lørdag den 30. april 2011

Vetoomustuomioistuin hissit kantasolututkimuksen rahoituksen kielto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JEi04cxuq_A/appeals-court-lifts-stem-cell-funding-injunction.ars:


Tänään, kolmen tuomarin paneeli Yhdysvaltain vetoomustuomioistuin nostetaan välipäätös vastaan ​​NIH: n tarkistetun politiikan rahoitusta kantasolututkimukseen. Uusi politiikka, joka avaisi tutkimusrahoitusta moniin ihmisalkion kantasolujen linjoja (hESCs) houkutteli oikeusjuttu tutkijat, jotka keskittyvät aikuisten kantasoluja, jotka väittivät, että heidän mahdollisuuksiaan saada avustuksia oli vähentynyt. Tämä puku tuotettu määräystä, joka estää National Institutes of Health myymästä rahoitusta hESC työtä. Vetoomustuomioistuin oli aiemmin asunut tämän välipäätöksen, nyt se on poistanut sen kokonaan, vaikka kyseessä on jatkuva kohti oikeudenkäyntiä käräjäoikeudessa tasolla.


Vuosikymmeniä, lainsäädäntö kutsutaan Dickey-Wicker Tarkistus on estänyt Yhdysvaltain hallituksen rahoituksen tutkimukseen, jossa ihmisen alkio tuhotaan. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että tämä kielletään rahoitus töitä, joissa hESCs on johdettu tuhoamalla hedelmöittää munat. Eroja syntyy kuitenkin koskevaan tutkimukseen, johon hESCs jotka on aiemmin luotu. Presidentti Bushin hallinto, että tämä on hyväksyttävää edellyttäen, että TSK perustaminen tapahtui ennen tiettyä päivämäärää. Presidentti Obaman hallinto nosti tämän ajallisen rajoituksen, työ aiemmin luotu hESC linjat on nyt tukikelpoisia riippumatta luontipäivämäärä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar