lørdag den 30. april 2011

Google kasvot 50.000.000 dollaria oikeusjuttu yli Android paikannuslaitteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OcRjsI9HWz4/google-faces-50-million-lawsuit-over-android-location-tracking.ars:


Google ja Apple ovat molemmat olleet uutiset tapahtumat yli yksityiskohtaisesti, kuinka molempien yritysten mobiiliratkaisujen käyttöjärjestelmiä, tallentaa ja toimittaa paikannusominaisuuden tiedot. Jälkeen ryhmäkanteisiin puku toi kaksi Tampa miestä kohdistaminen Apple väitettyjä käyttäjän seurantatiedot, Google on samantapaisessa ryhmäkanteen oikeusjuttu arkistoida Detroit keskiviikkona.


Viime viikolla paljastui , että IOS laitteet välimuisti paljon paikkatietoja tiedoston varmuuskopioidaan käyttäjien tietokoneisiin. Tiedosto on piilossa normaali pääsy iPhone ja iPads, mutta on salaamaton, ja ellei käyttäjä halutessaan salata IOS varmuuskopiot iTunesissa, tiedosto on salaamaton. Vaikka joku olisi käsiksi joko laitteen saada tietoa, ilmennyt , että tietoja voidaan käyttää seuraamaan yksilöitä, mikä vaarantaa heidän yksityisyyttään.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar