søndag den 3. juli 2011

Hacker altistaa osat Floridan Äänestäminen Database

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vW7Urpm5wAQ/Hacker-Exposes-Parts-of-Floridas-Voting-Database:

Dangerous_Minds kirjoittaa "Jotkut katsovat, että vaalit voidaan Uistin ääntä peukaloitu. Yksi hakkeri, joka kulkee nimellä Abhaxas, päätti todistaa että ääniä ei varma altistamalla osat Floridan äänestyksen tietokantaan. Said Abhaxas lähetettäessä data, "Kuka uskoo äänestäminen ei ole peukaloitu? '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kinect / iPad hakata pitäisi auttaa sinua saamaan Obi-Wan huomion (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/kinect-ipad-hack-should-help-you-get-obi-wans-attention-vide/:


Tiedät vanha juttu, eikö? Voit saada haltuunsa suunnitelmat Imperiumin kuun kokoinen avaruusasema, ja nyt he ovat tulleet vangita sinua. Mitä tehdä? No, jos sinulla pääsy Kinect, iPad, ja String SDK, olet onnea. Ihmiset on LAAN Labs osoittanut näppärä pikku hakata , jotka voivat kääntää 3D tallennettuja käyttämällä Xbox 360 perifeerinen osaksi prinsessa Leia-herra lisätyn todellisuuden kuva toistaa Apple tablet. Tarkista alla oleva video - ellet suttuinen näköinen nerf Herder, että on.

Jatka lukemista Kinect / iPad hakata pitäisi auttaa sinua saamaan Obi-Wan huomion (video)


Kinect / iPad hakata pitäisi auttaa sinua saamaan Obi-Wan huomion (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 16:50:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

(Perustaja Stories) MakerBot n Bre Pettis: "Aloitimme 3 Guys, laserleikkurin, ja unelma"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AZNFUGzNB5w/:






Joten Puhutaanpa hieman juostaan ​​tästä liiketoiminnasta.


Oikea.


Tämä on ensimmäinen käynnistyksen.


Joo.


Tiedätkö, mitä luulen. Vain yleisesti millainen mitä olette todettu olevan keskeisiä haasteita? Onko se reunus? Olet yksi harvoista yrityksistä, puhuimme täällä että on laitteiston käynnistyksen. Mielestäni erityisesti Haasteena on siellä, kuten eivät pidä sinusta tehdä juttuja Kiinassa. Tällainen asioita.


Joo.


Joten ensimmäinen, mitä yllätys sinulle eniten? Onko se vaikeaa? Onko se helppoa?


Tarkoitan, asia, joka yllätti minut eniten alussa oli, että kaikki ei ole verkossa erityisesti palvelualalla. Kuten useimmat valmistus on vielä luettelo ja puhelu ja faksi infrastruktuuri.
Joten saadakseen Thi


Toyota Scion IQ Sähköauto aloittamaan vuonna 2012

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7_YUY8UOogg/Toyota-Scion-IQ-Electric-Car-To-Launch-In-2012:

Mightee kirjoittaa "Toyota virallisesti julkistetaan vuosittain jälleenmyyjä kokouksessa Las Vegasissa, että kaikki sähköllä Scion iQ tulee ensi vuonna Yhdysvalloissa. Mukaan Toyota, Scion iQ voi vain mennä 50 mailia yhdellä latauksella. Tämän vuoksi Se on edessään kova kilpailu 73 mailin Nissan Leaf ja 85 kilometrin Mitsubishi i. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Muusikot, viritä koskettimet: pelaa kannettavan orkesteri

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OEKpftzorVM/laptop-orchestras-what-are-they-and-where-did-they-come-from.ars:


Sanat "laptop orkesteri" voisi loihtia visioita zombien kaltaisia ​​pelaajia he istuvat tietokoneiden-LAN osapuolen style-valvoa sähköisen ääniä, jotka muodostavat jonkinlaisen musiikkiesityksen. Todellisuus on paljon jännittävämpi, mukaan säveltäjä, esiintyjä, ja professori Dan Trueman, joka oli mukana perustamassa Princeton Laptop Orchestra (tunnetaan myös nimellä PLOrk ) vuonna 2005 ja on sittemmin johtanut leviämisen laptop orkestereita ympäri maailmaa.


Mukaan Trueman, kannettavan orkesterit Voittaa "vanhan maailman" Esitykset tarjoamalla uusi tapa ihmisiä tekemään musiikkia yhdessä. He myös haastaa perinteistä käsitystä mitä pitää instrumenttia.


Onko tämä vain uusi villitys musiikin Anarkistit? Trueman sanoisi: Ehkä, mutta who cares?


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Nexus S mini-peli tuo hassuttelu on luettelo pakko-specs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/nexus-s-mini-game-adds-whimsy-to-list-of-must-have-specs/:


Kun pyritään auttamaan pakottaa ambivalentti käden kassalle, Googlen ottanut selvästi whimsical lähestymistapa Nexus S markkinointi. Lopputulos: interaktiivinen, YouTube -isännöi mini-peli, jonka avulla voit pomppia ja puhaltaa neljä Google App-merkityn palloja läpi suppilo Nexus S. Sound hauskaa? Se ikään kuin on, mutta ennen kuin ihme, jos viimeinen puoli tuntia meni, pitää mielessä ole mitään vapaata luurin lopussa tämän Android Rainbow - vain puhdas hauskaa. Se on söpö häiriötekijä, joka luultavasti ei ole sinulle unohtaminen kahden ytimen prosessorit lähiaikoina, mutta saattaa silti keinutella luottokorttisi jos olet typerä tyyppi. Tarkista lähde alla saat Google-pelaamisessa.

Nexus S mini-peli tuo hassuttelu on luettelo pakko saada tiedot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Nexus contraptions | Lähetä | Kommentit

Voiko USA Still Lyijy Space huolimatta Shuttle laidalla?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eaGI09Y3ds8/Can-the-US-Still-Lead-In-Space-Despite-Shuttles-End:

Hugh Pickens kirjoittaa "NASAn Charles F. Bolden sanoo, että tulevaisuus on valoisa ja lupaa, että jonakin päivänä ihmisillä laskeutuu Marsiin." American johtoasemansa avaruusalan jatkuu ainakin seuraavan puolen vuosisadan koska olemme luoneet perustan menestys, "kansakunnan tilaa mestari sanoi puheessaan National Press Clubilla." Kun kuulen ihmisten sanovan, että lopullinen sukkula lennon myötä päättyy Yhdysvaltojen miehitetyt avaruuslennot, te kaikki täytyy elää toisella planeetalla. Emme päättyy miehitetyt avaruuslennot. Olemme recommitting itsemme siihen. " Bolden sanoo vuoden kuluessa yksityiset yritykset voisivat ottaa hoitaakseen prosessi lähettää lastin siirtojen kiertoradalle ja vuoteen 2015 mennessä teollisuus voi ottaa astronautti liikennettä, mikä vapauttaa NASA keskittyä pitkän aikavälin tavoitteisiin päästä yli maapallon varjossa. "Haluammeko säilyttää toistaa itseämme vai haluammeko katsoa iso horisontissa? " sanoo Bolden. "Minun sukupolveni kosketti kuun tänään, NASA, ja kansa, haluaa koskettaa asteroidi, ja lopulta lähettää ihmisen Marsiin." Ryhmä entisiä astronautteja ja muut kriitikot ovat puhallettu viraston ja Obaman hallinnon päättyy 30-vuotias sukkula ohjelma, kun kulmakivi NASA. "NASAn miehitettyjen avaruuslentojen ohjelmaan on merkittävä epäjärjestyksessä ilman selkeää operaation näköpiirissä. Meillä ei ole mitään raketteja kuljettaa ihmisten alhainen Maan kiertoradalla ja sen jälkeen määrittelemättömän monta vuotta, "kirjoittaa Neil Armstrong, Jim Lovell ja Gene Cernan." jälkeen puoli vuosisataa huomattavaa edistystä, johdonmukaisen suunnitelman ylläpidosta Amerikan johtajuus avaruustutkimus on enää selvää. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsungin Galaxy S II tulee yhtiön nopein myynti puhelin: kolme miljoonaa 55 päivää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/samsungs-galaxy-s-ii-becomes-companys-quickest-selling-phone/:


Samsung myi kolme miljoonaa alkuperäiseen Galaxy S puhelin 85 päivää. Muutamaa kuukautta myöhemmin koko kymmenen miljoonaa oli siirretty. Nyt näyttää siltä, ​​superphone oikeasta seuraaja voi laittaa että jälkimmäinen tilaston häpeään. Asu juuri ilmoittanut, että se kesti vaan 55 päivää siirtyä kolme miljoonaa Galaxy S II puhelimia , joka toimii ulos yhteen puhelimeen välein 1,5 sekuntia. Se Sammyn vilkkainta myydyin älypuhelin koskaan, ja olemme arvaamaan, että se tulee pysyä tahdissa kerran, että AT & T variantti laskeutuu Yhdysvaltain maaperällä. Mikä on tulossa , oikea Samsung?

Jatka lukemista Samsungin Galaxy S II tulee yhtiön nopein myynti puhelin: kolme miljoonaa 55 päivää


Samsungin Galaxy S II tulee yhtiön nopein myynti puhelin: kolme miljoonaa 55 päivää alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Engadget espanja , OLED-Info | lähde Samsung Huomenna (Flickr) | Lähetä | Kommentit

Power Of Pull

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sP3c71PFkv0/:

Toimittajan huomautus: Tämä viesti oli kirjoittanut Alex Rampell , toimitusjohtaja TrialPay . Rampell on säännöllinen avustaja TechCrunch - katso hänen edellinen Vieras Viestit tässä.


Mikä tekee sähköpostista, Facebook ja Google niin arvokas? Vastaus: Käyntiosoite niitä on pitkälti spontaani huolimatta synapsien että palo aivoissa, jotka tekevät luet sähköpostia, Facebook-syötteen tai päättää tutkimukseen jotain Google. Toisin sanoen, ihmiset vetää sisältöä itse, sen sijaan, että sisältöä voi työntää - tai pakotettu - heille.


Paras tapa tarkastella kuluttajien web-sovelluksia on niin monimutkainen pino "vetää" ja "työntää". Ettei näitä ehtoja voidaan sekoittaa aikaisemmin sukupolven push : "pull" on toivottua toimintaa kuluttaja, kun taas " push "on kehotus, jonka myyjä / tuottaja. Kuluttaja lopulta "vetää" matkapuhelimella tai tietokoneella. Kaikki muu on "työntää" kuluttajalle kautta mainoksia, sähköposteja tai muita markkinoinnin keinot yrityksiltä hinku saada liiketoiminta ja liikennettä.


Suurin temppu, että Facebook koskaan "veti" oli muuttumassa push alustan (riippuu email kosimaan käyttäjät takaisin) de facto veto-alustalla. Facebook touts että 50% + sen käyttäjät log-in joka päivä, ja minun arvaus on, että valtaosa niin ilman kehotusta. Push on edelleen arvokas vaan täydentää massiivinen vedä että Facebook on kehittänyt.


Miksi Vedä niin tärkeää verkkoyrityksen? Leikkaavat voimat ihmisen psykologian ja taloustieteen.


Ensinnäkin psykologia: miettiä, miten useimmat ihmiset vihaavat on "myydä". "Myytäisiin" on eräänlaista push. Kuluttajat saavat satoja lähettää tarjouksia ja sähköpostit työntää niitä joka viikko. He oppivat hienosäätää näitä keräyksiä ulos, varsinkin jos ne eivät ole ostaa ajattelutapa. Merkitys on tehtävä tarjota kuluttajien sovi paramaterized ajan.


Toiseksi taloustieteen: vedä alustaa ei tarvitse antaa rahaa tavoittaa tai hankkia asiakkaita, push alustan ei. Facebook markkinointi viettää käyttäjää kohden on alhaisin yritys tiedetään mies. Myönnettäköön, Facebook on luonnostaan ​​virus ja täynnä verkostovaikutukset, mutta oma-aloitteisesti vetää ilmiö on ollut ratkaiseva Facebook valta-asemaa.


Arvo veto ei ole vain kuluttajan yrityksille. Kaikki Business-to-Business yritys tietää arvo "kysyntä sukupolvi": katalysoi "pull" asiakkaat. Nopein ja halvin myyntiajat alkaa vetää, jonka mahdollinen asiakas.


Kaikkiin web-yhtiö, edistää Pull on olennaista luoda arvoa ja osallistumista. Ei ole pulaa upeita sovelluksia ja hämmästyttävä teknologia, joka pysähtyy vuoksi puutteesta vedä. Mutta suurin taloudellinen saavutus on "pull" alusta on tulossa mekanismi, joka "työntää" yritysten on sitouduttava yleisömenestys kiinnittäen kaunistaa komeasti tehdä niin. Tämä odotus miksi yritys kuten Twitter voidaan arvostetaan miljardeja pienellä tuloja.


Tässä muutamia tapoja ajatella edistää vedä:


Plan Noin Tapahtumat


Groupon Nyt on Groupon pyrkimystä lisätä vetää sen perinteisesti Push-palvelu. Haluan syödä, Minne menen? Groupon. Jokaisella ihmisellä halu on luonnollinen veto taipumus. Being "ensiavun" on ihmisen halu on uskomattoman arvokasta.


Etsi Poissa analogiat


Useimmat muodot vetää sovi ennalta sosiaalinen malli, kohti kommentoida "ihmisen halu" yläpuolella. Ennen Google ihmiset käyttää puhelinluetteloita (spontaani) löytää palveluja. Ennen sähköpostin, henkilöt tarkistavat niiden postin postilaatikkoon, yleensä tiettynä aikana (kun mai


Samsung vetäytyy Counter-vastaan ​​käydyn Apple

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B2FY78BmaXM/Samsung-Withdraws-Counter-Suit-Against-Apple:

tekgoblin kirjoittaa "Samsung on peruuttanut vasta-puku vastaan ​​Apple niiden meneillään oikeudellinen taistelu, joka koskee samankaltaisuuksia iOS laite Uusimmat vastaan ​​Galaxy S kokoonpano Samsung. counter-puku huolissaan suunnittelu käyttöliittymä on hyvin samankaltainen kuin Samsungin: "sukua perustavanlaatuisiin innovaatioita, jotka lisäävät mobiililaitteen luotettavuutta, tehokkuutta ja laatua ja parantaa käyttöliittymän matkapuhelimissa ja muissa tuotteissa."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Seksuaalinen aktiivisuus seurataan Fitbit näkyy Googlen hakutuloksissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xT_q0KAD7B4/:



Yikes. Käyttäjät kunto ja kalori Tracker Fitbit ehkä enemmän varovainen, kun luot profiilin sivustolla. Seksuaalinen aktiivisuus monien käyttäjien yhtiön tracker ja Online Platform löytyy Googlen hakutuloksissa, mikä tarkoittaa, että näiden käyttäjien profiilit ovat julkisia ja haettavissa. Voit napsauttaa tästä päästä näihin tuloksiin.


Kuten ehkä tiedätte, Fitbit Tracker on kompakti puettavat laite, leikkeiden päälle vaatteet tai pujahtaa taskuun ja kaappaa kautta kiihtyvyysmittari tekniikkaa, tietoa päivittäin terveyttä koskeviin toimintoihin kuten toimet, kuljetun matkan, kulutetut kalorit, liikunta voimakkuustasoa ja unen laatua. Käyttäjät voivat myös kirjautua ravitsemus, paino, muiden toimintojen (mukaan lukien seksuaalinen aktiivisuus) ja muiden terveyttä tietoa sivuston saadakseen kokonaiskuvan heidän terveydentilansa.


Joten miksi Fitbit käyttäjien profiileja voi olla haettavissa Google? Ei se ole oikeastaan ​​Fitbit vika. Kun luot profiilin, oletuksena suojausasetus mahdollistaa profiileja löytyy hakutuloksissa (Google, Bing jne.). Jos et tyhjennä tätä asetusta, se ilmeisesti Tee profiilistasi julkinen kaikille löytää.


Joten nämä käyttäjät voivat tietämättään jakavat intiimien yksityiskohtia (eli suudella, halailu ja enemmän) kun äänittää seksuaalinen aktiivisuus laskea kuinka monta kaloria he ovat paloi tiettynä ajanjaksona.


Tietysti sukupuoli ei lasketa käyttää, mutta kannattaa miettiä kahdesti ennen kuvaamista sen Fitbit ja tehdä profiiliisi yleisölle avoimia (TMI, anyone?). Ja vähentämään tätä asiaa, ehkä Fitbit pitäisi muuttaa yksityisyyden oletusarvot.


Kiitos Andy Baio varten kärki.














Quadrocopters: poistettu kohtaus kela painos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/quadrocopters-blooper-reel-edition/:







Olemme hänestä tämä on video, joka tulee olemaan pelissä kun "pesää" ottaa haltuunsa - sentimentaalinen, "katsokaa kuinka pitkälle olemme tulleet" voitto kela Quadrotor kansakunta. Mutta nyt, nyt vain pitää keskittyä pehmeämpi puoli tulevaisuuttamme Nemesis "koulutus-huone foibles. Playing kuin ü ber-Geek versio Amerikan Hauskimpia kotivideoita myönnämme me säröillä hymy katsomassa näitä hyönteisen kaltaisia ​​botit yliopistosta Pennsylvanian ymmärtää Lab kestää muutamia kovia iskuja vuonna nöyryyttä kehässä. Pelko parvi syrjään, se on humoristinen käänne muuten droning tutkimushankkeessa . Ottaa pois? Schadenfreude - Kyse ei ole vain ihmisille.



[Kiitos, Daniel]

Quadrocopters: poistettu kohtaus kela painos alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde University of Pennsylvania | Lähetä | Kommentit

Mies Vaatimus Puolet Facebook kärsii Vastoinkäymiset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b0xEGe6P89U/Man-Claiming-Half-of-Facebook-Suffers-Setbacks:

itwbennett kirjoittaa "Slashdot lukijat muistavat Paul Ceglia, mies, joka sanoo Mark Zuckerberg päätti jakaa Facebook hänen kanssaan ja on sähköpostin todistaa sen. No, hänen tapauksessaan kääntyi huonompaan tällä viikolla. Kaksi asianajotoimistojen edustaa häntä erosi Tuomari kieltäytyi lykätä kuulo, jotta hänen uusi asianajajat saada kiinni, ja tuomari määräsi hänet luovuttamaan tietokoneiden ja sähköisten sekä paperi todisteita. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Julistuksessa Vakuutus Independence

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Dave Chase on perustaja ja toimitusjohtaja Avado , TechCrunch Häiritä NYC finalisti. Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytäntöjen ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Tämä on osa I kahden osa postitse. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


Laajuus tee-se-itse (DIY) terveydenhoitojärjestelmän uudistamisesta liike on dramaattisesti suurempi kuin tajusin kirjoittaessaan siitä, miten kyseisen liike voi vaikuttaa Talent Wars tapahtuu tech yhteisössä. Niin paljon, että olen vakuuttunut, että olemme partaalla kolmas, ja ylivoimaisesti suurin, suuri aalto Health IT. Ensimmäinen aalto oli käyttöönotto mainframe / minitietokonejärjestelmäinsinöörinä perustuu osastojen ratkaisuja. Toinen aalto oli ominaista asiakas-palvelin-järjestelmät ja suurempaan yhdentymistä koko Healthcare Enterprise, joskin vielä rajallinen välillä terveydenhuollon organisaatioissa.


Kumpikaan kahdessa ensimmäisessä vaiheessa muuttanut dramaattisesti maisema terveydenhuoltoon. Sen sijaan kolmas aalto perinpohjaisesti muuttaa kilpailutilanteessa. Healthcaren hyperinflaatio on syttynyt DIY Terveys uskonpuhdistajat julistaa mitä merkitsee julistuksen Vakuutus Independence . Vaikka uudistajia tunnistaa vakuutus on tärkeä rooli hallintaan suuren riskin tapahtumien (talon tuleen, auto-onnettomuus, syöpä), maksu-for-palvelumalli taustalla vakuutuksia päivittäinen terveydenhoito on luonut mitä merkitsee 40% "vakuutus byrokraatti vero ", että he haluavat vapautta.


Protestoivat Healthcare verotuksen byrokraattisuuteen


Yhteenveto julistuksen Vakuutus Riippumattomuus on seuraava:



Healthcaren kieroutuneet kannustimet ja mukana tukahduttavan byrokratian ajaa kuormittamatta päivittäinen terveydenhoito vakuutus on aiheuttanut hyperinflaation että on murskaus perheen, työnantajan ja valtion budjetista ja estävät työpaikkojen kasvua. Tämä on lopetettava. Kansalaisten ja terveydenhuollon tarjoajat tekevät juuri sitä, kuitenkin kielteisesti vakuutus määräykset ovat heikommat mahdollisuudet laajentaa upon terveydenhuollon suunnitelmia osoitettu vähentävän kustannuksia 40% tai enemmän.


Me siis ilmoittaa, että:



  • Yhdysvalloissa, ja Oikeistovoimien pitäisi olla vapaa ja riippumaton vakuutusten ja omavarainen päästä päivittäinen terveydenhoito;

  • että ne vapautti kaikista uskollisuuden vakuutuksia byrokratiaa;

  • ja että kaikki vakuutukset reiteistä, jotka ovat osto päivittäinen terveydenhoito, on ja pitäisi olla täysin liuennut;

  • koska vapaiden ja itsenäisten valtioiden ne täydet valtuudet tutkia erilaisia ​​tehokkaampia tapoja käyttää päivittäinen terveydenhoito, ja tehdä kaikki muut säädökset ja asioita joita itsenäisten valtioiden toukokuun oikeudella.



Uusi Care & maksujärjestelmiä vauhdittaa New Health IT Kategoriat


Jännittävä asia tech yhteisö se muuttuu kuolemaisillaan alan teknologian (Health IT) katalysoi koko uudentyyppisten ohjelmistojen vaatimat uudet hoito-ja maksujärjestelmiä, että DIY Terveys uskonpuhdistajat ovat aggressiivisesti jatkaa. Tuolloin tein DIY terveydenhoitojärjestelmän uudistamisesta pala, olin tietoinen joidenkin innovatiivisia uusia malleja ja organisaatioita. Olen koska tietää paljon ja jota vahvistetaan perinteinen voimanpesät vakuutus-ja Pharma uusien osastojen jatkaa perusteellisesti muuttanut maisemaa (esim. vakuutusyhtiöt perustamalla useita toimialoja, jotka eivät ole vakuutus tarjonta keskittyy wellness; 97 uusia aloitteita Lääketeollisuus vuonna 201


Googlen Kuuden Front War

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s4kUgoc3V98/:


Toimittajan huomautus: Vieras avustaja Semil Shah on yrittäjä kiinnostunut digitaalisen median, kuluttajien internet, ja sosiaaliset verkostot. Hänen toimipaikkansa on Palo Altossa ja voit seurata häntä viserrys @ semilshah .


Vaikka tech maailma on kaikkien huulilla käynnistää ja vaikutuksia Googlen uusi sosiaalinen verkosto, Google + , on syytä huomata, että Google ei ole vain sodan Facebook , se sotii useita yrityksiä ympäri eri aloilta. Itse asiassa Google taistelee monen edessä sodan joukko tech jättiläisten hallintaa koskevia joitakin arvokkaimmista palaset kiinteistöjen tekniikkaa. Olipa sosiaalinen, mobiili, selailu, paikallinen, yritys, tai jopa etsiä, Google ei hyökkää kaikista näkökulmista. Ja saat olla aivan varma, he taistelevat takaisin ja taistelevat takaisin, kovaa. Yrittäjä-kääntyi-pääomasijoittajalle Ben Horowitz pohjustaneet tätä virassaan rauhanajan Toimitusjohtaja / Sota toimitusjohtaja , sanoi Larry Page "näyttää todennut, että Google on siirtymässä sota ja hän selvästi aikoo olla sodanajan toimitusjohtaja. Tämä syvällisen muutoksen Googlen ja koko korkean teknologian teollisuus. "Horowitz on täsmälleen oikea.


Before I tutkia jokaisen taistelun rintaman sodassa, on tärkeää korostaa sitä, että ehkä mikään muu alan yritys juuri nyt kestäisi niin monipuolinen hyökkäys, saati voi kostaa tehokkaasti. Toki Apple voisi saada työnnetään ympäriinsä Facebook, joten se integroitu Twitter osaksi iOS5, ja varmista, Amazon ja Apple ovat omat tussles yli digitaalisen median ja maksut, mutta lopussa päivä, Google on tässä ainutlaatuisessa ja mahdollisesti hyvin haavoittuva asemaa, joissa testataan yhtiön sisua ja kykyä ei vain uusiuduttava, mutta myös ehkä vahvistaa sen ydin. Otetaanpa nopeasti tutkia Googleplex , jotka voivat nyt muistuttavat enemmän sotilaallinen monimutkainen, piirtämistä ulos strategioita ja taktiikoita tähän sotaan. Google on taistelu vähintään kuusi rintamilla samanaikaisesti.


Selain Front: Käyttäjät valita Internet Explorer ( Microsoft ), Firefox ( Mozilla ), Safari (Apple), ja Googlen tarjoamalla, Chrome . Spekulaatiot on, että Facebook on kiinnostunut selaimen, liian, sillä Mozilla perustaja Blake Ross on työntekijä, mutta ei ole vielä tapahtunut. Viime aikoina sosiaali-selain RockMelt herätti joidenkin ihmisten etuja, ja viime viikolla turvattu $ 30M rahoituksessa, lisäämällä Facebook hallituksen jäsenet Jim Breyer ja Marc Andreessen sen hallituksen. Andreessen tuntee luonnollisesti asia tai kaksi noin selaimista. Vaikka useimmat selaimet avulla käyttäjät valtaan heidän Etsi Google kuin vaihtoehto, Googe n Chrome tarjoaa ei johda selaimen markkinaosuus, ja