torsdag den 9. december 2010

Kiinan lihalaatikko ravintola saa robotti tarjoilijat, voi pian olla palvelee droideja sekä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/chinese-hotpot-restaurant-gets-robot-waiters-may-soon-be-servin/:
Miksi, se on toinen robotti-teemalla lihalaatikko ravintola! Tällä kertaa me tarkastelemme Jinan - kerran kuuluisa purku koko jemma laittoman arcade-koneita - jopa Pohjois Kiinassa , jossa ballsy robotiikka valmistaja alkoi kokeilu robotti-teemalla ruokapaikka. Vaikka vielä on ihmisen kokkien työskentelyä takaisin keittiöön, jotkut lähellä sadan asiakkaita palvellaan kuusi robotit (noin ¥ 40000 tai 6000 dollaria jokaisen rakentaminen), jotka noudattavat valkoisen viivan paikka ruokailijoille ja antaa ruokia. Niin, ja emme odota mitään slapstick komedia täällä - nämä mitäänsanomaton näköisiä droideja pysähtyy vain jos uskallat seistä heidän edessään. Sinun täytyy kiirehtiä, vaikka, kuten tämä paikka sulkeutuu noin 16 päivää, mutta jotka eivät voi tehdä, meillä videon heti tauon.

Jatka käsittelyssä kiinalainen lihalaatikko ravintola saa robotti tarjoilijat, voi pian olla palvelee droideja sekä

Kiinan lihalaatikko ravintola saa robotti tarjoilijat, voi pian olla palvelee droideja sekä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 09:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Dvice | lähde iQilu , Xinhuanet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar