søndag den 11. september 2011

Weird Science ei löydä sen näkymätön hiiri

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1PDJTGWkv4o/weird-science-detects-a-spring-break-baby-boom.ars:



Kanadan Girls Gone Wild on Spring Break ... johtaa merkittävä vauvabuumi yhdeksän kuukautta myöhemmin. Tämä on yksi tulkinta saadut tiedot seuranta Kaikki raskaudet , jotka hoidetaan Ontario sairaalassa. Aikuisille käsitys hinnat näyttivät huipussaan talvilomillesi, huippu, joka oli poissa nuorilla. Nämä tytöt olivat huippu käsitys maaliskuussa. "On olemassa useita uskottavia selityksiä vaatimaton mutta todellisia eroja havaittu tässä tutkimuksessa," kirjoittavat, ennen viittaa siihen, että yksi niistä on "sosiaalinen / koulun tapahtumista, jotka johtavat lisääntynyt seksuaalinen aktiivisuus."


Fermilab tutkijat selvittää, miten välttää kääntämällä ilma aisle isoon ihmiset Collider: on rajoitettu määrä kokemuksia, jotka voivat houkutella teidän kirjeenvaihtaja mennä murhaava riehua, mutta lennolle liikennelentokoneen on yksi niistä. Onneksi fyysikko on ainakin yrittänyt tulla apuun luomalla lentokone lennolle strategia, joka on ilmiömäisen tehokas, vaikka se olisi mahdotonta toteuttaa todellista lentokentällä. Fermi Jason Steffen oli laatinut järjestelmää, jossa matkustajat olivat nousseet sisään exttraordinarily organisoidusti: In yhdet määräsi takana lentokoneen edessä, jokainen asettaa miehittää sama paikka toinen rivi. Nyt, koska jokainen pysähtyi asetut, heillä oli hieman tilaa käytävillä itselleen järjestää ja tallentaa kohteita ennen tarttumalla istuin ja ennen seuraavaa asetettu trudged sisään


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar