torsdag den 9. december 2010

iTunesin 90 sekunnin kappaleen esikatselukuvat asumaan, on valita musiikkia ja Yhdysvaltojen vain nyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/itunes-90-second-song-previews-now-live-on-select-songs-and-on/:
Applen muuttivat kytkin laajentamisesta iTunes esikatsella leikkeet täysin vallankumouksellinen pituus 90 sekuntia. Vain kappaleet kestävät kaksi ja puoli minuuttia tai pidempään ja joitakin taiteilijoita hyötyvät tästä muutoksesta - joka näyttäisi olevan Applen yksipuolisesti tehdä - ja se on ainoa tehokas Yhdysvalloissa iTunes Storesta. Luota meihin, me tarkistimme UK tilit ja täyttyivät kuin keskinkertainen, täysin tyydyttänyt 30 sekunnin esikatselun kaikesta. Arvelemme siellä on vielä hieman juonittelu jäljellä tässä tarina, etenkin kun on kyse propitiating levy ja neuvoteltaessa kansainvälisiä tarjouksia, mutta jätämme nämä neuvottelut hyvin ajeltu keikari kalliita puvut - teille ja meille, ei koko kuormitus Black Eyed Peas ja Kanye West tavaraa menemään ja esikatsella.

iTunesin 90 sekunnin kappaleen esikatselukuvat asumaan, on valita musiikkia ja Yhdysvaltojen toistaiseksi vain perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 02:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Apple Insider | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar