torsdag den 9. december 2010

Sananlaskun Lompakot tee metafyysisiä rahaa hieman konkreettisemmin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/proverbial-wallets-make-your-metaphysical-money-a-little-more-ta/:
Counting dollaria ja senttiä kassalle todella tekee sinusta tuntuu paino jokaisen menoja. Pyyhkäisemällä luottokortilla tai heiluttamalla NFC -laitteen yli anturi? Ei niin paljon. Anna sananlaskun Lompakot olevista tiedoista ekologia ryhmä MIT Media Lab , kolme eri laitteiden käyttää kolmea haptic tekniikoita rajoittaa sinun menoja. Ensinnäkin on Bumblebee, joka sykkii ja värisee, kun rahaa tulee tai menee ulos tililtäsi. Seuraava on Äiti Karhu, joka on vaikeampi avata niin saat lähemmäksi menojen tavoite. Lopuksi on Peacock, joka turpoaa ylpeänä, sillä pankkisi tasapaino tekee saman. Valitettavasti yksikään näistä todella vielä saatavilla, mutta meillä on tunne, jos he olivat he saattavat laittaa vähän satuttaa meidän todellinen ja erittäin tiukka talousarviot.

Sananlaskun Lompakot tee metafyysisiä rahaa hieman konkreettisemmin perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 08:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kulutuskulttuurin | lähde MIT Media Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar