torsdag den 9. december 2010

Fujitsu hybridi energia harvesterin voima valolta tai lämpöä, saa meidät lähemmäksi ihmisten paristoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/fujitsu-hybrid-energy-harvester-makes-power-from-light-or-heat/:
Kuten mehevä meatbags, meillä on tapana antaa pois paljon ylimääräistä lämpöä kuin me turhaan elää elämäämme. Fujitsu haluaa auttaa keräämään kaikki viime hiukkasen liike, ja kaikki muut lämpöä luomme läpi lukemattomia muita typerä toimia kuten autolla ajettaessa, polttamalla raketteja , ja yrittää saa jäätyä kuoliaaksi. Mutta se ei ole vain iloinen siitä, että kehitetään uusi "hybridi korjuu laite", joka ei kaksinkertaisen tullin myös syömällä valoa auringosta. Se on prosessi osoittaa tauon jälkeen, mutta ilman kovaa numerot mennä, että kaunis kuva, emme tiedä, kuinka tehokasta se on jommallakummalla. Silti, on noin 6,7 miljardia ihmistä eri puolilla maailmaa. Kuinka tehokas se oikeastaan on?

Jatkaa lukeneisuus Fujitsu hybridi energia harvesterin voima valolta tai lämpöä, saa meidät lähemmäksi ihmisten paristoja

Fujitsu hybridi energia harvesterin voima valolta tai lämpöä, saa meidät lähemmäs ihmisen akkuja perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 11:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Akihabara News | lähde Fujitsu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar