mandag den 10. januar 2011

Katso BPG Motors hämmästyttävää, muuttaa, itse tasapainottaa Uno (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/a-look-at-bpg-motors-amazing-transforming-self-balancing-uno/:
Katso BPG Motors hämmästyttävää, muuttaa, itse tasapainottaa Uno (video)
Yksi asia olemme oppiminen CES on, että tulevaisuuden liikenne on ilmeisesti aika outo näköinen. EN-V tai YikeBike ei outoa tarpeeksi? Tutustu Uno vuodesta BPG Motors, kolmipyörä, joka muuttuu itsestään tasapainottaminen, kaksipyöräisten ... asia. Se sai pyörän jälkeen , kun viimeksi näimme sen , etuhaarukan, joka taittuu välillä takapyörät ja koko juttu alkaa tasapaino, kun sinun täytyy mennä läpi noin ahtaissa tiloissa ja sitten, kun on aika mennä nopeammin (jopa noin 30 tai 35mph), että pyörä kääntyy pois, koko juttu laskee, ja pois se menee. Valitettavasti emme saa kääntyä asia näyttelyssä, mutta meillä on video muutoksen tauon jälkeen mukana hieman kävellä ympäri ja asia. Luota meihin: sinun kannattaa katsella niitä molempia.

Galleria: BPG Motors Uno

Jatka käsittelyssä tarkastellaan BPG Motors hämmästyttävää, muuttaa, itse tasapainottaa Uno (video)

Katso BPG Motors hämmästyttävää, muuttaa, itse tasapainottaa Uno (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 11:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar