja niiden sijainnista. @ Shopr täsmää ostajille sopiva Twitterin käyttäjät, jotka ovat tweeted noin kohteen myydä. Ostajat voivat myös Tweet @ ShoprBuy mitä he haluavat ja missä he haluavat sitä ja palvelu asti Tweet takaisin, kun he löytävät halutun kohteen. @ Shopr ansiosta myös käyttäjä näkee kuvia kohtaan samoin.


Jos olet myyjä ja sinulla Twittra lähettämistä kohteen @ shopr tulee pinta viestejäsi heidän hakukoneen kunhan ne tehdään selväksi, mitä he myyvät ja missä he myyvät sitä. Myyjät voivat myös Tweet @ ShoprSell mitä he myyvät, sijainti ja lähtöhinta, ja @ shopr täsmää tätä pyynnöstä ostajalle.


Ja ajatus, joka oli vain syntynyt 24 tuntia sitten @ shopr tiimi on vakuuttunut useita lähikaupat osallistua niiden myynti palvelu. Paikallinen San Francisco Rei listaus useita pyöriään, telttoja ja reput (vuodesta REI Brand) kanssa atShopr. San Francisco kirjakauppa Koiran Eared Kirjat olet lueteltu joitakin varastojaan, Lost Weekend Video tullaan lähettämistä niche-genren elokuvista ja muistoesineitä, Music Store Vesimies Records ovat myös laittaa hieman niiden kirjaa myyntiin palvelun kautta.


@ Shopr sanoo, että tällä hetkellä halutuimmat kohteet Lähetetty Twitterissä mukana polkupyöriä, kirjoja, asunnot, liput. Mikä tekee palvelun ainutlaatuiseksi se, että sen avulla myyjät ja ostajat voivat kasvaa myös Twitter sosiaaliseen ryhmään, joka voi osoittautua erittäin hyödylliseksi sekä ostajat että paikallisten kauppiaiden ja tuotemerkkejä.


Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Iso-Britannia myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Onko Motorola liittymällä Facebook puhelin kelkkaan sen EX225?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:


Hassua vain sattui yli vuoden Bluetooth SIG: n verkkosivuilla: ryhmä voi olla vain outed Motorolan ensimmäinen Facebook puhelimeen . Kuten Unwired View oikeutetusti huomauttaa, EX225 todennäköisesti ominaisuus puhelimeen joka pohjautuu BREW , sillä Android n navigointipainikkeiden on löytynyt mistään. Luuri ofers kaksi versiota, joka tukee dual-SIM-kortteja ja toinen että mahtuu vain yksi. Lisäksi lähes identtinen versio, EX226, näkyy erillinen listaus, josta puuttuu pahamaineisen "F"-painiketta. Molemmissa malleissa on yhteinen 2,4 tuuman TFT-LCD-näyttö, 3 megapikselin kamera ja viiden rivin QWERTY-näppäimistö - yhdessä kookkaan pullistuma alareunassa laitteen takapuolella. Siinä kaikki olemme tällä hetkellä, mutta näyttää siltä, ​​että tila ei saa olla liian huolissaan asiasta Moto.

Onko Motorola liittymällä Facebook puhelin kelkkaan sen EX225? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 15:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Unwired View | lähde Bluetooth SIG (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Miksi emme tarvitse Gigabit-verkoissa (vielä)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HCq0zijy77s/Why-We-Dont-Need-Gigabit-Networks-Yet:

AmyVernon kirjoittaa "Useimmat tietokoneiden tänään voi tukea Gigabit liitännät ja nykyinen Wi-Fi-verkot eivät pysty tarjoamaan niitä nopeuksilla joko. Ensimmäinen oikeudenkäynti Sonic.Net n Gigabit-verkkoyhteys oli nopeus testi yleinen kannettava tietokone, joka osoitti pois 420 Mbps alas; laptop ei voinut käsitellä koko keikka. Plus, harvat sovellukset tarvitsevat näitä nopeuksia. On vaikea perustella tällaista valtavia investointeja verkkoon, joka on muutaman tilaajia ja muutaman tarvitseville sovelluksille. tietenkin että voi muuttaa, ja sitten Näiden verkkojen on elintärkeä. Tämä tarina on hyvä analyysi siitä, missä tällä hetkellä ja mitä on muututtava. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Weird Science ei löydä sen näkymätön hiiri

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1PDJTGWkv4o/weird-science-detects-a-spring-break-baby-boom.ars:



Kanadan Girls Gone Wild on Spring Break ... johtaa merkittävä vauvabuumi yhdeksän kuukautta myöhemmin. Tämä on yksi tulkinta saadut tiedot seuranta Kaikki raskaudet , jotka hoidetaan Ontario sairaalassa. Aikuisille käsitys hinnat näyttivät huipussaan talvilomillesi, huippu, joka oli poissa nuorilla. Nämä tytöt olivat huippu käsitys maaliskuussa. "On olemassa useita uskottavia selityksiä vaatimaton mutta todellisia eroja havaittu tässä tutkimuksessa," kirjoittavat, ennen viittaa siihen, että yksi niistä on "sosiaalinen / koulun tapahtumista, jotka johtavat lisääntynyt seksuaalinen aktiivisuus."


Fermilab tutkijat selvittää, miten välttää kääntämällä ilma aisle isoon ihmiset Collider: on rajoitettu määrä kokemuksia, jotka voivat houkutella teidän kirjeenvaihtaja mennä murhaava riehua, mutta lennolle liikennelentokoneen on yksi niistä. Onneksi fyysikko on ainakin yrittänyt tulla apuun luomalla lentokone lennolle strategia, joka on ilmiömäisen tehokas, vaikka se olisi mahdotonta toteuttaa todellista lentokentällä. Fermi Jason Steffen oli laatinut järjestelmää, jossa matkustajat olivat nousseet sisään exttraordinarily organisoidusti: In yhdet määräsi takana lentokoneen edessä, jokainen asettaa miehittää sama paikka toinen rivi. Nyt, koska jokainen pysähtyi asetut, heillä oli hieman tilaa käytävillä itselleen järjestää ja tallentaa kohteita ennen tarttumalla istuin ja ennen seuraavaa asetettu trudged sisään


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Scout Observer korvaa sotilaallinen Satcom saa virtansa iPhone 4

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:


Jos haluat kanavan sisäinen MacGyver, siellä on työkalu, joka ... odotetusti, se on powered by älypuhelin. Liittämällä iPhone 4 Scout Observer työkalupakki, se muuttuu spektrianalysaattori , tehomittari, yleismittari ja Low Noise Block Downconverter (LNB). Englanti, että laitetta avulla voit löytää ja tarkistaa satelliittien signaalit (mukaan lukien muut liikkuvat signaalit), mitata niiden vahvuus, ja määrittää GPS sijainti (muun muassa ). Kuuden punnan laite korvaa standardin 160 punnan Satcom terminaali, joten se on täydellinen tarvike peitetoimista - jos ne ovat erilaisia ​​romps haluat viikonloppuna. Yhtiö on nyt hyväksyä ennakkotilauksia kuljetusta varten joskus vuonna Q4, ja toivoo roll out versiot muita puhelimia lähitulevaisuudessa.

Scout Observer korvaa sotilaallinen Satcom saa virtansa iPhone 4 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 14:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Partiolainen | Lähetä | Kommentit

<em>Koodi Hero:</em> leikkiä ja oppia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2PqSd0w52o/emCode-Heroem-Play-and-Learn:

mikejuk kirjoittaa joilla verran olen ohjelmoija mitä kuulostaa jännittävä uusi peli: "Jos olet kyllästynyt pelejä, joissa olet juoksennella ammunta sotilaita tai hirviöitä, miten olisi peli, jossa voit ampua vihollisia voittaa tietokoneen koodinpätkiä joita voit sitten käyttää muotoa todellisuus ympärilläsi? On hyvä pelata ja tarpeeksi hyvä voittaa sekä Toimituksen valinta ja Lasten valinta tämän vuoden Bay Area Maker Faire. " Liittyy tarina on video demo, too.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Katso TechCrunch Häiritä hackathon live

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38RchbjkIRE/:

tcdisrupt-1

Sadat hakkerit osallistui lopusta eilen illalla aikaisin tänään aamulla klo neljännen vuosittaisen TechCrunch Häiritä hackathon San Francisco, rakennus tiimeissä ja herääminen tai popping tarpeeksi kahvia ja RedBull tätä am jotta keuliminen hakata tuomareille lukien Salesforce n varapääjohtaja Open Cloud Standards Kevin Marks , Betfairin johtaja Mobile Engineering Raj Vemulapalli , Googlen Rohit Khare , MyBlogLog ja OneTrueFan perustaja Eric Marcoullier , ja Ask.com: n johtaja Engineering, Mobile and Platforms Vishal Shah.




Tämän vuoden San Francisco hackathon oli meidän suurin Näytetään koskaan (yli 700 hakkerit ilmoittautunut tapahtumaan), ja mitä hakata joukkueet keksi aiemmin 24 tuntia ollaan arvioidaan lavalla jokainen joukkue annetaan 60 sekuntia aikaa läsnä. Me etsimme seuraavan GroupMe , käynnistyksen suunniteltu ja rakennettu New Yorkin hackathon vuonna 2010 . GroupMe oli juuri osti Skypen muutama viikko sitten.




Pian EA alkuperästä Store: Kolmannen osapuolen osasto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uTDA0SRrBpI/Coming-Soon-to-EAs-Origin-Store-Third-Party-Titles:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä RGDfleet kirjoittaa uutisia snipped päässä Pelaaja Gaia, joka perustuu raportin GameSpot Iso-Britannia: "noin kolme kuukautta nyt EA: n alkuperä myymälä, joka aiemmin tunnettiin nimellä EA Storesta, on tarjonnut digitaalisia kopioita juuri mitään EA otsikko Viestin -2009. Itse asiassa Origin on yksinomaan EA alusta alkaen ja on esillä mitään pelejä muiden kustantajien. Tämän päälle palvelu on rajoitettu pääsy EA-pelien kilpailija tarjoajat, kuten turkkilainen, Battlefield 3 ehkä olla johtava esimerkki . Tällä viikolla kuitenkin EA talousjohtaja Eric Brown vahvisti, että ne aikovat alkaa tuoda kolmannen osapuolen sisällön alkuperä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Missä olit # OnSept11?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eOsoupvx1TM/:

WTC Sept11

11 Syyskuu on meidän sukupolvemme JFK salamurhan: jokainen muistaa, mihin ne olivat kyseisenä traumaattinen päivä. Olitpa olivat lähellä iskut New Yorkissa, Washington, ja Pennsylvaniassa tai katsomassa kauhua kaukaa, se on päivä, joka muutti maamme ja monet elämämme. Tänään on täynnä muistotilaisuuksia ja jatkuva tv-lähetyksiä, mutta jotkut kaikkein kirvelevä muistikuvia ovat jo todellisuutta viserrys jossa ihmiset jakavat missä he olivat ja mitä he tekivät.


Jeff Jarvis , joka oli lähellä World Trade Center, joka päivä, tänään on Tweeting pois hänen vahva muisto siitä, mitä se oli olla Ground Zeron (Valitettavasti hänen Twitter-tilille sai korko-rajoitettu lyhyesti, koska hän oli Tweeting niin paljon, mutta nyt palautuu). NPR: n Andy Carvin kokoaa monia tweets ja rebroadcasting niitä käyttämällä # OnSept11 hashtag (hän on myös kerää ne Storify täällä ).


Jokaisella on muisti siitä, missä he olivat ja miten tuntui. Asuin San Francisco tuolloin ja heräsi uutiset. Tämä oli heti ensimmäinen kone osui World Trade Centeriin ja kukaan ei tiennyt mitä oli tekeillä. Painoin TV ja vaati tyttöystäväni New Yorkissa (joka on nyt vaimoni). Hän oli Fifth Avenue katsomassa savu roju yhdestä tornit. Sitten toinen kone osui, puhelut eivät mene läpi enää, ja maa tuli screeching pysähtynyt. Ainakin muutaman päivän. Lentokoneet olivat maadoitettu ja kukaan ei mene lähelle korkea rakennus tahansa. Missä olit # OnSept11?





Jeff Jarvis

Näin ihmiset käyttävät mitään, vaikka Snapple Iced Tea, pestä pöly pois itse. # 911




Suora internetlähetys: TechCrunch hackathon Demos - Sunnuntai 11am PT

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/x-bcbp1hBBM/: