mandag den 10. januar 2011

Kalifornian korkein oikeus sanoo warrantless etsintöjä epäiltyjen tekstiviestit ovat laillisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/california-supreme-court-says-warrantless-searches-of-suspects/:
Suunnittelu saamaan pidätettiin Kaliforniassa tahansa pian? Sinun on parasta tehdä varma teksti arkistot ovat vailla raskauttavia tietoja valtion korkein oikeus on nyt päättänyt, että oikeudellinen ja poliisi tarkistaaksesi missives kansio ilman lupaa. Perusteluna tälle yksityisyyden loukkaamista, että puhelimen haku on "satunnaisia" laillisen pidätyksen ja sen sisältö, aivan kuten sisällön taskut laukut, kuuluvat valtakunnan kohtuullisesti. Kaksi tuomaria tapauksessa ollut erimielisyyttä, yksi toteaa, että "koskaan ennen ole ollut mahdollista tehdä niin paljon henkilökohtaisia tai yrityksen tietoja taskussa tai käsilaukussa", jossa hän väittää olisi varaa iPhone, Droid tai BB korkeammalla tasolla yksityisyyden suoja kuin esimerkiksi paketti nallekarkeista sinulla on muita taskussa. Mitä mieltä olet?

Kalifornian korkein oikeus sanoo warrantless etsintöjä epäiltyjen tekstiviestit ovat laillisia perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Areena | lähde Yahoo! Uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar