torsdag den 9. december 2010

Kana Powered Steadicam osoittaa siipikarja on tulevaisuus Hollywood (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/chicken-powered-steadicam-proves-poultry-has-a-future-in-hollywo/:
Kana Powered Steadicam osoittaa siipikarja on tulevaisuus Hollywood (video)
Jos olet päättänyt käyttää täysimittaiseen Steadicam näkyy seuraavassa indie jymymenestys parasta Varmista, että olet talousarvio - he voivat ajaa ylöspäin 45.000 dollaria. Toki on olemassa halvempia vaihtoehtoja siellä, jotkut enemmän kehittyneempiä kuin toiset , mutta niistä ei ole aivan yhtä mainio kuin tämä. Se Kana Powered Steadicam päässä Pennywhistle Productions ja se on yksinkertaisesti broilerin kameran päälaelleen hyödyntämällä linnun vakauttaa vestibulo silmän refleksi. Vuonna video, upotettu oman nautinnon Alla voit nähdä, että versio 1.0 ei mene niin hyvin. Joten meidän peloton barnyard kuvaaja nopeasti ennakoiden versio 2.0 - "paljon isompi kukko." Vaikka videon laatu on heikko vaikutus on itse asiassa varsin hyvin tehty, mutta se päättyy joka todella tekee kaikki kokoontuvat yhteen. Vain katsella videota, emme pilaa yllätys.

Jatka käsittelyssä Kana Powered Steadicam osoittaa siipikarja on tuleva Hollywood (video)

Kana Powered Steadicam osoittaa siipikarja on tulevaisuus Hollywood (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 07:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget espanja | lähde destinws2 (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar