torsdag den 9. december 2010

Hakkaa sensuuria reititys Noin DNS

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QCjtQZZ9ML0/story01.htm:
jfruhlinger kirjoittaa "Viime kuussa Yhdysvaltain Kiinteistölaitos sulkemaan useita sivustoja väitti rikkoneet tekijänoikeuksia. He tekivät sen määräämällä VeriSign muuttaa sivustojen arvovaltainen nimipalvelimia. Tämä kävi ilmi, että DNS kohdistuu hallituksen puuttumista - ja nyt useita hankkeita on syntynyt ohittaa DNS kokonaan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Amazon väärennettyjä tuotteita ja Fake arvostelut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nTR7uTGrxwQ/story01.htm:
RSK kirjoittaa "Ensimmäistä kertaa törmäsin fake arvion Amazon, se oli hilpeä. käyttäminen Amazon Window Shop app, törmäsin suuri luokka" Omaperäiset tuotteet, ja oli enemmän kuin mielellään katsomaan läpi. Lähes jokainen tuotteiden löysin luettelosta (uraanimalmin, 1 gallona maitoa Parent Child Test, tuore, kokonainen jänis) oli väärennös, jossa tuhansia arvion niistä. Kuten shopper, en tiennyt, kuinka helppoa se oli ilmeisesti fake tuotearvioita ja se häiritsee minua. Milloin Olen ostamassa ensimmäistä (ja paljon kertaa vain) paikka käyn on Amazon lukea arvosteluja jos olen markkinoilla jotain. En usko arvostelut on Jumalan sanaa, mutta en olettaa tietty oikeutus useimmat niistä. Vaikka tämä ei vaikuta minun käyttää Amazon (ei varsinkaan tähän aikaan vuodesta) Haluaisin kupla tähän asti Amazonin huomiota, jotta aikaa kuluu laadun parantamiseen arvostelua. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Apache eroaa JCP toimeenpanevan komitean

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aGxf5_-HllI/story01.htm:
iammichael kirjoittaa "Apache Software Foundation on eronnut sen paikka Java SE / EE toimeenpanevan komitean takia pitkään kiistaan lupamääräyksistä saattaa TCK (testipakkauksen validointi kolmannen osapuolen Java-toteutusten kanssa yhteensopivia spesifikaatio)"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Snapstick osoittaa pois iPhone-ohjattu Internet TV prototyyppi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/snapstick-shows-off-iphone-controlled-internet-tv-prototype/:
Se ei ole vielä varsinainen tuote vielä, mutta nousukas Snaptick antanut Crave aikaisin katsomaan sen eponymously mainituilla internet-TV-järjestelmä, jota se sanoo, haastaa tykkää Google TV ja Apple TV. Yhtiön koukku on se, että yksinkertaisesti antaa "täyden web" televisioon, jota voidaan ohjata joko puhelimen tai kannettavan tietokoneen. Kun kyseessä on yhtiön iPhone app, voit itse leffa sisältöä iPhone-tv, ja jopa useita ihmisiä valvoa samalla TV omien iPhone. Asiat saavat hieman monimutkaisempi, kun kyse on todellinen laite, vaikka. Tuntuu yhtiö vieläkään ole varma missä muodossa se aikoo toteuttaa - se voi olla erillinen digisovitin kuin prototyyppi yllä, tai se voi olla sisäänrakennettu tulee Blu-ray-soitin tai TV. Koska asiaintila, sen ei pitäisi tulla niin paljon yllätyksenä, että ei ole mitään viitteitä hinnan tai julkaisupäivää, mutta yhtiö on nyt hyväksyä hakemukset yksityisen beeta, ja voit saada käsityksen siitä, mitä voisi olla tavaratalo video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Snapstick osoittaa pois iPhone-ohjattu Internet TV prototyyppi

Snapstick osoittaa pois iPhone-ohjattu Internet TV prototyyppi perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 14:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Haluta kovasti , Snapstick | Lähetä | Kommentit

Google Cr-48 Chrome kannettava esikatselu (päivitetty: video!)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/google-cr-48-chrome-laptop-preview/:
No, voisitteko katsoa, mitä näkyi meidän kylmä kynnyksellä tänä aamuna? Se on oikein, olemme nyt ylpeitä omistajia Googlen ensimmäinen Chrome OS laptop - Cr-48 . Tietenkin me repiä auki ruutuun ja sai oikeuden käsittelyyn 12.1 tuuman Atom-powered laptop. Joten, mitä asia tuntuu? Miten niin näppäimistö? Ja mikä tärkeintä, miten Chrome OS näköinen? Stand by meidän vaikutelmia, joita me voidaan lisätä perusteellisesti päivän aikana. Ensivaikutelma: tämä asia on erilainen. Seuraavassa on muutamia nopeita bullet pistettä, yksi suosikki formaatit tietojen esittämisen luettelosta:

Laitteisto
  • Koko runko on valmistettu pehmeästä, kaunis mattamusta. Tuntuu hyvin Droid kaltainen, vain hieman vähemmän kumitettu.
  • Kaiken kaikkiaan se näyttää paljon kuin musta MacBook, mukaan lukien magneettinen salpa jaettu paikka saada sormi ja nosta kansi, hyvin samanlainen näppäimistö, ja samanlainen sarana design.
  • Ei siitä näiden suurten Envy-tyyliin clickpads. Se on suuri multitouch siirry, ja suuri yleinen mousing tuntea (parempi kuin useimmat Windows läppäreissä), mutta sillä on myös joitakin että Envy vaivaa vastenmielisyyden sormi kelluvia alaosassa alusta. Pohjimmiltaan, sinun on napsautettava tai hiirtä, et voi tehdä molempia yhtä aikaa.
  • Jos et pidä ClickPad voit aina liittää esimerkiksi USB-hiiri. Me kytketty Logitech Anywhere MX ja on mousing pois.
  • Mattalasi overwhelms meille kiitollisuutta. Kiitos, Google. Kiitos.
  • Ei ultralaajakaistaosan Ctrl-ja Alt-painikkeita vasemmalla puolella, kiitos ettei Windows Key.
Ohjelmistot
  • Se käynnistyy heti, ja se on todella todella vaikea kertoa, jos olemme koonneet se valmiustilaan tai ei, koska ei ole ajaa ääniä, ja meillä ei osu tuulettimen ääntä vielä puuttuu.
  • Meillä on ongelmia asennuksen Photoshop.
  • Meidän sovellukset eivät ole synkronoitu yli meidän työpöydän kopio Chrome, joka on yhä tulevan ominaisuus.
  • Tarvitset Internet-yhteyden ensimmäistä asennus ja kirjautuminen, mutta voit kirjautua olemassa olevalle käyttäjälle, kun laite on offline-tilassa, ja käyttää mitään, että välimuistissa tai HTML5-laitteeseen tallennettujen - kuten jotkut näistä uusista Chrome Web-sovellukset.
  • Vaikka herätä valmiustilasta vie vähemmän kuin toinen, kylmä käynnistys kestää noin 15 sekuntia päästä kirjautumisnäyttöön, ja toinen 6 tai 7 sekuntia kirjautua, kun olet kirjoittanut salasanan.
  • Loput meidän näyttökertoja on noin Poppit!.
  • Flash on todella huono, sekä yleisten sovellusten ja erityisesti video. Adobe ei ole rakennettu Flash kiihtyvyys vielä Linux, ja siellä ei ole laitteistokiihdytystä siru, joko. Hulu on kuin diaesitys, YouTube toimii, mutta ei suuria.
Tärkeintä on muistaa, että tämä tuote ei ole mitenkään suunniteltu massamarkkinoille, ja se on jopa Samsung, Acer, ja muut tulevat kolmansien osapuolten todella rakentaa laitteisto me lopulta ostaa pitkällä aikavälillä. Silti siellä näyttää olevan paljon täällä, että kannettavien tietokoneiden valmistajista kaikenlaisia voisi ottaa huomioon, ja geneeristen-tetty tai ei, Cr-48 on melko silmiinpistävää

Päivitys: Ei video tauon jälkeen!

Kehittäminen ...

Exclusive: PlayStation Phone "Zeus Z1" prototyypillä vertailukohtia video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/exclusive-playstation-phone-zeus-z1-prototype-benchmarked-on/:
Emme voi saada tarpeeksi Sony Ericssonin PlayStation Phone (tunnetaan myös nimellä Zeus Z1), ja emme vierasta ei voi sinua. Olimme juuri lähettänyt uuden videon laite toiminnassa, mutta nyt se on käynnissä Qualcommin Neocore benchmark app. Kuten huomaatte, laite onnistui 24,4 sekunnissa keskimäärin. Tämä ei tunnu paljon - myös Nexus S, esimerkiksi juuri vetänyt pois 55.6fps - mutta muistaa, tämä ei ole lopullinen ohjelmisto (tai laitteisto luultavasti), joten mitään johtopäätöksiä lainkaan lukea tämän vertailuarvon juuri nyt. Silti se on mukava saada toisen koska puhelimen me tuuman lähemmäs maaliin emme vielä voi tehdä ylle horisontin. Sorry, no dia-out peliohjain, mutta näki viime viikolla . Älä ole ahne. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Exclusive: PlayStation Phone "Zeus Z1" prototyypillä vertailukohtia video

Exclusive: PlayStation Phone "Zeus Z1" prototyypillä vertailukohtia video perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 14:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ensimmäinen todella rehellisiä Tietosuojaseloste

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JUhfF12e-vA/story01.htm:
itwbennett kirjoittaa "Haluatteko tietää mitä todella tapahtuu tietosi? Dan Tynan on kirjoitti ensimmäisen täysin rehellinen yksityisyyden suoja - yllättävän vapaa lakikieli. Uskallamme voit käyttää sitä sivustosi."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kiina Blocks Uutiset Websites protestina Nobel

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H6YwsbaAAsg/story01.htm:
DaveNJ1987 kirjoittaa "Kiinan hallitus on estänyt verkkosivuilla BBC, CNN ja Norja yleisradioyhtiön NRK, alle 24 tuntia ennen toisinajattelija Kiinan kirjailija Liu Xiaobo on määrä myöntää Nobelin rauhanpalkinto. Kiina on ääneen arvostellut suunnitelmia myöntää vangittu kirjailija-palkinnon, ja on jopa mennyt niin pitkälle kuin perustaa oma "Kungfutse rauhanpalkinnon" kilpailevan palkinnot Oslossa huomenna. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sparkpad alusta paljastaa tapa FCC, voisi tehdä villeimmätkin valokuvakehys fantasioita totta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/sparkpad-embedded-computing-platform-revealed-by-way-of-fcc/:
Vierailu Sparkpad verkkosivuilla antaa sinulle hieman enemmän kuin "tulossa pian" teaser, mutta eivät kaikki on menetetty, ystävät: uusi Hakemukset FCC: n tietokantaan tänään kerroit kissa pussista. Emme vielä tiedä tarkalleen, miten tämä tavaraa aiotaan myydä, mutta Sparkpad tuotteet ovat hieman kuin Bug Labs suurempien näyttöjen, ilmeisesti jotta harrastajat ja yritykset ilman massiivista T & K-budjetit heittää yhdessä Linux-pohjaisia interaktiivisia tuotteita, jotka toimivat on valokuvakehykset vaihtelee 7-10.4 tuumaa - ja jos se ei ole tarpeeksi suuri, siellä on myös jonkinlainen vaihtoehto kauko toimi näytöt 15 tuumaa ja suurempien. Laitteet voidaan ohjelmoida Flash-Lua kieli, tai - pian - käyttäen Android SDK, tehden melko monipuolinen asetukset. Mielenkiintoista, Sparkpad käsikirjan huomauttaa, että tämä on kehitysalusta, jota käyttävät iGala kosketusnäyttö valokuvakehys siitä pari vuotta sitten, joten emme vierasta, että yhtiö on juuri nyt katsot avaamista taustalla foorumi kaikille tulijoille. Oli miten oli, joo - Jos olet joskus unelmoinut ohjelma oman DreamScreen , Sparkpad voisi olla tapa rullata.

Sparkpad alusta paljastaa tapa FCC, voisi tehdä villeimmätkin valokuvakehys fantasioitaan tulla totta perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 12:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC , Sparkpad | Lähetä | Kommentit

Apple julkistaa ohjelmistopäivityksen vapauttaa ne nalkuttava MacBook Airin näyttö tiedotteet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-announces-firmware-update-to-relieve-those-nagging-macbook/:

Näyttää helpotusta on näköpiirissä uutta koulua MacBook Airin omistajille kärsii näyttö kysymyksiä : Tiedätkö, jossa viallinen logiikan levyt ja flickerin ja freezin ", ja niin edelleen ja niin edelleen. MacBook Air EFI firmware-päivitys 2.0 on erittäin suositeltavaa Apple itse kaikki 2010 MacBook Airin omistajille, joilla yhtiö sanoi, että se "korjaa harvinainen asia, jossa MacBook Air saappaat tai herää musta ruutu tai lopettaa vastaamisen." Kuulostaa ei-murskata meille! Osuma lähde linkki ladata tämän paha poika itse.

Apple julkistaa ohjelmistopäivityksen vapauttaa ne nalkuttava MacBook Airin näyttö kysymyksiä perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Apple Insider | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Wikileaks Puolustajat uhkaisi Amazon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B8JTLzZo7hA/story01.htm:
healeyb kirjoittaa "CNN ilmoitti, että alkaa klo 11 EST, hakkerit (loi operaatio Payback) vastaava DDoS hyökkäykset MasterCard, Visa, PayPal ja PostFinance on luvannut aloittaa hyökkäyksen Amazon niiden peruuttaminen Wikileaks EC2 huomioon. - He julkaisivat tee-se-itse hakkerointi työkalu verkossa torstaina, joten muut ihmiset voivat auttaa iskujen sanotaan vei verkkosivuilla MasterCard ja Visa ... "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.