søndag den 3. juli 2011

Julistuksessa Vakuutus Independence

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Dave Chase on perustaja ja toimitusjohtaja Avado , TechCrunch Häiritä NYC finalisti. Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytäntöjen ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Tämä on osa I kahden osa postitse. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


Laajuus tee-se-itse (DIY) terveydenhoitojärjestelmän uudistamisesta liike on dramaattisesti suurempi kuin tajusin kirjoittaessaan siitä, miten kyseisen liike voi vaikuttaa Talent Wars tapahtuu tech yhteisössä. Niin paljon, että olen vakuuttunut, että olemme partaalla kolmas, ja ylivoimaisesti suurin, suuri aalto Health IT. Ensimmäinen aalto oli käyttöönotto mainframe / minitietokonejärjestelmäinsinöörinä perustuu osastojen ratkaisuja. Toinen aalto oli ominaista asiakas-palvelin-järjestelmät ja suurempaan yhdentymistä koko Healthcare Enterprise, joskin vielä rajallinen välillä terveydenhuollon organisaatioissa.


Kumpikaan kahdessa ensimmäisessä vaiheessa muuttanut dramaattisesti maisema terveydenhuoltoon. Sen sijaan kolmas aalto perinpohjaisesti muuttaa kilpailutilanteessa. Healthcaren hyperinflaatio on syttynyt DIY Terveys uskonpuhdistajat julistaa mitä merkitsee julistuksen Vakuutus Independence . Vaikka uudistajia tunnistaa vakuutus on tärkeä rooli hallintaan suuren riskin tapahtumien (talon tuleen, auto-onnettomuus, syöpä), maksu-for-palvelumalli taustalla vakuutuksia päivittäinen terveydenhoito on luonut mitä merkitsee 40% "vakuutus byrokraatti vero ", että he haluavat vapautta.


Protestoivat Healthcare verotuksen byrokraattisuuteen


Yhteenveto julistuksen Vakuutus Riippumattomuus on seuraava:



Healthcaren kieroutuneet kannustimet ja mukana tukahduttavan byrokratian ajaa kuormittamatta päivittäinen terveydenhoito vakuutus on aiheuttanut hyperinflaation että on murskaus perheen, työnantajan ja valtion budjetista ja estävät työpaikkojen kasvua. Tämä on lopetettava. Kansalaisten ja terveydenhuollon tarjoajat tekevät juuri sitä, kuitenkin kielteisesti vakuutus määräykset ovat heikommat mahdollisuudet laajentaa upon terveydenhuollon suunnitelmia osoitettu vähentävän kustannuksia 40% tai enemmän.


Me siis ilmoittaa, että:



  • Yhdysvalloissa, ja Oikeistovoimien pitäisi olla vapaa ja riippumaton vakuutusten ja omavarainen päästä päivittäinen terveydenhoito;

  • että ne vapautti kaikista uskollisuuden vakuutuksia byrokratiaa;

  • ja että kaikki vakuutukset reiteistä, jotka ovat osto päivittäinen terveydenhoito, on ja pitäisi olla täysin liuennut;

  • koska vapaiden ja itsenäisten valtioiden ne täydet valtuudet tutkia erilaisia ​​tehokkaampia tapoja käyttää päivittäinen terveydenhoito, ja tehdä kaikki muut säädökset ja asioita joita itsenäisten valtioiden toukokuun oikeudella.



Uusi Care & maksujärjestelmiä vauhdittaa New Health IT Kategoriat


Jännittävä asia tech yhteisö se muuttuu kuolemaisillaan alan teknologian (Health IT) katalysoi koko uudentyyppisten ohjelmistojen vaatimat uudet hoito-ja maksujärjestelmiä, että DIY Terveys uskonpuhdistajat ovat aggressiivisesti jatkaa. Tuolloin tein DIY terveydenhoitojärjestelmän uudistamisesta pala, olin tietoinen joidenkin innovatiivisia uusia malleja ja organisaatioita. Olen koska tietää paljon ja jota vahvistetaan perinteinen voimanpesät vakuutus-ja Pharma uusien osastojen jatkaa perusteellisesti muuttanut maisemaa (esim. vakuutusyhtiöt perustamalla useita toimialoja, jotka eivät ole vakuutus tarjonta keskittyy wellness; 97 uusia aloitteita Lääketeollisuus vuonna 201


Ingen kommentarer:

Send en kommentar