torsdag den 9. december 2010

NASA onnistui käynnistää NanoSail-D aurinko lähdössä mikrosatelliitteihin avaruudessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/nasa-successfully-launches-nanosail-d-solar-sail-from-microsatel/:
Otti 'em tarpeeksi kauan, don'tcha ajatella? Kun puhut asioita vuosia (ja saada vaarallisen lähellä liipaisimen puolivälissä 2008) NASA on viimein ulos aurinkopurjeen avaruuteen. Mutta se ei ole kicker - se onnistui poistaa NanoSail-D-mikrosatelliitti, kopioidaan fastsat. Olemme kertoneet, että tämä on ensimmäinen kerta NASA on asennettu P-POD on mikrosatelliitti heittää cubesat "ja tosiaan, asiat ovat menneet sutjakasti lähtien matka alkaa perjantaina. Lisäksi antaa NASA mahdollisuus kokeilla käytön tehokkuus aurinkopurjeen kiertoradalla, se myös osoittaa, että fastsat on "kustannustehokkaan riippumaton keinona saattaa cubesat hyötykuorman kiertoradalle turvallisesti" - se mukaan Mark Boudreaux, fastsat hanke Manager Marshall Space Flight Center Huntsville. Lisäksi NanoSail lento tulokset voivat johtaa uusiin menetelmiin de kiertävien avaruusromua tulevaisuudessa, puhumattakaan enemmän ja enemmän 'em siellä aluksi oli alentaa kokonaiskustannuksia ja paljon vähemmällä vaivalla.

NASA onnistui käynnistää NanoSail-D aurinko lähdössä mikrosatelliitti avaruudessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 17:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Physorg | lähde Discovery News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar