mandag den 10. januar 2011

Microsoft Server and Tools johtaja Muglia eroamaan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BeNxQUAm1c0/story01.htm:
snydeq kirjoittaa "Pitkäaikainen Microsoft johtoon Bob Muglia puheenjohtaja yhtiön palvelimelle ja työkaluja liiketoiminnan astuu alas hänen kantansa myöhemmin tänä vuonna, mukaan Steve Ballmer muistio antoi maanantaina yhtiön palveluksessa. Muglia on Microsoftilta 23 vuotta, mikä kehitystyö Microsoft Office, Windows NT ja verkkopalveluja yrityksille. Viime aikoina Muglia vaalittava Microsoftin tuloa cloud computing, joka ohjaa myös monia yhtiön Azure alustalle. Muglia lähtöä seuraa, että Ray Ozzie, jonka poistuminen oli sitäkin merkittävä mennessä muistio varoitus Microsoft alkaa ajatella kuin PC. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




AMD toimitusjohtaja Dirk Meyer eroaa, talousjohtaja Seifert Toteuttaessaan väliaikaisia rooli

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/amd-ceo-dirk-meyer-resigns-cfo-seifert-takes-interm-role/:
Mikä päivä siru uutisia, vai mitä? Ensimmäinen NVIDIA ja Intel kumoaa heidän julma retoriikka 1500000000 dollari rajat lisenssisopimus , ja nyt AMD on ravistamalla asioita hyvin alkuun. Nyt-entinen toimitusjohtaja Dirk Meyer on eronnut, mitä yhtiö on soittaa "yhteisellä sopimuksella" hänen ja hallituksen. Väliaikainen toimitusjohtaja on talousjohtaja Thomas Seifert, joka on pyytänyt ei pidetä ehdokkaana lähiesimiehen. Haku komitea seuraava toimitusjohtaja parhaillaan johtaa hallituksen puheenjohtaja Bruce Claflin. Olosuhteet takana Meyer lähtöä edelleen mysteeri, mutta jotain kertoo meille, että he eivät voi olla yhtä naurettava kuin viimeinen merkittävä toimitusjohtaja eroaa näimme näillä kulmilla.

AMD toimitusjohtaja Dirk Meyer eroaa, talousjohtaja Seifert Toteuttaessaan väliaikaisia rooli perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 17:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ RahulSood (Twitter) | lähde AMD | Lähetä | Kommentit

Microsoft tutkii vaeltava Windows Phone 7 tietojen käyttöä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/microsoft-investigating-errant-windows-phone-7-data-use/:
Huolestuttaako Windows Phone 7 luurin chomping alas megatavua 3G , kun se on unessa tai käyttämällä WiFi sijaan? Microsoft kuulee sinun sähköttänyt pelkoja, ja on luvannut salapoliisi tällaiset epäilyt "phantom data" heti. Vaikka Redmond ei vahvistamaan, onko sen käyttöjärjestelmä oli huonosti ja virittää 2MB tunnissa kuten olemme kuulleet , yhtiö kertoi BBC News se selville pian: "Tutkimme asiaa selvittää perussyy ja päivittää tietoja ja ohjausta, koska se tulee saataville ", sanotaan Microsoftin asiasta lausunto. Jos se on kaikki totta, tässä on odottava näemme palautukset tai hyvitykset lisätietojen käyttö myös.

Microsoft tutkii vaeltava Windows Phone 7 tietojen käytön alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Tevatron sammuttaminen lopussa 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0ILABMmckwA/story01.htm:
universegeek kirjoittaa "Näyttää siltä Fermilabin on Tevatron tullaan sulkemaan loppuun mennessä 2011. Huhuja vahvisti tänään ISP220 konferenssissa sanoa, että energiaministeriö kieltää lisärahoitusta hankkeelle. Näyttää LHC on ainoa toivomme metsästää Higgs jälkeen kaikki. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Zune HD Mac-tukea salaa piilotettu Windows Phone 7 Yhdistämättömän ohjelmisto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/zune-hd-mac-support-secretly-hidden-in-windows-phone-7-connecter/:
Olemme olleet kerjäämässä Microsoft jotenkin lisätä Mac yhteensopivuuden Zune vuosia, ja näyttää siltä, että on pikku valopilkku haudattu Redmond Windows Phone 7 liitin OS X: yksinkertainen plist muutos anna synkronoida Zune HD samoin. Tämä ei todellakaan pitäisi olla mitään yllätys, koska WP7 median käyttöliittymä on rakennettu päälle Zune, mutta ainakin se on jotain - vaikka emme vielä toivoo ja haluaa koko Zune Suite (ja Zune Pass) tekemään niin Maciin joskus.

Zune HD Mac-tukea salaa piilotettu Windows Phone 7 Yhdistämättömän ohjelmiston alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde Zuneboards | Lähetä | Kommentit

Kirja Piratismi - Vähemmän DRM, lisää tietoa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WSyjcuO3uzk/story01.htm:
macslocum kirjoittaa "epäselvyydet ympäröi todellinen vaikutus digitaalisen kirjan piratismi, toteaa Brian O'Leary haastattelussa O'Reilly Radar, mutta kaikki olisi paremmin, jos enemmän tietoa jaettiin ja vähemmällä vaivalla oli kohdistuvaa turhaa DRM." julkaisu teollisuuden pitäisi työskennellä niin kovaa kuin pystymme kehittämään uusia ja innovatiivisia liiketoimintamalleja, jotka täyttävät tarpeet lukijoita. Ja mitä ne näyttävät voisi olla yhteisö-odotuksiin. ajattelen Baen kirjoja, esimerkiksi, joka ei laita mitään DRM rajoituksia sen sisältöä, mutta on yksi vähiten laittomasti kirjankustantajia. Kuten myynnin, Paulo Coelho on hyvä esimerkki. Hän kaivokset piratismi tietojen nähdä onko siellä orastavaa kiinnostusta hänen kirjoja tietyssä maassa tai markkinoille. Mikäli näin on, hän joko työskentelee saada hänen kirjansa vuonna tulostaa tai kääntää sitä, että markkinoilla. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




4G CES 2011: AT & T, Verizon, ja T-Mobile tehdä suuria liikkeitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/4g-at-ces-2011-atandt-verizon-and-t-mobile-make-big-moves/:
Perinteisesti CES ei ole valtava mobiili tapahtuma - suurin puhelin uutinen on perinteisesti tallennettu MWC helmikuussa ja CTIA maaliskuussa - mutta tämä muuttui vuonna valtava tavalla tällä viikolla. Näyttää 2011 on muotoutumassa olevan vuoden 4G, ja molemmat yhtiöt ja valmistajien keskuudessa ei tuhlannut aikaa hyppääminen hype kelkkaan erilaisia ilmoituksia, jotka lupaavat tehdä lähikuukausina jännittävä ... ja todella, todella nopeasti. AT & T potkittiin asiat pois aikaisin näyttää, mutta se oli vasta alkua armoton torrent Mobile News, joka kesti useita päiviä ja lopulta jätti meille kasa laitteiden ja verkon päivityksiä, jotka pitäisi viedä meidät ainakin vuoden puolivälissä . Lue ja kertaus!

Jatka käsittelyssä 4G CES 2011: AT & T, Verizon, ja T-Mobile tehdä suuria liikkeitä

4G CES 2011: AT & T, Verizon, ja T-Mobile tehdä suuria liikkeitä perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 15:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sairaala Langattomat verkot voidaan säännellä Medical Devices

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zDuYqdKfyrg/story01.htm:
Lucas123 kirjoittaa "Koska sairaaloiden edelleen yhteydessä potilaiden valvontalaitteet, lääkäri kämmenmikrot ja kannettavat tietokoneet ja langattomat verkot, ja sitten ne tiivistetään datapolut kiinni perinteistä tietotekniikkaverkkojen lähempänä US Food and Drug Administration tulee säännellä niitä, mukaan Computerworld. Painopiste FDA: n asetus tulee vastikään valmiiksi 80001-1-standardi, joka perustettiin riskienhallinnan käytäntöjä näiden verkkojen noudattamista, jotka voivat olla vapaaehtoisia, mutta se määrittää Medicaid ja Medicare korvaukset. "Jos et ole, sinulla on kaksi valintoja. Voit liittohallitus tulla ja tarkastaa oman sairaalan, tai voit päättää olla hyväksymättä rahaa Medicare tai Medicaid. vapaaehtoinen joskus ei aivan vapaaehtoista, "sanoi Rick Hampton, langattoman viestinnän johtaja Partners HealthCare System Bostonissa . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kalifornian korkein oikeus sanoo warrantless etsintöjä epäiltyjen tekstiviestit ovat laillisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/california-supreme-court-says-warrantless-searches-of-suspects/:
Suunnittelu saamaan pidätettiin Kaliforniassa tahansa pian? Sinun on parasta tehdä varma teksti arkistot ovat vailla raskauttavia tietoja valtion korkein oikeus on nyt päättänyt, että oikeudellinen ja poliisi tarkistaaksesi missives kansio ilman lupaa. Perusteluna tälle yksityisyyden loukkaamista, että puhelimen haku on "satunnaisia" laillisen pidätyksen ja sen sisältö, aivan kuten sisällön taskut laukut, kuuluvat valtakunnan kohtuullisesti. Kaksi tuomaria tapauksessa ollut erimielisyyttä, yksi toteaa, että "koskaan ennen ole ollut mahdollista tehdä niin paljon henkilökohtaisia tai yrityksen tietoja taskussa tai käsilaukussa", jossa hän väittää olisi varaa iPhone, Droid tai BB korkeammalla tasolla yksityisyyden suoja kuin esimerkiksi paketti nallekarkeista sinulla on muita taskussa. Mitä mieltä olet?

Kalifornian korkein oikeus sanoo warrantless etsintöjä epäiltyjen tekstiviestit ovat laillisia perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Areena | lähde Yahoo! Uutiset | Lähetä | Kommentit

Mars lehdessä numero inspiroi Sadat Yhdensuuntainen matka vapaaehtoisten

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J-86G0bBbPk/story01.htm:
Velcroman1 kirjoittaa "planeettojen matka Marsiin voitaisiin toteuttaa niin vähän kuin 10 kuukautta, mutta palaavat olisi käytännössä mahdotonta - tehdä matkan muodossa omaehtoinen maanpaossa Maasta poiketen muuta ihmiskunnan historiassa. Mikä innostaa jonkun vapaaehtoisen? erikoisnumerossa lehden kosmologian yksityiskohtainen miten yksityisesti rahoitettujen, yksisuuntainen Mars-lento voi lähteä heti 20 vuoden päästä - ja se sai yli 400 lukijaa vapaaehtoistyöhön kuten siirtolaiset. "Minulla on ollut syvä halu tutkia maailmankaikkeuden lähtien olin lapsi, ja ymmärtää mitä raketti oli ", sanoi Peter Greaves, kolmen lapsen isä ja jokapaikanhöylä, joka aloitti oman moottoripyörän lähettää yritykselle ja korjaa tietokoneiden ja moottorien puolella. "I kuvitella elämää Marsista on upea, pelottava, yksinäinen, melko ahdas ja kiireinen," hän sanoi. Ottaen huomioon vaikeudet operaation, Lana Tao, päätoimittaja lehden sanoi olevansa yllättynyt vastausta. "Aluksi luulimme sähköpostiviestit olivat vitsi ... sitten huomasimme, että niillä oli täysin vakava." Tietenkin, he joutuvat kilpailemaan tuhannet teistä, joka sanoi sinun mennä.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Apple laskee iPhone 3GS putoaa 49 dollaria sopimukseen, teeskentelemme ajoitus on sattumaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/apple-iphone-3gs-drops-to-49-on-contract-we-pretend-the-timing/:
Hei, puhelin, Apple esitteli jo vuonna 2009 (se ois iPhone 3GS) on nyt myy - upouusi kahden vuoden ääni / data sopimus - ja 49 dollaria sekä AT & T ja kautta Applen suoraan. Tietenkin voit saada paljon pystyy iPhone 4 varten melkoisesti enemmän, tai voit odottaa huomiseen niin sinun todella on vaihtoehto, kun se tulee harjoittajille. Puhelua, ilmeisesti.

Apple laskee iPhone 3GS putoaa 49 dollaria sopimukseen, teeskentelemme ajoitus on sattumaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 14:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Apple Insider | lähde AT & T , Apple | Lähetä | Kommentit