lørdag den 30. april 2011

Game Over on kannustin App Downloads

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z7W55IVecPI/:

Array

FCC avaa lattia yleisön kommentoimaan AT & T / T-Mobile paljon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/fcc-opens-floor-for-public-comment-on-atandt-t-mobile-deal/:


Koska maailman insinöörit eivät ole vielä keksiä tapa lukea ajatuksia internetissä (tai ollenkaan, viime pyysimme ), emme tiedä mitä ajatella kosi T-Mobile AT & T . Olemme melko varmoja, sinulla mielestä jonkinlainen, vaikka, ja jos haluat tulla kuulluksi, nyt on tilaisuus antaa Federal Communications Commission lukea teidän ajatuksia, perusteltu ottaa miten GSM-monopolia Yhdysvallat voisi tai ei ehkä toimi. (Puhu nyt tai vaietkoon iäksi, toisin sanoen.) Antaa lausuntoja, käy helposti lähde linkeistä, jos FCC on joitakin käteviä lomakkeet - yksi lyhyttä kommenttia, joista toinen koskee pitkiä kommentteja (jos olet liittää PDF asiakirja) ja yksi maaginen numero liittyvän menettelyn, joka on 11-65. Let 'em tietää, miten voit vaikuttaa, jos kauppa menee läpi, paremmin tai huonommin.



[Kiitos, Jeff]

FCC avaa lattia yleisön kommentoimaan AT & T / T-Mobile käsitellä perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Punertava , Android Poliisi | lähde FCC (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Tulevaisuus Silon Language Library

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O_WW5199rbU/The-Future-of-SiLos-Language-Library:

i4u kirjoittaa "Aikaisin tänä aamuna minulla oli tilaisuus puhua Ase (lausutaan" Ace ") Deliri, kuraattori Silo, maailman ensimmäinen digitaalinen kieli kirjasto. Sen ydin, Silo on perunamuusi Wikipedian ja Babelfish, avoin tietokanta keskittyy helpottamaan real keskusteluja oikeita ihmisiä. "Jos sinulla on 800-1200 sanoja sanasto, voit kuljettaa päivittäin keskustelua. Juuri etsimme. Miten saat keskustelu menossa?"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miten DIY Terveys uudistus voi auttaa sinua voittamaan Talent Wars

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7-a98_CoAQg/:

Array

Shocker! Microsoft komentoja 79 prosenttia työpöydän OS markkinoiden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/shocker-microsoft-commands-79-percent-of-desktop-os-market/:


Kaikki tietävät, että Windows on asennettu valtaosa tietokoneita, mutta on aina mielenkiintoista saada muistutuksen mitä käteisellä lehmän OS on ollut Redmond. Gartnerin mukaan Microsoftin omistaman 78,6 prosenttia maailmanmarkkinoiden työpöydän käyttöjärjestelmissä lopussa 2010 - lähes 9 prosenttia vuodesta 2009. Tämä tarkoittaa, että 30400000000 dollaria tuloja, että eri yritykset syntyvät, 23800000000 dollaria vuorattu Microsoftin kassaan. Mutta, kun Windows on pomo, Mac OS X ja - odottaa sitä - Red Hat, lähetetty suurempaa hyötyä. Applen markkinaosuus paisuivat lähes 16 prosenttia 1,7 prosentin markkinaosuudella, Red Hat kasvoi 18 prosenttia, kun taas musta hevonen Oracle hyppäsi yhdeksäs paikka neljänneksi ja 7683 prosentin markkinaosuuden kasvu - ei pieni ansiosta 2009 hankintaa Sun Microsystems. Vain yksi kysymys on edelleen, niin - kuka häviäjä?


Jatka käsittelyssä Shocker! Microsoft komentoja 79 prosenttia työpöydän OS markkinoiden


Shocker! Microsoft komentoja 79 prosenttia työpöydän OS markkinoille alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BetaNews | lähde Gartner | Lähetä | Kommentit

Käyttämällä Google Maps simuloida tsunameja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gP0aWWxL5xc/Using-Googlemaps-To-Simulate-Tsunamis:

flemster kirjoittaa "tsunamin Mapper on uusi sivusto, joka käyttää Google Maps korkeus palvelu ja tulva algoritmin ennustaa, millä aloilla lähellä rannikkoa todennäköisesti vaikuttaa tsunamin. Voit etsiä lähin ranta, joka aalto otsikko ja korkeus ja kaksoisnapsauta tsunamin lähtökohta rannikolla, jonka jälkeen tsunamin alue tulee tehdä. Luonnollisesti ennustaa tsunami on paljon monimutkaisempi kuin tämä ja tämä hakemus on yleisopas eikä todellinen ennustaja. kuitenkin simulaatiot Viime Japanin simulointi ovat mielenkiintoisia. Vertaile tsunamin Mapper simulointi tämän ilmakuva Ishinomaki jälkeen maaliskuun tsunamin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gillmor Gang 4.30.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V6E1H80oj3g/:

Array

Plex soittaa mukava teidän Honeycomb liuskekivi jälkeen sovellus päivittää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/plex-plays-nice-with-your-honeycomb-slate-after-app-update/:


Olemme kehui Plex on aiemmin antaneet meille box-vapaata XMBC ja se ihmeellinen median taito . Ongelma on, sen sovellus ei ollut optimoitu Honeycomb OS ja upsized näytön kiinteistöjä Android laatat - tähän asti. Kun päivitetty koodi tulee tabletti-ystävällinen asettelujen ja nopeasti vieritys kaikissa ruudukon ja luettelon näkymät, jotta voit zip kautta suuria paikallisia mediakirjasto. Se sisältää myös suoraan soittaa ja Internet streaming sans-koodauksen (kuten äskettäin uudistettu IOS app ) ja reaktiojärjestelmissä ne nyt vid mielihaluja. Parannukset palvelevat pienempiä Android-laitteet sekä, mikä tekee juuri tasa-arvoisempi app houkuttelevampi kuin koskaan ennen. Best of all, se on silti vain viisi taalaa.



[Kiitos, Andrew]

Plex soittaa mukava teidän Honeycomb liuskekivi jälkeen sovellus päivittää perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Plex | Lähetä | Kommentit

AT & T tuo HSUPA on Atrix 4G ja Inspire 4G, yksi edellyttää WiFi ladata päivityksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/atandt-brings-hsupa-to-atrix-4g-and-inspire-4g-one-requires-wifi/:


Jos olet hieman, ylpeä, mutta-tunne-kuristettu omistaja Motorolan Atrix 4G tai HTC Inspire 4G, sinun päivän hirvittävän hidas kuvat ovat lähes kautta - jälkeen joitakin alustavia testejä , AT & T on liikkuvan pois päivityksiä, jotka antavat "lisää mahdolliset tiedot nopeus "sekä HSPA + puhelimet oikeus tilauksesta . Inspire 4G: n patch myös "tehdä sähköpostitse perustaa prosessi paljon helpompaa", kun taas Atrix 4G todella saada pari päivityksiä, jotka väitetysti tuo paremman Bluetooth-yhteensopivuus, sormenjälki lukija suorituskyky ja akun (joka on aina plus) sekä kyseenalainen hyöty kääntämällä Atrix tulee EDGE hotspot, ja kolahtaa Android 2.2.2 toivottavasti korjata kaikki jäljellä SMS reititys vikoja . Varoituksen sana kuitenkin, sinun täytyy heittää Atrix ylös WiFi-verkkoa saada näitä herkkuja - kaikki GS maailma ei auta sinua.

AT & T tuo HSUPA on Atrix 4G ja Inspire 4G, yksi edellyttää WiFi ladata päivityksen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 12:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET , Android yhteisön | lähde AT & T , HTC | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Paras Pienet Footprint autoilu?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjHBTmsOLek/Ask-Slashdot-Best-Small-Footprint-Modern-Browser:

Annirak kirjoittaa "Olen viime aikoina alkanut maksaa työharjoitteluun yritys joka laajenee nopeammin kuin IT-osasto voi toimittaa uusia laitteita. Tämän vuoksi olen ollut myönnetty P4 2,4 GHz 512 Mt RAM-muistia. Tällä hetkellä olen käyttäen Firefox 4, mutta mielestäni se syö aivan liian paljon minun rajoitettu RAM. En halua luopua joistakin enemmän modernin käyttöliittymän ominaisuuksia, jotka tarjoavat nykyisiä versioita Firefox ja Chrome, mutta minun on pienempi jalanjälki . Mitä muita selaimia ovat siellä, joka voisi auttaa minua säästää resursseja? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






App katsaus: saumatonta IOS-ja Mac (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/app-review-seamless-for-ios-and-mac-video/:


Jos olet sellainen henkilö, joka aina kuuntelee musiikkia ja olisi kuulunut kuollut kuulokelähtö vähemmän, tauko että laulu nopeasti toisen ja tarkistaa saumattomat. Tämä kevyt sovellus linkit sinun iPhone n soittimella iTunes Macin ja melko taitava - puhumattakaan Cupertino-herra - muoti. Koko ydin on "siirtyminen", joka samalla katoaa laulu toisessa päässä taas tuo sitä täysillä muista. Kaikki se kestää päästä alkuun on nopea 0,99 dollaria ladata i-laite ja vapaa Mac-keskeinen kumppani app. Toimiiko se niin mainostetaan, vai onko se todella vain temppu? Head ohi tauon nopeasti pilaantunut miten saumaton tämä apuohjelma on todella.

Jatka käsittelyssä App katsaus: saumatonta IOS-ja Mac (video)


App katsaus: saumatonta IOS-ja Mac (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 13:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes Store | Lähetä | Kommentit

Apua rakentaa maailman ensimmäisen yhteisön rahoittama CPU ASIC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JhaevSqyjyI/Help-Build-the-Worlds-First-Community-Funded-CPU-ASIC:

Anonyymi lukija kirjoittaa "32-bittinen OpenRISC CPU on saatavilla useita FPGA ja muuttui kaupalliseen ASIC vuonna 2003. Nyt OpenCores yhteisö pyytää lahjoituksia luoda uuden ASIC kanssa OpenRISC CPU, ethernet, PCI UART, USB ja muut oheislaitteet. Tavoitteena on pystyä myymään näitä ASIC edulliseen hintaan kaikille, jotka haluavat rakentaa halvalla sulautettuja järjestelmiä rakennetaan täysin avoimeen lähdekoodiin. OpenRISC toimii tällä hetkellä Linux 2.6.37 ja on satamien gcc 4.5.1 muun muassa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Kehittäjät: MS toivoo houkutella IOS-sovellusten API mapping

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i-ZkVCqBd-c/Developers-MS-Hopes-To-Lure-iOS-Apps-With-API-Mapping-Tool:

Microsoft ei seiso toimettomana sivusta, kun Appple n App Storessa täyttyy ohjelmistojen fysdt kirjoittaa "juuri ilmoitti palvelun nimeltä IOS Windows Phone 7 API kartoitustyökalu toimii vaihtaa kehittäjille ottaa hakemuksia he jo kirjoitettu Applen alusta , ja keksiä tapoja saada koodi toimimaan Microsoftin standardeja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Maanantaina AT & T asiakkaat Anna Era Broadband Caps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XY9iBRCtNzY/On-Monday-ATampT-Customers-Enter-Era-of-Broadband-Caps:

theodp kirjoittaa "The Age of Broadband Caps alkaa maanantaina, AT & T määräämästä 150 Gt yläraja DSL tilaajille ja 250 Gt UVerse käyttäjille, ja pitää mittari käynnissä sen jälkeen. Suunnitelmassa mukana AT & T: n 16 + miljoonaa asiakasta ovat yhä useammin verkossa video kuten Hulu ja Netflix-demand streaming palvelun sijasta maksaa kaapelin. AT & T: n Man Valkoisessa talossa, jotkut pelkäävät siellä "digitaalinen hiekkatie" Amerikan tulevaisuus. Jo täytäntöönpanosta tietojen maaottelua Kanada on saanut Netflix on oletusarvoisesti huonompilaatuista streaming video suojata sen käyttäjää yliannostus maksuja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Saksan Aerospace Robot Toistot Catch joissa kaksi kuulaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FWp1htoCMTc/German-Aerospace-Robot-Plays-Catch-With-Two-Balls:

HizookRobotics kirjoittaa "Saksan Aerospace Center (DLR) on suunniteltu" Rollin 'Justin "korjata satelliitteja avaruuteen. Mutta robotiikkaa työ ei ole kaikki työ eikä leikkiä ... Aiemmin DLR insinööriä oli Justin" tanssia kuten Pulp Fiction. " Viime aikoina työssä esitellään kansainvälisessä konferenssissa Robotics and Automation (ICRA) kahden viikon DLR insinöörit osoittanut koko kehon reaaliaikainen valvonta, jotta Justin kiinni kaksi palloa kerralla, tai sinua valmistautumaan kahvia . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






On-Screen-näppäimistö Maliit demoed kanssa Gnome 3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kdHAe_eWuQI/On-Screen-Keyboard-Maliit-Demoed-With-Gnome-3:

Kehittäjä Jon Nordby on lähetetty video demo näyttönäppäimistöllä Maliit - tarkoitus "on syöttötavan hanke MeeGo ja muiden GNU / Linux-pohjaisten sulautettujen / alustoilla" - työskentely tabletti käynnissä Gnome 3 alle Fedora. Nordby mainitsee, että Fedora paketit ovat teoksia, jotka haluaisit kokeilla sitä. Näppäimistö näyttää näyttävästi sujuvasti ja joustavasti (mukaan lukien kielikohtaisten merkistöjä) Kunpa se olisi sileä pyyhkäisemällä ennakoivaa kykyä koskettimia kuten Swype.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.