mandag den 10. januar 2011

LG: n Thinq automatisoitu uuni, jääkaappi ja pesukone / kuivuri on tulevaisuudessa nyt (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/lgs-thinq-automated-oven-refrigerator-and-washer-dryer-are/:
Ah, yhteys kotiin ... Lopullinen Jetsonian fantasia, joka kieltäytyy tulla totta. LG tekee parhaansa muuttaa että sen Thinq kokoonpano kytketty laitteiden ilmoitti ja osoitti ensimmäistä kertaa täällä Las Vegasissa. Yksityiskohdat liitettävyys ja yhteentoimivuus ovat niukat, mutta me tiedämme, että laitteet tukevat sekä WiFi-ja ZigBee- yhteyden, jotta kommunikoida toistensa kanssa, sinun on kodin smart mittari, ja älypuhelimet, kun kodin ulkopuolella. Toistaiseksi LG on julkistanut neljä Thinq laitteita, kuten tyhjiö, jääkaappi, uuni ja pesukone ja kuivaaja pari. Se on aika vahva perusta rakentuu siitä varsinkin jos kotona on jo varustettu ZigBee-laitteet, kuten automaattisen valokatkaisijat, ikkuna-ohjaimet ja lukot. Jokainen LG laite tuo melko pitkä lista ominaisuuksia, joista monet ovat saatavilla etänä älypuhelimen app (Android esiteltiin). Se on vain vaikea käsittää, miten hyödyllisiä ne ovat ilman humanoidi robotti kykenee liikkumaan valmiin pestä kuivuriin tai käyttöön porkroast uunissa. Ja samalla kun he voivat etsiä sisältöä jääkaapin kuin kirjoitat supermarket kuulostaa pakottavia, tietäen että omistajalla on hallita luettelon manuaalisesti (ei mitään UPC skanneri ja RFID on edelleen vain unelma) tahraa innostuksemme melko vähän . Silti Thinq on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan. Katso LG tekee sen piki tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus LG: n Thinq automatisoitu uuni, jääkaappi ja pesukone / kuivuri on tulevaisuudessa nyt (hands-on)

LG: n Thinq automatisoitu uuni, jääkaappi ja pesukone / kuivuri on tulevaisuudessa nyt (käytännön) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 19:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar